Seks olmadan bir şeyler yaşanıyor ilişkimizde. Güzel ve iyi bir insan olduğum söylenir çevreden ve sevgilimin ınstagram geçmişinde farklı kızları gördüğüm için ( bunu kaçıncı yapışı bilmiyorum ) ve bana ilgisiz olması... gün içinde az vakit ayırdığı için 10 güne yakındır görüşmüyorum. Herkes çalışıyor ama sevdiği insanı arayıp soruyor. Merak ediyor. Bu anca akşam 8 9 gibi. Haftasonu ısrar etti biraz dolaşmak için... normalde koşarak giden ben gitmedim. Reddettim teklifini. Aklı başına gelmesini ve biraz kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum. Onu çok seviyorum ama aklı başına gelmesi gerekiyor. Çok sevdiğimi o da biliyor. Bu şekilde davranmamın faydası olur mu sizce? Başka neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFaydası olmaz bir süre sonra itici gelir uzaklaşır siz artık naz yapma evresini geçmişsiniz işe yaramaz yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNaz yapma evresini geçmişsiniz derken?
- +1 yıl
Yani flört aşamasında olsanız işe yarayabilirdi kaybetme korkusu yaşatmak vs ama sevgilisiniz zor biraz artık elde etmiş seni çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
En s*refsiz insanla bile olur ama ilgisiz insanla olmaz. Kisacasi evet; yazarsa birkac saat bekle sonra cevap at, bulusmak isterse reddet ama kendin disari cik bunu da paylas. Buna ragmen umursamiyorsa ayril cünkü degecek bir insan olmaz
110 Yorumla
Soran+1 yılNe şekilde reddedeyim? Ne gibi bahaneler yani? Ve bu reddetme olayını kaç kere yapayım? Kendim dışarı çıkmıyordum normalde
- +1 yıl
Mesajlara kesinlikle gec dönüs yap. Onun da seni ne kadar beklettigine bak eger on dakika icinde yazmaya basladiysa iyiye isaret. Iki defa reddet zaten buna ragmen bir anda evine gelmiyorsa ya da israrla arayip bulusmak istemiyorsa iliskini bitir. Reddetme bahane icinde halim yok telefondayim arkadaslarimla bulusacagim üni sinavim var gibi bahaneler üret. Ve bunun sonrasinda kesin disari cikip bir story vs at onun da görmesini sagla.
Soran+1 yıl25 yaşındayım bu arada sınava hazırlanıyorum doğru kpssye.. ders çalışıyorum bugün uygun değilim mi diyeyim? Mesajlaşma olayımız sık değil ki ve çok az.. saatler sonra yazmam onda bir şey oluşturmaz işi vardır herhalde diye düşünür.. geçen reddetttim dışarı çıkmak istemiyorum dedim... biraz bozulmuş galiba... beni istemedin o gün falan dedi. Ben hiçbir şey istemiyorum genel olarak filan dedim
Soran+1 yılKapıma dayanacak bir insan değil ki ya aşırı mantıksal.. dışarı teklifini reddetmeden önce kendim dışarı çıkıp story atıp eve gelsem? Ondan sonra yok ya yorgunum filan desem. Çünkü ben daha çalışmaya başlamadım..
Soran+1 yılEvdeyim sürekli genelde
- +1 yıl
Bunun mantiksal olmasiyla ilgisi yok. Ilgi göstermek-istemek arzu-tutkuyu göstermekle var. Onunla bulusamiyorsan evine gidersin zorlarsin. Öyle yattigi yerden hm yoksa yoktur cevabini kabul etmesi sana karsi yukarda saydiklarimin olmadigini gösterir. Iliski de bunlar yoksa da niye iliski olsun.. Reddettikten önce de olur ama amac burada cocugu sinirlendirmek birazda kiskanmak.
Soran+1 yılŞey dönemleri oluyo bunun böyle keyifsiz oluyo kimseyle konuşmak istemiyormuş falan filan.. ben kimse miyim? Ağlardım telefonda kaç kez ağladım doğru düzgün iletişimimiz olsun diye... kendi derdi senin bana bakman özgüvenimi yükseltiyo.. nasıl baktın falan diye.. şimdi ki gelen konuma bak.. çok sevdiğimi bilir sarılır öperim yanında gözlerim Işıl ışıldır ondan böyle oldu herhalde
Soran+1 yılArpası fazla geldi herhalde sevgiyi kaldıramadı.. bende hiç arayıp sormam mesaj atmam ama yanında onu ne kadar sevdiğim net belli olur
+1 yılsen onun hangi davranışlarından rahatsızsan aynısını sende ona yap kısasa kısas misali
17 Yorumla
Soran+1 yılBende ilgisizim mesaj atmıyorum aramıyorum o öyle yaptığı için ama yanına gidince kedi gibiyim.. çok seviyorum biliyor bunu o hareketlerimi mi düzeltmeliyim? Yanındayken mesela gözlerim ışıl ışıl.. sarılırım ederim yanağından öperim
- +1 yıl
evet biraz sevgisiz kalsın aklı belki başına gelir
Soran+1 yılBunların hepsini keseyim mi yani?
- +1 yıl
hepsini bir anda kes veya tamamen yapma demiyorum ama sen yine sevgi şefkat gösterirsen akıllanmaz ki ne de olsa senden yüz buluyor
Soran+1 yılEvet işte sevgimizi belli ettik tepemize çıktı... özledim diyordum telefonda birkaç gün görüşmeyince... hiç özledim filan demezdi.. ya da iletişimimiz düzgün olsun diyip ağladığım zamanlar genelde susar kalırdı. Sevgi sözcükleri kullanmazdı. 8 9 gündür soğuk davranıyorum.. normalde telefonunu karıştırırdım kıskançlık yapardım en iyisi hepsini kesmek
- +1 yıl
aynen öyle hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks olmaya başlamadan kıymetin yükselmez. Hoş seks de garanti değil
05 Yorumla
Soran+1 yılSeks her şey değil. Seks olmadan böyle olan insan seks olunca demek ki kullan at olacak
Cevap sahibi+1 yılO ihtimal var, bir de tam bağlanma ihtimali de var
Soran+1 yılDaha önceki sevgililerinin bazılarıyla 3 4 ay içerisinde hemde seks yapmış ve bağlanmamış? Çok duygusal bir insan değil mantıksal bir insan
Cevap sahibi+1 yılHala seninleyse sen farklısın ona göre, ilgisi sana yetmiyor olabilir ama onun da yapısı bu demek ki
Soran+1 yılOnun yapısı mi? İletişimsizliği sevmem demişti günde 5 dakika konuşmaya başlar olduk.. arama geçmişinde ki kızlar hele.. ben kimseyi merak edip bakmıyorum... ne zaman açsa arama geçmişi hep kız.. eklemese ne olur ne diye bakıyor ki. 1 senelik ilişkiye yakın çünkü. Çok emek verdim çok güzel sevdim onu.. yanındayken sarılır ederim yanağından öperim... gözler desen ışıl ışıl... güzel de bir kızım. Ben ona kaç kere ağlayarak iletişimsizlik istemiyorum dedim. Bende arayıp sormuyorum canı ne zaman isterse o zaman arar sorar o kadar... buluşmayı reddettim hafif bozuldu gibi oldu. Ama iyi oldu. Başka neler yapabilirim kaybetme korkusu olması için?
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılsık sık ilişkiye mi giriyordunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girmiyorduk. Seks yoktu yeni
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
seni yanlış yönlendirmek istemem fakat senin yazını okuyunca aklıma şu geldi; genelde ayrılmak isteyip ama bunu yapamayanlar karşı tarafın kendisinden ayrılması için ona soğuk davranırlar hiç ilgili olmazlar , birlikte vakit geçirmez vs. yani benim aklıma bu geldi. konuştun mu bu konuyu? sorun olup olmadığını sordun mu?
Soran+1 yılPeki neden buluşalım dedi?
- +1 yıl
Belki ayrılmak isteyecek belki özür dileyecek yanı normal değil sizin iliskiniz bir kopukluk var ve bunu bulmaya çalışın
Doğru yoldasın taviz verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılTemas oluyor mu peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ve duygusal anlamda sevgiliden uzak durmak üstümüze düşmesini sağlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat