Sevişme esnasında acı duymak hissettiğin hazzı olumlu anlamda mı etkiler, olumsuz anlamda mı? Keyifli geceler.. 😎🤘
https://m.youtube.com/watch?v=CdLe_cmX8vg
#heartoffire
https://m.youtube.com/watch?v=CdLe_cmX8vg
#heartoffire

Arkadaşım tatlı bir acı heyecan veriyor. Mesela partnerim yumurtalarımı ve penisimi biraz ısırır. Göğüslerimide dişler bazen. Penetrasyon sırasında kalçalarımı tırnaklar ya da sıkar. Sırtımı hiç görme tırnak izi dolu😊😋
Ben acı duymaktan çok alfa-akrep erkeği olarak hükmetmeyi ve acı vermeyi severim.
Eigler için teşekkürler
Rica ederim..
Bir anda soğurum ben hem ilişkiden hemde o kişiden
Cevap
15Cevap
Ben daha çok zevk alırım kesinlikle acı benim aldığım zevkin aslında daha çok böyle etkili olmasını tetikleyecek tek etken
Dedi fake hesap
Bunu diyenin pp si bile yok laf atacaksan iki dj düşün öyle at
@Redamancy-4 nasıl bir acı girişte tam ıslaklık olmadığı için oluşan bir acı mı yoksa partnerinizin cinsel organın ebatindan kaynaklanan bir acı mı?
Selam gadası 🙃
Acının olduğu bir ilişkide zevk ve haz üst seviyede olur
Beni olumsuz etkiler. Zaten tatlı canımdır ben. Seksin sadece zevk vermesinden yanayım
Ne kadar olduğuna bağlı. Bir kere bir kız baya bir sırtımı çizmişti ama öyle böyle değil o sırada tamam dur yeter demiştim
Kadınların hoşuna gidiyor genel olarak ama erkek olarak hiç denemdim acı duyduğum bir ilişkimde olmadı
Acıdan bile zevk almasını bilen kadındır cinselliği keşfetmiş kadın
Aklıma atalarımızın sözü geldı
Karıncayı s…. Belini incitmem , demiş buyuklerımız
İrite olurum. Acıyla alakalı ne varsa kaçıyorum. Şalgam hariç
Abarti bir durum olmayacaksa ve karşı taraf bundan gerçekten zevk duyuyorsa olumlu etkiler
İlişkide acı olmazsa olmazim, ısıracak tırnaklarını geçirecek tokat atacak boynumu sıkacak, bunlar şart. Vanilyaya karşıyım
Mazoşizt insanlar işi bu
Mazoşist değilim be bebeğem 😏
Kıyamaz 😀 Hiç ihtimal vermiyorum
İnsan dışı muamele görmeye karşıyım her konuda
İnsanlık dışı ***
Bilmiyorum efem. cinsellik yaşamadım hiç.
Olumlu
Tavan yapar
Acı çektirmeyi seven kişiyim
Derecesine bağlı
acının oranına bağlı
Olumsuz