Seks yapmadan önce alırım. Sevdiğim kadınla aynı yatağa gireceğim koku veya olumsuz bir şey olsun istemem. Seksten sonra duş alamasak da bir dahaki vakte kadar zamanımız var. Biraz akıl ;)
Önce alırım, karşı taraf mutlu olsun. Seksten sonra üzerimde bıraktığı koku ve orgazm sıvısı gitmese de olur. Hatta ayrıldıktan sonra eve gelene kadar oral yaptığım son tadı da yalana yalana tadı damağımda gelirim. Bu beni rahatsız etmez.
Önce alırım lezettli bir şekilde doya doya oral yapmak için sonrasında sorun değil ama oral yapmak isterim ve duş yapılmadan adam kirli olabilir ilk önce çubuk krakerini yıkarız daha sonra nutellaya batırır xjjcjc
Gusül abdesti olmadan olmaz onun için sonrasında diyorum. Zaten her daim temiz ve pakım bu konuda sorun hiç yaşamadım. Seks öncesi duş almam gerekmiyor.😏
Her an her türlü ifrazatın ve bunların meydana getirdıği, kimine ıtır olarak gelsede, genele bedbu gelen şu cüsmü tenimizin varlığı nispetin de payidar olan ifrazatlarımızın alayının tenazülen fışkiyata ulaştığı ve bizi pammıh kıvamına evrilleştiren o anın her çeşit ifrazatın vukuğatı dolayısı ile, bedbu bir koku yaymaktan imtina eder, sonrasındaki pürüpakiyatı kendime müstehak görürüm efendim🙂