Cinsel Yaşam Seks hayatında aktif misiniz, pasif mi? Nisaaltuntaş Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hangisi ağır basan taraf? Seks hayatında aktif misiniz, pasif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sert ve küfürlü seviyorum. Kızı aşağılamayı severim. Aktifim yani. İtaatkar pasif kızları seviyorum sadece. 0 0 Yorumla
axntv Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 80% +1 yıl Cinsel tercihim gereğince karşı cinsimle olan ilişkilerde aktif, hem cinsimle olan ilişkilerim sırasında pasifim. 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl cinsel hayatım yok, olursa da sadece aktif olsun yoksa istemem pasif olacağıma (gay anlamında demedim) cinsellik olmasın daha iyi. 0 0 Yorumla
gaba_memur Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Aktifim ben her zaman ama karşımda sınırsız seven olacak 0 0 Yorumla
ByMatador Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aktifim. Kadını yöneten pozisyondan pozisyona sokanlardan 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu sitedeki meraklıları yüzünden, uçkurumu belime bağladım.. 0 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aktif pasif duramam sürekli pasif duran partner ile yapamam 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Yeri geldikçe aktifim 5 2 Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Napiyorsun Yorumla Serkan00006 +1 yıl Mastürbasyon yapar ne yapacak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl işi bilen baskın olsun ki bilmeyene bişler öğretirken unutamayacağı şeyleri yaşatsın 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Seks hayatım yok ki, ama aktif olurdum sanırım 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aktif bile pasif kalır desem 🙂 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aktif biriyimdir ama 1 2 aydır bir şeyim yok 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aktifim sadece dinleneceğim zaman pasife geçerim 0 2 Yorumla BekirKara25 +1 yıl Bense pasifim Yorumla Meredian +1 yıl Yahu neden aktif pasifi o yönde anlıyorsunuz… kadınla sevişirken de ona bırakabilirim kontrolü gayet Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl aktif tarafım ağır basıyor 0 1 Yorumla mrcakir53 +1 yıl sen mevzuyu yanlış anladın birader senin aktifden anladığından bende yok Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Bekar ve manitasiz olarak pasifiz 🤦♂️ 0 0 Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok aktifim hazima yetişemiyor benimkisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli bi erkekle ilişkiye girmek ister misin? 0 9 Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Asla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önceki girdiğin kötü mü geçmişti Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Tecavüz etti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vay şerefsiz, ondan sonra biriyle oldun mu hiç Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Olmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajların kapalı olmasa seninle konuşmak istiyorumda Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Görüş sahip likten cikta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/uye/thelastt11şuna yaz Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olduğunca aktif 0 3 Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Bu yaşta Yorumla freeman0734 +1 yıl Yaş önemli mi.. ki Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Mesaja baksana, mesaj kutuna Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Heteroyum 0 4 Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Nasil Yorumla Kauss +1 yıl Eşcinsel değilim Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Kadınlardan mi hoşlanıyorsun Yorumla Kauss +1 yıl Evet Yorumla
director85 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Her zaman aktif 0 2 Yorumla Nisaaltuntaş +1 yıl Seks mi 31 mi hangisi Yorumla director85 +1 yıl 31'de aktiflik nasıl oluyor :)sekste aktif olmayı ama daha çok baskın olmayı tercih ediyorum ve seviyorum Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. dom . 0 1 Yorumla BekirKara25 +1 yıl Pasifim hemde nasıl. Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Aktifim ben ya 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yapmadım ki 😊 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl aktifim 0 1 Yorumla BekirKara25 +1 yıl Bense pasif Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nötr 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aktiflik 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Switch diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl pasifim 1 4 Yorumla Serkan3207 +1 yıl Kaç yıldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ettim Yorumla BekirKara25 +1 yıl @Serkan3207 bende pasif Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sert ve küfürlü seviyorum. Kızı aşağılamayı severim. Aktifim yani. İtaatkar pasif kızları seviyorum sadece.
Cinsel tercihim gereğince karşı cinsimle olan ilişkilerde aktif, hem cinsimle olan ilişkilerim sırasında pasifim.
cinsel hayatım yok, olursa da sadece aktif olsun yoksa istemem pasif olacağıma (gay anlamında demedim) cinsellik olmasın daha iyi.
Aktifim ben her zaman ama karşımda sınırsız seven olacak
Aktifim. Kadını yöneten pozisyondan pozisyona sokanlardan
Bu sitedeki meraklıları yüzünden, uçkurumu belime bağladım..
Aktif pasif duramam sürekli pasif duran partner ile yapamam
Aktifim hatta hatun bana ayak uyduramıyor azgınsın sen diyor
Yeri geldikçe aktifim
Napiyorsun
Mastürbasyon yapar ne yapacak
işi bilen baskın olsun ki bilmeyene bişler öğretirken unutamayacağı şeyleri yaşatsın
Seks hayatım yok ki, ama aktif olurdum sanırım
Aktif bile pasif kalır desem 🙂
Aktif biriyimdir ama 1 2 aydır bir şeyim yok
Aktifim sadece dinleneceğim zaman pasife geçerim
Bense pasifim
Yahu neden aktif pasifi o yönde anlıyorsunuz… kadınla sevişirken de ona bırakabilirim kontrolü gayet
aktif tarafım ağır basıyor
sen mevzuyu yanlış anladın birader senin aktifden anladığından bende yok
Öyle bi hayatım yok maalesef
Çevrem olmadığı için pasif sayılırım ama aktif olmak isterdim
Bekar ve manitasiz olarak pasifiz 🤦♂️
Çok aktifim hazima yetişemiyor benimkisi
Evli bi erkekle ilişkiye girmek ister misin?
Asla
Daha önceki girdiğin kötü mü geçmişti
Tecavüz etti
vay şerefsiz, ondan sonra biriyle oldun mu hiç
Olmadım
Mesajların kapalı olmasa seninle konuşmak istiyorumda
Görüş sahip likten cikta
Çıktım
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/thelastt11
şuna yaz
Aktif fazlasıyla
yüksek libidolu aktifim