Cinsel Yaşam Anal seks yaparken neden kalçalara vurulur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Anal seks yaparken neden kalçalara vurulur? Anal seks yaparken neden kalçalara vurulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Meta_han Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl normal sekste vururum ben ılla anal olmasına gerek yok kı :) 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yapmadım o yüzden bı fikrim yok ama sanırım bunu kadınlar daha çok seviyor 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl cok güzel duruyorlar insanı içnden şaplak atmak gerekiyor nedensizce düşünmeden yapılan ama insanın tatmin edilen bir şey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl anal yapılmasa da vuruluyor kalça avuçlamak nereye nasıl vuracağını bilmek kadına zevk verir 1 0 Yorumla
Muhammedislrr Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Anal seksi çok yalnış yapıyorlar aslında anal deliğini yalayıp gevşetmek lazim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ohhh 4 6 Yorumla Muhammedislrr +1 yıl Gel kralını yaşatayım. Yorumla Xman2172 +1 yıl Ahhh Yorumla AkrepburcuErkegii07 +1 yıl Anal seks yaptın mı hiç? Yorumla Zeusscuk +1 yıl O nasıl bir ohtur taa sesin buraya geldi. Yorumla Soran +1 yıl Bı rahat bırakın kızı pişman etmeyin yorum yapti diye yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver knk pisman oldum zaten yazdigima Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kalçaları hissetmek ve hissettirmek amaçlı fantezi 1 0 Yorumla
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Aslında bazı kadınların da hoşuna gider öyle 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Yani o anki hazla bence normal bir şey. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bok kokusu gelmesin diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel miydi anal seks kanka hiç denemedim 3 17 Yorumla Xman2172 +1 yıl Gel yapalım Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Deneme isteği varsa içinde yaptığında hoşuna gidiyor !! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneme isteği var çokça evet Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl O zaman hoşuna gidecektir fazlasıyla denediğim edindiğim tecrübelerde ilk başlarda zor olur ama sonrası zevkli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bo* çıktığı oldu mu Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Hayır Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Ona göre temizliğini yapıyor kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldi diyenler oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya popon kaldıysa Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Bilinçsiz oldu bittiye getirdikleri için öyle oluyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gö*ünde kaldıysa kızın Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Anlamadım Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi arkadaşım sı*tığını söylemişti. Çocuk si*tikçe bo* çıkmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kız tam olarak çıkaramadıysa dışkısını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sağol Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Peki Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seksi cunku 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Hidettendir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
normal sekste vururum ben ılla anal olmasına gerek yok kı :)
Hiç yapmadım o yüzden bı fikrim yok ama sanırım bunu kadınlar daha çok seviyor 😊
cok güzel duruyorlar
insanı içnden şaplak atmak gerekiyor nedensizce
düşünmeden yapılan ama insanın tatmin edilen bir şey
anal yapılmasa da vuruluyor kalça avuçlamak nereye nasıl vuracağını bilmek kadına zevk verir
Anal seksi çok yalnış yapıyorlar aslında anal deliğini yalayıp gevşetmek lazim.
Ohhh
Gel kralını yaşatayım.
Ahhh
Anal seks yaptın mı hiç?
O nasıl bir ohtur taa sesin buraya geldi.
Bı rahat bırakın kızı pişman etmeyin yorum yapti diye yaa
boş ver knk pisman oldum zaten yazdigima
Kalçaları hissetmek ve hissettirmek amaçlı fantezi
Kalçaya vurmak da ayrı bi zevk verir
Aslında bazı kadınların da hoşuna gider öyle
aci heycan zeveki orada
Yani o anki hazla bence normal bir şey.
Öylemiymiş hiç denemedim☺️
Bok kokusu gelmesin diye
Güzel miydi anal seks kanka hiç denemedim
Gel yapalım
Deneme isteği varsa içinde yaptığında hoşuna gidiyor !!
Deneme isteği var çokça evet
O zaman hoşuna gidecektir fazlasıyla denediğim edindiğim tecrübelerde ilk başlarda zor olur ama sonrası zevkli oluyor
Bo* çıktığı oldu mu
Hayır
Ona göre temizliğini yapıyor kız
Geldi diyenler oluyor
Ya popon kaldıysa
Bilinçsiz oldu bittiye getirdikleri için öyle oluyordur
Gö*ünde kaldıysa kızın
Anlamadım
Neyse boş ver
Bi arkadaşım sı*tığını söylemişti. Çocuk si*tikçe bo* çıkmış
Ya kız tam olarak çıkaramadıysa dışkısını
Neyse sağol