Hani şimdi sorsan bütün hemcinslerim şey diyor mesela benimki 20cm.
Yatakta delirtirim hiç içinden çıkmam gibi benzer şekilde övünüyorlar ya.
Ben cidden merak ediyorum.
Bundan seneler önce bir kadın fake hesabı açmıştım gerçekten mesajlarla baş edilmiyyor.
Herkes play boydu valla.
Günlük mesaj sayısı artık bankada milyon dolarları olan birinin para miktarına baktığında 12237475788775555666788844 gibi uzun rakamlar olurdu ya işte aynen öyle.
Yatakta delirtirim hiç içinden çıkmam gibi benzer şekilde övünüyorlar ya.
Ben cidden merak ediyorum.
Bundan seneler önce bir kadın fake hesabı açmıştım gerçekten mesajlarla baş edilmiyyor.
Herkes play boydu valla.
Günlük mesaj sayısı artık bankada milyon dolarları olan birinin para miktarına baktığında 12237475788775555666788844 gibi uzun rakamlar olurdu ya işte aynen öyle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Bulamayan çok aslında. Zaten evliliklerin yaklaşık yarısı, cinsel sorunlar yüzünden bitiyordur
Eninde sonunda ortaya çıkabilecek bir şey konusunda neden yalan söyleniyor ki.
Mesela penis boyu, saatlerce boşalmadan durabilirim gibi bir sürü şeyler.
İşin garip tarafıda mesela kendin olarak bir kadınla iletişim kuruyorsun bu seferde toy damgası yiyorsun.
Burada nasıl bir çizgide ilerlemek gerekir?
Elinden gelenin en iyisini yaparlarsa da yeterli olur aslında ama yapmak istemiyorlar. Örneğin erken boşalan bir erkek, his olarak kendini bir yere kadar tutabilir. Ama tutmuyorlar ve direk boşalıyorlar. Ya da ön sevişmesiz sexe geçiyorlar ya da fazla hızlı olan var. Yani cinsel sorunların geneli "elinde olmayan sebeplerden dolayı" değil.
Ben mesela bundan 1.5 sene kadar önce bir kadınla konuşurken konu cinselliğe gelmişti ve sert davranılmasından, cinsel oyuncaklar kelepçe kırbaç gibi şeyler olmalı felan dedi.
Bende bende seviyorum bu gibi şeyleri dedim ama daha önce yapmadığımı söyledim.
Sorgusuz sualsiz hemen benimle iletişimi kesti.
İyide ama benim burada yalan mı söylemem gerekirdi bunu deneyimleyip yaşamam için?
Hani ne söylediğini bilen birini arıyoruz diyorlar ya mesela, beraber birbirimizi yönlendirip aslında zevkimize ve isteğimize ulaşmış olmuyor muyuz?
Temelde ikimizinde bunları seviyor olması varken buradaki sorun ne
Bazı kadınlar tecrübeli erkek istiyor. Sen yapmadım dediğin için, senin yatakta yetersiz olacağını düşünmüş muhtemelen. Yani her ne kadar seven biri olsa da tecrübe olunca neyi ne sertlikte ve hangi an da yapacağını daha iyi bilir ya, işte cv hazırlayan çalışan gibi, tecrübesi olanlar (bazı) kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor.
Sanırım abartmamak kaydıyla beyaz yalanlar misali birşeyler olmalı ya. Öbür türlü reddedilmeye maruz kalabiliyorsun. Gerçi bunu ballandıra ballandıra anlatsaydı bu seferde bütün erkekler aynısınız olurduda neyse.
Sanırım konuşma şekline ve davranışına göre en azından denemekten zarar gelmez diye bir hisse kapılabiliyorlar sanırım doğru kişi konusunda.
Işte senin de dediğin gibi. Yaptım desen bu sefer de bakir arayan bir kız olsaydı, gene gözünde küçülecektin. Istekler ve beklentiler kişiden kişiye değişiyor. Dolayısıyla sen dürüst ol, kabul eden ona göre gelsin.
En güzelide bu sanırım. Öbür türlüsü ya hüsran, ya da oflamalı puflamalı oluyor bu seferde zevkin tadı kaçıyor.
Kimisi şans eseri tamamen bence çoğu insan bulamıyor
maşakocaayii ya katılıyorum. doğrusunu bulsak bile o da başka yerden eğri çıkıyor