Aşık olsun aşkından ölsün demiyorum ama en azından ufak da olsa hisleri var mıdır? Cinsellik aramızda nerdeyse hiç yok çok nadir. Sadece cinsellik için veya öylesine biriyle 1 yıl konuşulur mu? 1 yıldır çalkantılı ilişkimiz var benim sosyal medya hesabından herkesi çıkardı yakında nnumarasını değiştirecek falan. Seviyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyada bekar adam mı kalmadı? Birde bir yıldır sürüyormuş. Bak kardeşim hata yapıyorsun gözlerini aç lütfen. Evde bunaldığında ya da karısı yetmediğinde senin yanına geliyor. Seninle vakit geçiriyor. Lütfen bu hataya bi son ver. Cinsellik yaşama demiyorum istediğinle yat ama evli adam sadece seni kullanır. Kullanılmak mı istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılYatmıyoruz ki araMıda mesafeler var 6 aya bir görüşüyoruz nerdeyse
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli adam sevmez macera arar o macerada sensin o kadar devam edersen ne olur yazayım sana. bir gün bir bakarsın onun ile geçirdiğin her dakika sana koca bir kayıp bir zaman olarak miras kalır üzülürsün o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim bir arkadaşım evli asam ile 3 yıl gibi bir süre beraber oldu ne geçti eline dersen koca bir hiç adam eşini çocuklarını hiç bir zaman bırakmadı sen benim kadınımsın eşim ile beraber olmuyorum en çok seni seni sevdim gibi evli adam yalanları aklında kalanlardan çok anlatıp der yanarmış heee birde üstün körü yapılan bir seks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli erkekler baska kadini sevmez. Sevse boşanır o kisinin yaninda olmak ister. Boyle evli oluota iliski surduren erkekler eşiyle cani sıkıldığında siginacak, kendini simartacak bir liman arar sadece. Sen ise o limansın. Ha bosanmayi düşünen adamda cok uzun yıllar bu işi surdurupte evdekini boynuzlamaz. Bu tur kisiler evdekini boşamayi pek dusunmez evdeki duzeni bozulsun istemez. Birinci kadin her zaman evdekidir. Ikinci kadıni ise bir terapi merkezi gibi görürler genelde. Yani bir erkek icin metres konumuna degmeyecegi gibi kendi hemcinsime de bunu yapmak istemem. Dusun soruyu soran kişi sen evlisin ve kocan baska kadinla 1-2 yıldır görüşüyor. Bu durum cok mu hoşuna gider? Cocugun falanda varsa mesela. Yaşamak istemediginizi kimseye yaşatmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam apla
+1 yılÇok sevgi olmaz içinde ama cinsellikle sen daha mutlu edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi neden olmasın
- +1 yıl
Evli sonuçta seni başka tatlar istiyor ve senden fazlası ile zevk aldığını düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYani onu bilmiyorum ama ilk fırsatta seni yok sayabilir sonuçta bir bağlantın yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yok sayacak
- +1 yıl
Neden saymasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kendisini simartan kadin olarak görüyor
Gelecege yatak yatirimi görüyor
Sevgi olmasi zor baskasina bakip daha iyisini bulup gitme diye kısıtlıyor01 Yorumla
Soran+1 yılHmm mantıklı
Çok büyük bir hata yapıyosun. Bunu daha sonra anlayacaksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyler misiniz neler olur hayatımda ne tür pişmanlıklar yaşarım
Soran+1 yılKorkutmayın
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu evliler bi evdeki ile artık uğraşsada kızlarda bekarlara baksa nedir bu evli adam merakı
08 Yorumla
Soran+1 yılMerak değil ya
Soran+1 yılTek mantık cinsellik mi başka düşünceniz yok mu ya his duygu yok mu bunlar neden hep bel altı
Soran+1 yılHer zaman müsait oldukça mesaj atıyor arıyor. Tek cinsellik değil yani
Soran+1 yılÖnceden tanıyordum ipler kpmuştu meğer evlenmiş söylemedi başta zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılhe aynen o kadar seviyo ki şimdi karısını boşayıp sana takacak yüzüğü
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye kudrdun
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Yara bandı olarak kullanılırsın üzme kendini derim
03 Yorumla
Soran+1 yılYara bandı ne alaka
Soran+1 yılAlakası bile yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisi değil metresisin
25 Yorumla
Soran+1 yılO sevgilisi olarak görüyor ama🙂
Cevap sahibi+1 yılKıyamam evet öylesin
Soran+1 yılBiz mutluyuz ben bıraksam da o bırakmıyor😊
Cevap sahibi+1 yılYaşın çok küçük belli, gözlerin kör etrafta dolaşıyorsun
Soran+1 yılYaşım 24
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah senin gibiler soyu kurusun metres
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor bence ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
+1 yılEvet seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
+1 yılKullanıp Atacaktır Kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok yookk
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seviyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seks yap gec sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılDuygularım var
Soran+1 yıl😔
+1 yılSeviyordur :(
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyordur bende seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? 2 gün önce buluştuk o kadar güzeldi kü ilk defa bu kadar çok zaman geçirdik gezdik tozduk güldük eğlendik yedik iiçtik. Az önce yine aradı sesini özlemişim dedi😌
Cevap sahibi+1 yılAynı ben geçen hafta da biz buluştuk
+1 yılUniv okuyon demi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Zevkine mi veriyor destek oluyo mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri