Cidden bıktım artık zevk alamıyorum rol yapıyorum cinsellik eziyet oldu benim için ne yapacağım ben bilmiyorum artık. Ona söylesem gururu kırılır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durum şu an sizi yorar ileri de de ilişkinize kesin olarak zarar verir. Zevk almıyorsanız partnerinize mutlaka söyleyin. Söyleyin ki ortada olan soruna bir çözüm üretilsin, partneriniz de zevk aldığını sanıp herhangi bir rahatsızlık hissetmez. nasıl zevk alırsınız, ne olması gerekiyor bunları konuşunca sizin de ilişkiden tat alacağınız zamanlar gelecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geçmişe gitmeden 'artık zevk almıyorum' de bence. Maksat daha önce söylemedin diye kızmaya bahanesi olmasın.
Anlayışla karşılarsa da sebebini bulup ne yapabileceğiniz üzerine konuşursunuz. Hem belki o da eskisi gibi zevk alıyordur da sadece rutine bağlamıştır. Konuşmanızda fayda var.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAma söylemen lazım ki karşı taraf bunu bilsin ona göre hareket etsin yoksa hep böyle gidecek ve sen zamanla tiksinecek sin her şeyden
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemezsen senin gururun kırılıyor farkında mısın
00 Yorumla Sekste gurur olmaz. Sıkıntılı konular konuşulup çözüme kavuşturulmalı.
00 Yorumla
+1 yılBen erkek olcam da bi kız bana böyle dicek tüfekle vururum
48 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Beğenmiyorsa niye altıma yatıyor bacım
- +1 yıl
O.. rospu
Soran+1 yılSen erkek değilsen bende bir şey bilmiyorum
- +1 yıl
Bir şey bilmediğin belli zaten
- +1 yıl
Helal len aha böyle açık kızlara hastayım. Haklısın valla yiyemiyeceğin y*rrağın altına yatma
- +1 yıl
Dehşet hatun
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık konusun bu durumu
kadinlarda seks yapar00 Yorumla
+1 yılZevk almıyorsan neden partnerin diye kendine sor ve zevk almadığın halde neden o kişiyle yattığın için kendi gururun kırılmıyor diye kendine sor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimle yapmayacağım da kiminle yapacağım
- +1 yıl
Eşine partner diyorsan senin kafa baştan yanmış ablacım. Eşinle cinsel sorunların varsa da bunları konuşmanız lazım, yoksa evliliğin biter.
Soran+1 yılSonradan düzeltmişler partner yazmamıştım
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojin elden gidiyor g*ri zekalı, hala diyorsun gururu kırılır mı.
20 Yorumla
+1 yılBunu bugüne kadar soylememen büyük hata. Seks iki kişiliktir, tek tarafın zevk aldığı şeyin adı sadece bencilliktir
00 YorumlaKarşındakı insanı kandırmak yerine doğruyu söylemek daha iyi olur bence. Çünkü gerçekler acıtır ama yalandan daha iyi.
00 Yorumlaöncelikle sorun nedir onu bilip yorum yapmak daha doğru olur. Sen partnerinle konuşmayı dene konuşularak çözülmeyecek sorun pek azdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Açık açık konuşmak en doğrusu. Zevklerini beklentilerini konuşmalısın. 2 kişiyle yaşanıyorsa her iki kişide zevk almalı.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme tarzın ve şeklin önemli. Söylemen ve düzeltmeye çalışman şart... Ama duygusal bağ yok, f*ck tarzı bir ilişkiyse yerin dibine sok...🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılNeden zevk almıyorsun ya da sen nasıl istiyorsun. Ortam değiştirin sonuçta konuşarak çözülecek bir şey.
00 Yorumla Çok kırılacağını düşünüyorsan bir bahane bularak bunu yapmak istemediğini veya takılmak istemediğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTantra Tekniğini Öğrensin
Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Yapabilir Ciddiyim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sana nelerin zevk verdiğini dürüstce söyle küçükse kırılabilir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani evet kırılır ama bilmesi gerek böyle seks olmaz
00 Yorumla
+1 yılKarşına alıp konuşmalısın. Eğer zevk almıyorsan hayatını zindan etme
00 YorumlaKesinlikle söylemen gerek kendine eziyet ediyorsun değişik şeyler deneyin
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır konuşmalısın
Kaç yıllık evlisin00 Yorumla
+1 yılSöylemezseniz kendi gururunuzu kırarsınız hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılDerdin neyse ona söyle. Burası kafanı karıştırır. İletişim her zaman sorunu çözer.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öküze öküz demek yanlış değildir.
Ömür böyle geçmez. Güzelce anlat00 Yorumla
+1 yılÖyle başkasını kutlu etmek yerine kadınlığın dan vaz geçme
00 YorumlaDirekt söylersen kırılır da senin için yorucu bir şey hissettiğini yansıt o anlasın
00 Yorumla
+1 yılboyle seyler karsi tarafa soylenmeli, direkt soylemek istemiyorsan iliski sirasinda yonlendirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce pozitif bir şeyini söyleyip arkasından negatif seyini söyle emin ol daha iyi olucakti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 8 senelik eşimden hiç zevk alamadım bu güne kadar hiç zevk almış numarası da yapmadım
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz hayır bir şey demedim adam olan 8 sene de anlardı
- +1 yıl
Güzel yorum :)
- +1 yıl
Bende almıyorum esımde anlamıyor öküz hep öküz :)
Cevap sahibi+1 yıl@Agresifhatun88 hiç gülecek modda değildim ya 🤣🤣
- +1 yıl
Trajı komik :(
Cevap sahibi+1 yıl@Agresifhatun88 evet öyle ne yazık ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylemezsende sen katılıyorsun ama öyle olmaz ki doğru bi üslupla anlat
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalmışsın bence
Hareketlerinle belli et
Onu yönlendir
Olmuyorsa yine
Vur kıçına tekmeyi
Yeni bir sayfa aç kendine00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. niye çekiniyorsun ki? senin zevk almadığını onun anlaması lazım.
00 YorumlaRol yaptığını duyunca kötü olur bence bir süre ilişkide zevk almadığını belli et sonra konuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır söyleme ama zevk alacağın şekilde yönlendir onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani onu yönlendirme yap zevk noktaları ni göster ona
00 Yorumla
+1 yılBoyun Kilon Kaç Sorun Nerede Çözmeye Yardımcı Olacağım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka boy ve kilo
- +1 yıl
Soruma cevap verseydin cevabını alırdın zaten
+1 yılBirbirinize karşı açık ve net olmanız gerekiyor ne istediğini bilmesi gerekiyor seni mutlu etmek onun görevleri arasında
00 Yorumla
+1 yılKüçük denizlerden bıktın okyanuslara açılmakmı istiyon sen?
00 Yorumla
+1 yılKırılmaz. Sekste zevk almazsan nden seks yapıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılKırılırsa kırılsın sen zevk alamadıktan sonra ne anlamı var
00 YorumlaBence ondan ayrıl o artık senin için uygun partner değil 😅😅
00 Yorumla
+1 yılboş ver kırılsın ona göre kendini geliştirsin
10 YorumlaNeden zevk alamiyorsun o sorunu çözmeye çalış
30 Yorumla
+1 yılİlk başlarda söyleseydin daha az kirilirdi bence
00 Yorumla
+1 yılsöyle tabiki konuşup çözüm bulun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Sorun varsa çözülmeli
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrılmıyorsun ki ten uyumunuz yok demek ki
00 YorumlaSorunun kaynağı nedir?
00 YorumlaFakbadin mi
Neyin bu00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nedeni ne sorun ondan mı senden mi?
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille söyleyebilirsin
00 YorumlaZevk almamanin bir sebebi var mi peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ee bunu ona söylemen lazin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. O dedigin kocan mi sevgilin mi?
00 Yorumla
+1 yılEşin mi sevgilin mi?
fantezi yapmayı deneyim00 Yorumla
+1 yılİpleri sen eline al birazda
00 YorumlaGururu kırılırsa kırılsın istemediğini belirt
00 Yorumla
+1 yılkır gururunu yapamıyor işte
00 Yorumla
+1 yılZorla nereye kadar? Gercekleri soyle.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz kırılır ama geliştirmeye çalışır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyönlendir onu. neyi sevdigini söyle.
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Zevk alıyor gibi yapmaktan yoruldum, partnerime söylesem gururu kırılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat