sanki bir çok erkek bunu takıntı yapıyor. sırf boyundan ötürü seks yapmadığınız oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden penis boyumu gerçekten sorun ediyordum. Filmlerdeki adamları görünce kendiminkini mikro penis zannediyordum. Sonra öğrendim ki benimki hem 17 cm uznluğu hem de 15,5 cm kalınlığıyla çok iyiymiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞayet ben ölçmesemde samsung a71 telefonumla yan yana getirince penisim 1-2 santim daha uzun gibi telefon 16 cm falanmış googledan baktım 😂 kalınlıj olarak eke avuca sığmadığı için çoğu kez can yaktı bu yüzden ilişkiye girdikleri 2-3 görüşmeden sonra istemiyorlar. O kadar alıştırmaya ve oral sekse rağmen maalesef sonrasındaki acısı fazla oluyormuş bu olay bende kompleks yaratıyor 🤦♂️
013 Yorumla
Soran+1 yılçüj nası bi kalinlikmis o
- +1 yıl
Vallahi elimden geldiğince anlattım tek elle kavrayamazsın genelde partnerlerim 2 elle kavrıyorlar 1.5 el gibi düşün 2 el abartmış oluruz
Soran+1 yılöyle şeymi olur be soba borusu gibi
- +1 yıl
Yok yaa abartma
- +1 yıl
Bileği tek elinle kavramaya çalış bi anlarsın işte
Soran+1 yıle ama öyle bi anlattın ki bacagım kadar var sanki
Soran+1 yılboyun kaç
- +1 yıl
1.70 boyum var ayak numaram 43
- +1 yıl
Uzunluk olarak samsung A71 den azıcık daha uzun kalınlık olarak el bileğini baz al işte senide bilmiyorum ki kilolumusun zayıfmısın
Soran+1 yılnormale göre biraz kalındır bileğim ama denedim %99 kavrayabiliyorum
Soran+1 yılve elim ufaktr
- +1 yıl
Anladım tahminen bileğinden azıcık daha kalındır bence
Soran+1 yılanladım
+1 yıl16cm ve bundan büyük olursa anormal kategorisine giriyormuş ve çok nadir oluyormuş. 9cm de yeterliymis, bu durumda kompleks yapmaya gerek yok tam normalin işte daha ne işteyim ama diğer insanlar yani kısa olanlar için gerçekten üzülüyorum. Bok gibi bir durum gerçekten ve bunu düzeltme yolu da yok. Daha kötüsü toplum olarak böyle durumlardan muzdarip olan insanlarla alay ediyorlar.
00 Yorumla
Bu bir hastalık ya nekadar uzarsa uzasın hep bi tık üstünü isteriz evet bu saçma ama durum cidden böyle yani herkeste olmasa da bende böyle eskiden ortalama üstü idi 19 yaşıma geldim birkaç santim daha uzama oldu şu an da yeterinde iyi ama yinede daha fazlasını istiyorum bu benim elimde değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki 10-11 cm ama testislerim büyük. Genelde sertim ve üst üste sertleşme azalmadan gelebiliyorum. Bakirim. İleride partnerimin vücudunun her yerine dilim ve elim ile temas edip yeterince oral yapsam yine de penis boyutunun dezavantajı daha fazla mı ağır basar merak ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılPenis boyu uzun olsa ne olmasa ne hala bu gibi saçmalıklarla uğraşan erkek hödükleri var yani penis uzun olsa bile bakire kızın alabileceği en fazla 18 cm dir oda rahim duvarına zarar verir benimki 16 cm sadece biraz kalın nolacak yani şimdi
00 Yorumla
+1 yılÖnemli Olan Boydan Çok İşlevidir 😅 Kızlar bencd Buna bakın derim 🤭 Misal Benim İşlevi Çok İyi Nasıl Bir organsa İnsanı mastürbasyon da kendisinden geçiriyor Zevkten zevke sokuyor Bana gelen kız yaşadı öyle diyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bayanların kilo ve kalca göğüs boyutları takıntısı gibi bir cok erkek de bunu takıntı yapıyor evet... Benim takıntım ise büyüklüğünden dolayı ya korkarlarsa takıntısı.. 😉😉
00 YorumlaPenisimin boyundan da kalınlığından da memnunum. Hiç böyle bir takıntıya girmedim. Allah olmayanlara da versin diyeceğim de doğuştan gelen bir özellik üzgünüm :)
00 Yorumla
+1 yılSen memeni, kıçını, göbeğini, vaginanin genişligini problem edip yas tutmuyorsan erkekde takıntı etmez
00 YorumlaSırf büyük olsun diye takıntı yapan kadınlar var bunlara denk gelen küçük askerli arkadaşlarımızda takıntı yapabiliyor tabii 😅
00 Yorumla
+1 yılYooo hiç dert etmem türk kadınları 17 cm bulsunda öpsün başına koysun. Yaçinliler gibim 2 cm ile idare etmeye çalıssalardı ne olucaktı☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılGayet memnunuz biz bir birimizden tanisanlarinda yüz ifadesinden anladığım onlarda gayet memnun ve mutlular.
00 Yorumla
+1 yılPartnerin tutumu önemli en azından biri standartlarda olmalı ya kalınlık ve ya uzunluk ama işlev kısmı iyi olması lazım ve arada bağlılık varsa hiç birinin önemi yok …
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaptığım kadınlardan bu güne kadar hiç şikayet eden olmadı
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi sorunum yok ama olsaydı takardım heralde öyle şeyler okuyoruzki burada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç yapmadım hiç yapmam.. ama zevk veremiyorsam kendimi sorunlu görebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir girdigim kisilerin geri tepkileri her zaman iyi olmustur
00 Yorumla
+1 yılYapmam sorun edilicek o kadar çok şey varken o eksik kalsın, halinden memnnum
00 Yorumla
+1 yılne alaka yaa siz kararmış şeyinizi takinti yapmayin yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek çoğunluk kompleks yapıyor tabii ki. Hatta kıyaslama olayı çok çok fazla.
Ben ve partnerlerim oldukça memnunuz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak anlattın şekilde olmasa da evet. Reddedilen oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılniye reddedildin
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatmasam
+1 yılYapmam artık egzersizle Bi tik buyutebiliyorsun zaten ihtiyacımız yok çok şükür ama teknoloji ilerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan bence boyu da değil ama işlevi baya önemli sevdiğini mutlu ediyor isen sıkıntı yok 😅 yani onu doyura biliyor isen sıkıntı yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHep memnunum ve birlikte olduklarım daha memnun oldu kalın ve uzun olmasından işlevide büyüklüğüne göre fazlasıyla tatminkar öyle problemim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen işte o soruyu soran benim takıyorum ne yapayım küçük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük olsa yapardım bence. Ama ben biraz daha kalın olsun isterdim gerçekten.
00 YorumlaKompleks değil de gözüme küçük geliyordu, ama Gören herkesin baya büyükmüş zorlanabilirim tarzı söylemleri oldu, ortalamanın üzerinde olduğumu sonradan farkettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçüklük değilde uzunluk sıkıntı olabiliyor partner minyon tipli ise bazen sıkıntı yaşanabiliyor
00 Yorumla
+1 yılasla oylebır sorunum yok. gayette bence ıyı hatta enlı kalın olması benım acımdan artı daracık degıl :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok da takıntı yapmadım. aslında biraz daha uzun olmasını isterdim doğrusu.. ama partnerlerim beğendiği için de ayrıca mutlu oldum diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılçoğu erkeğin bir kıyas çabası var gibi
41 Yorumla- +1 yıl
Kondisyonsuz erkeklerde haklısın ama kendisini ve karşındakini memnun eden bir erkekte öyle durum yok çok duydum 5 10 yapanı 5 dk lık oldu
+1 yılYoo
Yeter artar bile00 YorumlaHayır gram takmıyorum
00 Yorumla
+1 yılküçük olsa yapardım tabi, ama değil:)))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç öyle sorunlarım olmadı şükür😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılBoyu ile takıntım yok ama etkisi olabilir
00 Yorumla Öyle saçmalık mı olur be, dert mi kalmadı…
00 YorumlaYoo kimse bu bana yetmedi demedi şu zamana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdakilerin hepsinin 20 üzeri
32 Yorumla- +1 yıl
Kendimi kompleksli hissettim şu an:)
- +1 yıl
katılıyorum buna
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıl22 cm kalkınca korkuyorlar alınca rahatlıyorlar :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ortalama uzeri ve kalin oldugu icin sorun olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek neden komplesk yapıyor sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks değil de nude atmadığım oldu
00 Yorumla
+1 yılyoo yapmam penis boyuna göre mi seviyoruz sjdjdhd
00 Yorumla
+1 yılyok ben memnunun 21 cm çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük olsaydı yapardım tabikide 🤪
00 Yorumla
+1 yılGayet sağlam iyi begeniyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılasla yapmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYapmam olanla yetinirim her daim
00 Yorumla
+1 yılYapmam
00 Yorumla
+1 yılBen yapmam partnerim sorun etmezse
00 Yorumla
+1 yılBoyu önemli değil işlevi önemli
00 Yorumla
+1 yılUmrumda degil
00 Yorumla
+1 yılHem tip hem o konuda şanslıyım ya
00 YorumlaAynen yapıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem sen söyle iyi mi bilelim
00 Yorumla
+1 yılBen gayet memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEwet maalwsef
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi