Cinsel Yaşam Eşini seven bir erkek aldatır mı? Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 eşin seven bir erkek aldatır mı? cok merakediyorummmm Eşini seven bir erkek aldatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aldatıyorlar hatta geneli eşi ile bir sorunu olmasa bile çok seviyor olsa bile aldatıyor araştırmalara göre 0 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karakteri sağlamsa aldatmaz. Değil aldatmayı yan gözle bir başkasına bile bakmaz. Ama diğer türlüyse sevsede sevmesede farketmez 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl seven insan aldatmaz aldatan kansız sevmeyi bilmiyordur ve asla kimseyi sevemez herkesi de aldatır (kadın erke aynı şekilde ikiside) 0 0 Yorumla
Birisii__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Seven aldatmaz. Eşine de bağlı tabi. O sevmiyorsa her bakimdan eksik birakiyorsa yönelim olur.. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Seviyorsa aldatmaz, önüne dünyanın en seksi kadını dahi çıksa… 0 0 Yorumla
ThisIs_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel içgüdü bazen aşkının önüne geçiyor bazı erkeklerde 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. onun yeri ayrı , bunun yeri ayrı diyenler geldi mi? 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Adlatmaz sevmese de aldatmayıp boşanıp yoluna bakmalı. Aldatmanın kılıfı olamaz olmamalı 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Gerçekten Seven insan aldatmaz aldatırsa aklından şüphe etmek lazım 0 0 Yorumla
kabaaadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tam benlik soru karım beni çok seviyor hissediyorum bende ama karım beni tek gecelik ilişki olarak aldati 0 1 Yorumla somekindofmonster +1 yıl Bişey demiyor musun peki Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır ne olursa olsun asla aldatmaz net 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Seven erkek aldatmaz neden aldatsın. 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seven kesinlikle aldatmaz 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aldatabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tabii ki aldatır, ara sıra kaçamak normaldir 0 5 Yorumla somekindofmonster +1 yıl Nasıl yani sen sorun etmez misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @somekindofmonster etmem Yorumla somekindofmonster +1 yıl Çok iyi ya peki sen yapar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @somekindofmonster evet yaparım Yorumla somekindofmonster +1 yıl Biraz görüşelim mi? Evliyim tavsiyeye ihtiyacım var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aldatır 0 6 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ucankazmorton sevgiyle alakalı değil bu durum çünkü.. Heycan arama yaramazlık yapma erkeklerin icindeki o haylaz çocuğu harkete geçiriyor. Esini sevmediği yetersiz bulduğu icin değil mesele yani. Yorumla ucankazmorton +1 yıl Kismen oyle kismende cevresindeki davetkar tacizler diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ucankazmorton aslında bunlara ilgi duymasını yönelmesini sağlayan mekanizma içerde saklı zaten.. Yorumla ucankazmorton +1 yıl Haklisin ama oda cok degil tam olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ucankazmorton ne peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aldatıyorlar hatta geneli eşi ile bir sorunu olmasa bile çok seviyor olsa bile aldatıyor araştırmalara göre
Karakteri sağlamsa aldatmaz. Değil aldatmayı yan gözle bir başkasına bile bakmaz. Ama diğer türlüyse sevsede sevmesede farketmez
seven insan aldatmaz aldatan kansız sevmeyi bilmiyordur ve asla kimseyi sevemez herkesi de aldatır (kadın erke aynı şekilde ikiside)
Seven aldatmaz. Eşine de bağlı tabi. O sevmiyorsa her bakimdan eksik birakiyorsa yönelim olur..
Seviyorsa aldatmaz, önüne dünyanın en seksi kadını dahi çıksa…
Cinsel içgüdü bazen aşkının önüne geçiyor bazı erkeklerde
onun yeri ayrı , bunun yeri ayrı diyenler geldi mi?
Adlatmaz sevmese de aldatmayıp boşanıp yoluna bakmalı. Aldatmanın kılıfı olamaz olmamalı
Gerçekten Seven insan aldatmaz aldatırsa aklından şüphe etmek lazım
Tam benlik soru karım beni çok seviyor hissediyorum bende ama karım beni tek gecelik ilişki olarak aldati
Bişey demiyor musun peki
Hayır ne olursa olsun asla aldatmaz net
Seven aldatmaz benim gorusum
Aç koyma bişey olmaz 😂
Seven erkek aldatmaz neden aldatsın.
Seven kesinlikle aldatmaz
Her gün aynı pilav yenmez, sıkılır erkek
Eğer çirkin değilse aldatır
Hayır kesinlikle
Aldatabilir
Bilemiyoruz Altan
Aldatır
aldatabilir.
Evet
tabii ki aldatır, ara sıra kaçamak normaldir
Nasıl yani sen sorun etmez misin?
@somekindofmonster etmem
Çok iyi ya peki sen yapar mısın?
@somekindofmonster evet yaparım
Biraz görüşelim mi? Evliyim tavsiyeye ihtiyacım var
Aldatır
Neden
@ucankazmorton sevgiyle alakalı değil bu durum çünkü.. Heycan arama yaramazlık yapma erkeklerin icindeki o haylaz çocuğu harkete geçiriyor. Esini sevmediği yetersiz bulduğu icin değil mesele yani.
Kismen oyle kismende cevresindeki davetkar tacizler diyelim
@ucankazmorton aslında bunlara ilgi duymasını yönelmesini sağlayan mekanizma içerde saklı zaten..
Haklisin ama oda cok degil tam olarak
@ucankazmorton ne peki