Çekiciyim seksiyim ruslara benzetiliyorum ve girdiğim her yerde göze batan kişiyim. erkekler bana ilk bakışta cinsellik duyuyorlar. benim sevdiğim insanlarla da hep elime yüzüme bulaştırıyorum beceremiyorum bir şeyleri ateşlesem bile bozuyorum. ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim çok bozuk erkeklerden tiksindim yalnız hissediyorum güvenebileceğim kimse yokmuş gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTeşhisi kendin koymuşsun zaten "güvenebileceğim kimse yokmuş gibi" diyerek. Dikkat çekici, seksi bir kadın olman erkeklerin seni ulaşılmaz, erişilmez görmeleri sen kaynaklanır, "bu bana bakmaz" düşüncesi, yani özgüvensizlik. Kendine güveni olmayan adama sen nasıl güven duyabilirsin? Dış görünüşünden dolayı sana cinsellik odaklı yaklaşmaları da senin kusurun değil, onların kusuru. Şimdiye kadar seni yatağa atmaktan çok seninle sohbet etmeyi, seni tanımayı isteyen biri belli ki karşına çıkmamış. Eline yüzüne bulaştırma meselesine gelince, hoşlandığın birinin yanında doğal ol, kendin ol, akışına bırak, kendini kasma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dış görünüş hiç bir şey değil ki birisinin seni muhattap olması için. Yani yüzeysel bir şey. Mesela güzel bir araban olsa, ama motoru çalışmasa, o araba işine yarar mı? Yaramaz. O yüzden güzelliğine fazla güvenme. Anca kalitesiz insanlar yanaşır sırf güzelliğine.
00 Yorumla
+1 yıl
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!00 Yorumla
Giyiminden kaynaklıdır açık giyiniyorsan eğer seninle ciddi düşünen olmaz. Evet çok kötü bir durum herkes istediğini giymeli kıyafetle yargılanmamalı ama Türkiye de durum bu maalesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki sessissindir
00 Yorumla
+1 yılŞans ve kısmet biraz. Bunlar belki de hayatın sana birer işareti, yani diyor ki sana o kişiler doğru değildi ve en sonunda sen mutsuz olacaktın bu yüzden de erkenden bitti. Doğru kişi gelince karşına zaten her şey çok güzel bir şekilde akıp gidecek senin herhangi bir şey yapmana bile gerek kalmayacak... O yüzden bence sıkma canını ve çok düşünme bu durumu. Hayat akıp gidiyor ve üzülmeye değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlayıp kontrol edebilecek hatalarini gorunce sogumak yerine onarmayi tercih wdecek cinsel gozle de bakmasina ragmen oncelik olarak görmeyecek birisi sana ölüp bitene kadar boyle düşünmen hem dogal hem zarar gormene engel olur ama psikolojini de bozma canım sende, olgun aklıbaşında birisinin seni farkedememesi senin suçun değil sonuçta.
06 Yorumla
Soran+1 yılSence böyle birisi çıkacak mı hem de benim sevebileceğim
Cevap sahibi+1 yılÇıkmaz olur mu tabi ki çıkacak. Aklını başından alıp ayaklarını yerden kesecek. Dogru kişi olmadikca hep bi eksiklik hep bi kusur olacak. Sadece zamana ihtiyacın var. Hem güzel seven hem de kadınsı detay ve ikilemlere sahip gayet hoş birisiymissin. Seni gercekten seven sana olup biten elini tutup gozune bakmayi hakeden kisi olsun o zamana kadar da kendini suclama artık.
Soran+1 yılKendimi iyi hissettirdin tşeekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılElinde olmayan seyler yuzunden kendini suclama. Once kendini sev. Sonra herkesin cinsellik olarak onplana cikartma algisini kır. Senin hic bi sey yaomana gerek yok aramana uzulmene dogru kisi zaten seni farkedip bi sekilde sana yazar bakar hayatina girmek ister. Yorucu ve kalitesiz kisiler iliskiler aska olan inancini azaltmasin. Hem guzel seviyorum hem de guzelim diyosun. E hayat guzelse guzellestiren de sensin. Gunes doğmuş kuslar ötüyor dunya senin etrafinda donuyor. Arın biraz nefes al çık yürü bugun musaitsen. Yuklerinden kurtul ruhunu dinlendir. Her sey cok guzel olacak, inan ✨
Soran+1 yılİyi ki senin gibi hoş yerlerden bakabilen hisleri kuvvetli insanlar varlar bende sizler gibiyim kendimden birini görmüş gibi mutlu oldum şu an sabahın güzel ömrün daha da güzel olsun iyi kalpli tatlı insan hep sevilmen dileğiyle❤️
Cevap sahibi+1 yılInsan nasıl bakarsa oyle gorur. Bak nasil da farkettin beni. Seni de boyle gormelerine ragmen farkedebilen guzel kalpli biri bulamiyosa senin suçun değil. Lutfen dunyamizi guzellestirmeye devam et, o guzel yuzunu asmak yerine tebessumunle icimizi ısıt... Ne zaman istersen yazabilirsin yeter ki moralini bozma ben hep yanindayim. Umarim senin de hee sey gonlunce olur, her seyin en guzelini hak ettigin her halinden belli 💘💚
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Senle soru-cevap yapmamiz gerek. Mesela ilk aklima gelen; senin dikkatini nasil tipler cekiyor? Yanlis erkeklere ilgi gosterip sonra sikayet ediyor olabilirsin. Belki sana deger verecek tipleri sen gormuyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok egolusun çünkü. Yani kendini övmekten kelimeleri bile yanlış anlamda kullanmışsın. "göze batmak", denmez ona. "göze çarpmak", denir. Bence daha alçak gönüllü, insanlara yukarıdadan bakmayan biri olursan daha iyi olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılEgom falan yok yerle birim alçakgönüllüyüm arkadaş canlısıyım
Cevap sahibi+1 yılSen hazır değilsin bence bir ilişkiye. Sevgilinin olmadığını söylemişsin. Hani bir çocuktan hoşlandığını falan söylesen ama o çocuk sana bakmasa falan tamam diyeceğim ama sen şu an ne istediğini bilmiyorsun bence.
Soran+1 yılHayır çok sevdim bunu ona çok gösterdim benimle ciddi bişeyler istemedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle söyleyeyim. Bu tarz şeyler beklemediğin anda olduğunda daha büyülü ve güçlü oluyor. O anı beklemelisin belki de.
Soran+1 yılHaklı olabilirsin belkide sadece beklemeliyimdir hiç bir şey yapmama gerek yoktur teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Rus gibi nasıl olunuyor onu da merak ettim 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan öyle bir beklenti olmadan bir ilişki yasamalisin sadece sevginin olduğu sevildiğin ve değer gördüğün
00 Yorumla
+1 yılBahsettiğim şekilde güven duyabileceğin birisini bulmak kolay olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çekici ve seksi olduğunu söylüyorsun ya, bu şekilde kimse sana ciddi bi ilişki için yaklaşmaz.
Soran+1 yılGerçekten mi bunları örselemem mi lazım güzel şeyler değil mi sonuçta
- +1 yıl
Tabiki de güzel şeyler ama karışık bi durum. Seni tanıyarak sevecek/sevebileceği birisini bulman gerekiyor.
+1 yılOyle biriysen yanina yaklasanla guvenilmez olur genelde güvenilecek birini bulmak zor
02 Yorumla- +1 yıl
Çekici ve guzelligin sorunuda bu fazla özgüvenlilere denk geliyorsun
- +1 yıl
Yasin kac ve cekingenlik var mi sende bence Ozguvenin tavsn gibi ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bı kaç kişi seni üzdü diye hayata küsme bence
Güven karsilikli olunca güzeldir01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende dikkat cekiciyim 🤣🤣
+1 yılGiyim tarzın bunda etkili mi?
Giyiminden dolayı bakıs acıları oyle olabilirmi
Ve neden istemiyorsun artık?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılE görmüyoruz seni görsem kaçırmam ben 😁
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek tercih edin hanımefendi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. o kadar karamsar olma
00 YorumlaCesater edemiyolardır konuşmazsın diye☺️☺️
00 YorumlaKonunun çekicilikle alakası olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma tadına bakasi gelir insanin:)
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye:Ddd
- +1 yıl
Bilnem
- +1 yıl
Bide çokmu sekssiiisinn😍😍
Görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılFiziğin nasıl
00 Yorumla