Cinsel Yaşam Vajinanın dudağının dolgun etli olması kötü mü, iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Benim azınca şişiyor dudakları Güncellemeler+1 yıl İçe doğru Güncellemeler+1 yıl Neden Vajinanın dudağının dolgun etli olması kötü mü, iyi mi? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Azınca neredeyse bütün vajina dudakları kabarır ve görüntü okarakta ben çok hoş buluyorum 1 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Şeker görmüş karınca gibi herkes burada maşallah lan bi sakin :)) 1 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İyi iyi çok güzel.Bu arada siz kadınlar da iyice keko erkekler gibi olmaya başladınız, tebrikler."Ganğaaa azınca sihim galhıyo biliyon muu" 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sınavda çıkarım bu bilgi, cevabın HYır ise paylaşma sebebin nedir organlarının sana has öözelliklerini😆😆 0 0 Yorumla
Mozvel Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ramazan ayında yanacaksın. Günaha giriyon. Bize ne senin malafatından şişliğinden kabardığından. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her bku yiyip ramazanda kinayangiller sizi Yorumla Zeusscuk +1 yıl Sana ne onun günahından Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. öyle şişince erkek dayanamıyor işte hele okşuyor ya da yalıyorsa sokası geliyor 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence harika bir vajinan var oral yaparken cok guzel zevk alırsın 0 2 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Zayif misin balik etli mi Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Dolgun olması oral yaparken cok zevk verir Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl azdıkça atıyordur pıt pıt diye. O vajinayı becerdikçe kabarır işte ne güzel ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl azınca neredeyse tüm vajina yapısına göre şişkinleşir ve bişi yapılırken güzel oluyor 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şişkinleşip ıslanınca onla oynamak daha zevkli değil mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende öyle düşünmüştüm ve oynarken daha da ıslanıyor değil mi etrafı sular içinde kalıyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl azınca ona küçük şaplaklarda atarmısın ıslak ıslak duruşlar falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iki parmakla vajina dudaklarını yararak şlap şlap diye penismiş gibi vuruşlar Yorumla Soran +1 yıl Vurdum ıslak ıslak ses gelirken kasildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok şahane oluyor değil mi tam o anda da bişi olsa ne mükemmel olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orgazmı hiç oralle tattın mı Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben cizgi gibi seviyirum. Ama ne cikarsa bahtina zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cogu kisi onun nasil oldugunu onlarca yil anlamaz bile.. takilma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Of benimde knk ya şişiyor baya😀 7 3 Yorumla burak3006 +1 yıl Imm😍😍 Yorumla Ömeraltmışbir +1 yıl Müthiş bir görsel şölen 😋 Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Benimkide sisiyor Yorumla
Dildarbesi36 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Sismesi tehlikeli o zaman hemen emmek lazimki kurtul.. 😉 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zevk alınca kabarır zaten 2 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok normal ve güzel. Açılıyor mu oeki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Meredian +1 yıl Ne güzel be iştah açtı Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. girdikçe daha çok şişer o zaman 1 1 Yorumla egeli95 +1 yıl Gayet güzel bir de denemek lazım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet iyi olur somurmasi emmesi 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farketmez görsek yorumlardik 😀😀 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Azınca şişer zaten bizimde azınca şişiyor normal 0 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Gayet güzel , öpülesi adına :) 0 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kimine göre çekici kimine göre itici 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl okurken fena oldum en sevdiğim vajina tipi 0 0 Yorumla
Gecesigündüz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Dışa doğru mu dudaklar? 0 1 Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Çizgi şeklinde mi? Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. dudaklar heryerde dolgun olacakki iyi yalansın 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. gormek ısterdım 1 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yenir o dudaklar ahh ahh 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. görmeden yorum zor :) 0 0 Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kilo belirtisi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zayıfım Yorumla taytayko7 +1 yıl Bilemiyorum o yağ bezesi Yorumla Soran +1 yıl 175 e 55 kg Yorumla taytayko7 +1 yıl Kiloyu oradan alıyorsun heralde Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum dolgun Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. harika 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence bayağı iyi ;) 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İyidir iyi 0 0 Yorumla
Redyou Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir şey soracağım olur mu 0 1 Yorumla Redyou +1 yıl Fotoğraf atmam lazım Yorumla
Cenkk255 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok iyi harika hatta off 😅😅 0 1 Yorumla Cenkk255 +1 yıl İstediğini sor millete bakmaa sen Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. En sevdigimmmmmm... 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kime gore 0 2 Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Kim bulursa öpsün baş üstünde tutsun ne diyem Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Ne neden Yorumla
milletbengeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Süper bir durum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla milletbengeldim +1 yıl Evet bayılırım uzun uzun bakarım bile Yorumla milletbengeldim +1 yıl Burdamisin hanım efendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Azınca neredeyse bütün vajina dudakları kabarır ve görüntü okarakta ben çok hoş buluyorum
Şeker görmüş karınca gibi herkes burada maşallah lan bi sakin :))
İyi iyi çok güzel.
Bu arada siz kadınlar da iyice keko erkekler gibi olmaya başladınız, tebrikler.
"Ganğaaa azınca sihim galhıyo biliyon muu"
Sınavda çıkarım bu bilgi, cevabın HYır ise paylaşma sebebin nedir organlarının sana has öözelliklerini😆😆
Ramazan ayında yanacaksın. Günaha giriyon. Bize ne senin malafatından şişliğinden kabardığından.
Her bku yiyip ramazanda kinayangiller sizi
Sana ne onun günahından
öyle şişince erkek dayanamıyor işte hele okşuyor ya da yalıyorsa sokası geliyor
Bence harika bir vajinan var oral yaparken cok guzel zevk alırsın
Zayif misin balik etli mi
Dolgun olması oral yaparken cok zevk verir
azdıkça atıyordur pıt pıt diye. O vajinayı becerdikçe kabarır işte ne güzel ;)
azınca neredeyse tüm vajina yapısına göre şişkinleşir ve bişi yapılırken güzel oluyor
şişkinleşip ıslanınca onla oynamak daha zevkli değil mi
Evet ya
bende öyle düşünmüştüm ve oynarken daha da ıslanıyor değil mi etrafı sular içinde kalıyordur
azınca ona küçük şaplaklarda atarmısın ıslak ıslak duruşlar falan
iki parmakla vajina dudaklarını yararak şlap şlap diye penismiş gibi vuruşlar
Vurdum ıslak ıslak ses gelirken kasildim
çok şahane oluyor değil mi tam o anda da bişi olsa ne mükemmel olurdu
orgazmı hiç oralle tattın mı
Ben cizgi gibi seviyirum. Ama ne cikarsa bahtina zaten.
Cogu kisi onun nasil oldugunu onlarca yil anlamaz bile.. takilma
Of benimde knk ya şişiyor baya😀
Imm😍😍
Müthiş bir görsel şölen 😋
Benimkide sisiyor
Sismesi tehlikeli o zaman hemen emmek lazimki kurtul.. 😉
zevk alınca kabarır zaten
Çok normal ve güzel. Açılıyor mu oeki
Evet
Ne güzel be iştah açtı
girdikçe daha çok şişer o zaman
Gayet güzel bir de denemek lazım