Cinsel Yaşam Hiç yaşamadım nasıl bir duygu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 vajinanin yalaması nasil bi duygu? Hiç yaşamadım nasıl bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Herkes yapmış ya ahfjshfjsb bir enayi biz, neyse evlenince öğrenirsin artık kanka 😂 dayan bakalım 0 1 Yorumla eltigre +1 yıl Oha 40 diyen var hscmsbjchwjs Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ehline denk gelirsen... 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Harika bir şey. Iliskiye girdin mi peki 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. dilleyeyim bak bi nasılmış :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soran da erkek cevaplayan da erkek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben sordum kizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl vajinam beni hiç yalamadı ben de bilmiyorum 1 9 Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Vajinan seni nasıl yalasın Yorumla Soran +1 yıl ilişkiye gjrdjn mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bursa_mehmet sormuş ya vajinanın yalaması diye asdxfgh Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Girdim evet Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Lan pardon bana sordun sandım 😂 Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Bak yeni fark ettim soru soran vajina nasıl yalıyor açıklarmısın dili filan varmı😂 Yorumla Soran +1 yıl nediyosun Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Telefonu daha zeki birine verirmisin Yorumla Soran +1 yıl kendi kendine konusuyor aw Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim icin zevk verici bir sey değil 1 11 Yorumla Soran +1 yıl yaptılar mi hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohoo çok Yorumla Soran +1 yıl nasıl değil insan zevkten uçar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani öyleleri de var ama ben zevk almiyorum, sokulması daha iyi Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Caniyaniky +1 yıl Sokulması daha mı iyi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yasindayim Yorumla Caniyaniky +1 yıl Sen neden yapmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl 19 yasında kaç kez virdin ilişkiye vay anasını amsmxmc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim 40 ı geçmiştir lwmxwmxkxnx Yorumla Caniyaniky +1 yıl Abla 40 defa seks yapmışsın bu iyi bir şey mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşın kaç evlenmeden olmaz mı 🤨🤨🤔 0 11 Yorumla Soran +1 yıl evet ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaaççç Yorumla Soran +1 yıl 21 m Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hastasıyım yalamasının da yalatmasınında çok yaptım 😂 Yorumla Soran +1 yıl iyimid Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl ne konuscaz ua Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşuruz çok şey yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu ya Yorumla Soran +1 yıl ne anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmayalım mıı Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yaşarsın acele etme buradan ne öğreneceksin :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evlenmeden istemiyorum ya Yorumla Memoo00007 +1 yıl Bunun bir tarifi yok bence knka Yorumla
Muhammedislrr Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl bu konuya açıklık getiririm istersen? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nasil Yorumla Muhammedislrr +1 yıl İstersen yazabilirsin ordan rahat rahat anlatayım sende yaşamış olursun Yorumla Soran +1 yıl olamam öyle kolay mı nsmxc Yorumla Muhammedislrr +1 yıl Yani bana kalırsa kolay sana gerçekle aynı hissi yaşatırım sen gel bekliyorum seni Yorumla Soran +1 yıl off yapma yanıyorum şu an Yorumla Muhammedislrr +1 yıl Tamam yaz bana Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yalayana bağlı 0 1 Yorumla güzyesili +1 yıl Herhangi biri olur olur mu asla Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ah be tatmadık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla wxy00006 +1 yıl Yazık Yorumla Muhammedislrr +1 yıl İstersen tattirabilirim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız kıza dene müthiş oluyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kafan mi iyi nsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi söylüyorum bi kıza yalat hep istycksin Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gzüel 0 0 Yorumla
cahit222 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Neden yaşamadın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evlenmeden istemedim Yorumla cahit222 +1 yıl Nasıl bastırabiliyorsun libidonu Yorumla Soran +1 yıl bastıramıyorum shjaanmw Yorumla cahit222 +1 yıl Nasıl çözüm buluyorsun peki Yorumla cahit222 +1 yıl Eklesene beni konuşalım Yorumla Soran +1 yıl ne konuscaz ajsjd Yorumla cahit222 +1 yıl Hem senin sorduğunu hem benim merak ettiklerimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Herkes yapmış ya ahfjshfjsb bir enayi biz, neyse evlenince öğrenirsin artık kanka 😂 dayan bakalım
Oha 40 diyen var hscmsbjchwjs
Ehline denk gelirsen...
yalattır gör bak nasıl bir duyguymuş
Harika bir şey. Iliskiye girdin mi peki
dilleyeyim bak bi nasılmış :D
Soran da erkek cevaplayan da erkek
ben sordum kizim
Tamam
vajinam beni hiç yalamadı ben de bilmiyorum
Vajinan seni nasıl yalasın
ilişkiye gjrdjn mi
@bursa_mehmet sormuş ya vajinanın yalaması diye asdxfgh
Girdim evet
Lan pardon bana sordun sandım 😂
Bak yeni fark ettim soru soran vajina nasıl yalıyor açıklarmısın dili filan varmı😂
nediyosun
Telefonu daha zeki birine verirmisin
kendi kendine konusuyor aw
Benim icin zevk verici bir sey değil
yaptılar mi hic
Ohoo çok
nasıl değil insan zevkten uçar
Yani öyleleri de var ama ben zevk almiyorum, sokulması daha iyi
kaç yaşındasın
Sokulması daha mı iyi?
19 yasindayim
Sen neden yapmiyorsun
19 yasında kaç kez virdin ilişkiye vay anasını amsmxmc
Ciddiyim 40 ı geçmiştir lwmxwmxkxnx
Abla 40 defa seks yapmışsın bu iyi bir şey mi
Yaşın kaç evlenmeden olmaz mı 🤨🤨🤔
evet ya
Yaş kaaççç
21 m
Ben hastasıyım yalamasının da yalatmasınında çok yaptım 😂
iyimid
Gizliden çıkayım yazar mısın
ne konuscaz ua
Konuşuruz çok şey yaa
Noldu ya
ne anlamadim
Konuşmayalım mıı
yaşarsın acele etme buradan ne öğreneceksin :D
evlenmeden istemiyorum ya
Bunun bir tarifi yok bence knka
Muhteşem bisey tabi bilen yaparsa
bu konuya açıklık getiririm istersen?
nasil
İstersen yazabilirsin ordan rahat rahat anlatayım sende yaşamış olursun
olamam öyle kolay mı nsmxc
Yani bana kalırsa kolay sana gerçekle aynı hissi yaşatırım sen gel bekliyorum seni
off yapma yanıyorum şu an
Tamam yaz bana
yalayana bağlı
Herhangi biri olur olur mu asla
Ekşi mk
Yapayim istersen
Bilemm hep yaladım
Ah be tatmadık
neden
Yazık
İstersen tattirabilirim.
Kız kıza dene müthiş oluyo