Elin erkeklerine mi bakıyosun ben varken dedi ihtiyacın varsa benden niye istemiosun beni aldatmışsn bildiğin dedi çok kızdı bana ben de dedim evlenmeden olmaz ama diye o da erkeklere bakiosun ya evlenmeden dedi ihanet ettin bana dedi küstü trip atiyo izlemicem diye söz verdim ama canım cekio napcam
Güncellemeler
+1 yıl
Siz de kıskanıyor musunuz sevgilinizi videolardan falan
Bos ver izle ya bukadar da olmas simdi istersen izle msela
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama çok kızdı bana haklı da dışarıda başka bir adamla göz göze gelsem delirio bir de onları izlemem onu çok üzdü kalbi kırıldı ama başka türlü rahatlayamıyorum
O izlemiyo galiba telefonunda hiç görmedim o benim geçmişe baktı silmiştim ama video geçmişi kalmış canım gibi onu bilmiyodum her şey çıktı rezil oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sor bakalım kendisini ne yapıyormus. Hic izlememiş mi. mastürbasyon yapmıyor mu kendisi
İzlemiomus
Kesin öyledir bizde inandık 😄
canın mastürbasyon cekiyorsa izle gitsin ne alaka yahu ama sexthing de yapabilirsin prno yerine
O asıl aldatma
hayır yani erkek arkadasınla yapabilirsin demek istedim madem prno yasak diyor
Bos ver izle ya bukadar da olmas simdi istersen izle msela
Ama çok kızdı bana haklı da dışarıda başka bir adamla göz göze gelsem delirio bir de onları izlemem onu çok üzdü kalbi kırıldı ama başka türlü rahatlayamıyorum
Sanki o izlemiomu
Istersen sana link video dz atabilirim
O izlemiyo galiba telefonunda hiç görmedim o benim geçmişe baktı silmiştim ama video geçmişi kalmış canım gibi onu bilmiyodum her şey çıktı rezil oldum
Hm olir oyle seyler bidaha silersin.
Eger simdi istersen izlemek atayim.
Kendisi izlemiyor muymuş? ☺️
Yok telefonunu kurcaliyorum hiç bulamadim bir şey belki bilgisayardan izliodur 😄😄 dedim sen izlemion mu ztn diye yok dedi
Yalanını deseydin 😂 izlemeyen erkek yok
Bende severim yani görsellik daha iyi ya dkskdkskskakka
Ben de seviom ama kıskanıyor ondan istesem atar mi ki 😄 kendi dedi bir daha ihtiyacin olursa benden iste diye
Sjdkskkskdakkskaa dene
Yarın isteyim bakalım o da isterse diye korkuyorum ben atmam çünkü
izle gitsin :D için gidiyo dimi izkerken :D
Çok 😄😄
Doğal bir şey izleyebilirsin
Kendi izlemiyor sanki mk
İzlemiyom ben dedi
Yav he he deseydin
Ben yardimci olabileim sana
Yok o kadar da değil
Devamke bee
Offf canım çok istiyor her gün izliodum ya napcam ben vpn vardı onu da sildi izlemeyim diye yine indirsem mi :(
İndir bacım indir gecmez öyle
izlemeye devam
😄 ama üzülüyor
sende ona gösterme
Telefonuma bakıyor
anladimm
Gece gece çok mu düşündün bunu
Evet şu an canım çekti de izlesem mi bilemedm
Nasıl bu kadar yükseksin
Bilmem ki regl yakın galiba üç gün kalmış ondan
Islee boş ver
Ama söz verdim