Selam KS ahalisi! Cinsellik çoğu zaman dipsiz bir kuyu gibidir. Bir kere düşerseniz nerden çıkacağınız belli olmaz. Çoğu zaman gizli gizli yaşandığı için sırları da en az kendisi kadar gizemlidir. Peki ya sizin heybenizde neler var? En gizli ve en samimi cinsel yaşam itiraflarınızı paylaşmak ister misiniz?Gizli üyeler haydi! Çıkın çıkın gelin.. 😂😅
En gizli cinsel yaşam itirafınızı paylaşır mısınız?
Tabii ki paylaşırım benim en çok istediğim en çok yapmak istediğim şey en gizli fantezin burada bile fazla yazmadım Ri^^ing Şimdi şöyleki kadınlarda genelde G noktası vajina içinde bulunuyor erkeklerde de olan bir şey bu erkeklerde makat kısmında bulunuyor ya bunu uyarırsan aslında erkeğin gerçekten zevk noktası orasıymış dil ile doğru şekilde uyarılırsa asıl patlamasını yaşarmış bu çok yapmak istiyorum ya da mesela erkek cinsel organının altında üzümler var onları emmek☺️
Bir cok konuda yorumlarınızı okudum siz gibi bu konuda gerçekten profesyonel biri görmedim bence bir blog açın editör vs derken iyi bir konuma gelirsiniz diye düşünüyorum
Bana sert davranılması hoşuma gidiyor ama hakaret kötü Söz gibi şeyler değil. Sözlü olarak zevk almıyorum. Tavır olarak sert olacak. Gerekirse vuracak. Birde cinsel birleşme anında p***s içerde iken yanına parmak sokmak aşırı zevk veriyor.
ensest merakım var. Bundan dolayı akrabalarıma yapamadıklarımı da onların yakın arkadaşlarına yapıyorum. Halamın arkadaşı, yengemin yakın arkadaşı gibi. Annem yaşındaki kadınlarla oluyorum. Evli kadınlarla yatıyorum. Arkadaşımın annesiyle yapıyorum. Bu güne kadar karım hariç 50 kişi oldu. Duramıyorum. Karımla ayrıldık. Tekrar barışmak üzereyiz ama ben çapkınlıktan vazgeçemiyorum. Maksimum 51 yaş, Minimum 20 yaşla birlikte oldum. Yaşım 33 bu arada
Daha önce seks yapmadım Ama yaparsam karşımdaki mazo olmalı Ben onu ağır bir şekilde dövmeliyim ve bundan zevk almalı Gözünden bir damla yaş bile gelmemeli
okul lojmanında kalıyordum. Öğrencimin annesi temizlikçi kılığında gelip muamele çekip giderdi. yaşı benden büyüktü ve kiloluydu, ben boşalınca hemen onu kovmak istiyordum. her gittiğinde asla bir daha çağırmayacağım diyordum ama yine çağırıyordum. onu beğenmediğimin farkındaydı ve her seferinde daha azgınca şeyler yapıyordu. bir keresinde penisime çokokrem sürüp hepsini spremle birlikte yuttu. bir başka sefer yoksa sen anal mı istiyorsun diye kendi kendine o yolu açtı... hey allahım hatırladıkça kendime kızıyorum.. neden beğenmediğim birini mastürbasyon malzemesi yaptım...
Çok var ama en ateşlisi 35 yaşında biriyle birlikte olmam ve sonrasından benden hoşlanması oldu 🙊 Bu bi uyarı sitede reşit olmayan. Çok kız var 15 ile 17 arası kızlar bana yazmayın saçma canım tekliflerde bulunmayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sjsj ben avm otoparkında olabilecek tüm insancıkları yutmuştum😂😂 kimse yoktu baya gizliydi yani🤪🤪🤪 artık öğrendiğinize göre gizli değil
Tecavüz eder gibi seks yapmayı çok seviyorum sanki döver gibi deli gibiyim o an partnerim de bundan zevk aldığını görürsem inan belki ya yataktan çıkamaz ya da hastanelik olur sertligimle 😎👍
bdsm içerikli uygulamaların çoğunu pasif olarak yaptım, çok sevdim ve ara ara yapıyorum hala
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir çok seks ortamına girdim, jigololuk evli çiftler vs. hayatım oldu neyse en çok sevdiğim pegging tarzı seviyorum ama uç nokta değil soft şeklinde erkeğin g noktasını bilen kadın hep öndedir 😉☺️