Şu ana kadar ilişkiye girmemiş, bakire olan ne kadar kız varsa aşırı tuhaf davranışları olduğunu farkettim. Cidden çok tuhaflar. Bu davranışların bir listesini yaptım.
1) Sinirli olmaları. İlişki ve partner bulamayan kızlar gergin ve sinirli oluyorlar. Huzurlu olmuyorlar.
2) Aşırı hassas oluyorlar. En ufak şeye alınganlık yapıyorlar. Anlaşmak çok zor.
3) Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Kriterleri çok yüksek oluyor. Hiçbir şeye sahip olmadan her şeyi istiyorlar. Ve bu yüzden bu onları daha yalnız yapıyor.
4) Mutsuz ve huzursuzlar. Mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyorlar. Yalnızlık, mutsuzluk, yetersizlik duygusu (eziklik) ile kaplanıyorlar.
5) Cinsel tecrübeleri gelişmediği için partner bulmak zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.
6) Hal ve hareketleri garip oluyor.
Sizce ilişkiye yeterince girmeyen kızlarda başka hangi sorunlu davranış var?
1) Sinirli olmaları. İlişki ve partner bulamayan kızlar gergin ve sinirli oluyorlar. Huzurlu olmuyorlar.
2) Aşırı hassas oluyorlar. En ufak şeye alınganlık yapıyorlar. Anlaşmak çok zor.
3) Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Kriterleri çok yüksek oluyor. Hiçbir şeye sahip olmadan her şeyi istiyorlar. Ve bu yüzden bu onları daha yalnız yapıyor.
4) Mutsuz ve huzursuzlar. Mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyorlar. Yalnızlık, mutsuzluk, yetersizlik duygusu (eziklik) ile kaplanıyorlar.
5) Cinsel tecrübeleri gelişmediği için partner bulmak zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.
6) Hal ve hareketleri garip oluyor.
Sizce ilişkiye yeterince girmeyen kızlarda başka hangi sorunlu davranış var?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar istisnalar olsa da çoğu böyle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bokoro olmozso ovlonmom diye diye
Artık kalmadı ki öyle. Bence bu bahane. Bütün kızlar az çok bir şeyler yaşıyor. İsteyen diktiriyor. Ki bence ona bile gerek yok. Gerçekten erkeklerin çoğu buna bakmıyor. Erkekler evlenmek istemiyor ama nedeni bakire olmamaları değil. Kanunlar. Nafaka, tazminat, düğün masrafları, erkeğin yontulması, kanunlar önünde kadınların üstün görülmesi vs. Hal böyle olunca erkekler evlenmek istemiyor. Ben de asla evlenmeyecek olanlardan biriyim. O yüzden evlilik konusuna çok takılma. Hayatını yaşa. Ve eminim bunu bahane ediyorsundur. Zaten dinci bir bakiresindir. Bu şekilde konuşarak beni manipüle edip, kadın haklarını savunmamı sağlamaya çalışıyorsundur. Bu taktikleri kadınlar sürekli kullanır. Çoğu erkekler bunu yiyebilir. Ama ben yemem. O yüzden feministliğini git başka yerde kas.
Ajsjsjsjsjsajsjsjsjsjajsjsks bakire falan değilim ama ben bu sitede bunun önemli olup olmadığını sorduklarında hep erkeklerin önemli, bakire olmazsa evlenmem tarzı yorumlarını gördüm.
Aksi görüşte olan erkekler daha fazla. Algıda seçicilik de olabilir. Çoğunluk önemli. Türkiye'de şeriatçı olanlar da var. Laikçiler de. Orana bakacaksın sen. Yine de görüşün için teşekkürler. En azından sıkıcı, itici, kukusunun turşusunu kuran bir bakire değilsin. Tebrikler. Bizden bir adet vibratör kazandınız jkasdasd Neyse bu şakaydı. Dur dur tamam vurma. :D Görüşün için teşekkürler. Aynı fikirdeyiz.
Boyle arkadaslarim var katilmiyorum
İstisnalar her konuda vardır. Ama geneli böyle. Tecrübeyle sabit. Ayrıca bu söylediğim şeyin benzerini yabancı forumlarda da gördüm. Senin o bakire zannettiğin kızlar bakire olmayadabilir. Ve dediğim gibi hiçbir şey siyah beyaz değildir. İlla ki istisnalar var.
Sen forumlarda görmeye devam et ben reel görüyorum.
Ben forumlarda görüyorum diye bir şey demedim. :D Ya da sadece reelde gördüğümü ya da görmediğimi.
Tamam kanka tskler anektot icin
Rica ederim.
Bu saydıkların erkek arksası olmadigi için mi deli mısın sen asıl temel sorun maddi sorunlar çoğu kişinin iş durumu vs
Nasıl yani? Parası olmadığı için mi seks yapamıyor demek istiyorsun?
Ever
Ne bok alakası var? Nasıl olucak böyle bir şey.