ben bakire isteyenlere karşı değilim bazı erkekler eğer hiç deneyimlememişse hakkıdır tabi eşide kendisi gibi olsun. fakat düşüncelernizi mrk ediyorum sizi hangi açıdan mutlu ediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden yaşadığı bir şey olduğu İçin aranmaz sorulmaz tekrar benimle seks yaparım acaba diye çabalayan bir tip veya tipler peşinde olmaz eşine ben filan veya falancalar ile seks yaptım gibi bir açıklama yapmak zorunda kalmaz ve çift arasında bu konuda konuşulacak bir sürü konuda olmaz bir problem yaşanmaz ben ben bu konuları yaşadım eskiden olduğu adamlar aramasın sormasın beni diye aklı çıkıyordu resmen ama ne oldu arandı soruldu mesaj atan çok oldu farklı hesaptan yazanda oldu bir kimse ile bir kimse seks yaşayınca arada farklı bir durum oluşuyor o kimse artık senin el ele tutuşup gezdiğin saf lise aşkın değil ve canı istedinmi araya biliyor kadın hiç istemese bile buda tahmin edersin can sıkan bir durum bana diyor pişman oldum eski yaptıklarımdan ama bu durumu geri döndürmek olanaksız maalesef mutlu olmak demişsin bazı erkekler tek benim olsun görüşündedir sırf bu yüzden mutlu olan bir sürü erkek var
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire evrenden ırak ya neyine takılıyorlar anlamıyorum.
Aman dur, acıyor, ne yapıyorsun ya diyip ittirmesi, kaçması, yatağa bile zoraki gelmesi derken insanı kanser hastası yapıyor.
Allahtan ki partner benzeri bir ilişkiydide neyin ne olduğunu görmüş oldum. Böyle bir kızla evli olsam galiba azraili olurdum.01 Yorumla
Soran+1 yılhıh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
+1 yılSen de inanıyor musun yapmayan erkeğin kaldığına cidden. Kaldıysa da %1 falandır sanırım. Haa yapmayan erkek yapmayan Kadı istiyorsa da okey ona bir sözüm yok.
Sorun şu ki en çokta kendisi her boku yiyen erkekler bakire kız istiyor. Layık mısınız ki istiyorsunuz mk canım.08 Yorumla
Soran+1 yılyani evet sorum yapmayanlaraydı.
- +1 yıl
Herkes senin ex gibi serefsiz degil. 1% cevrendir, yani cevrende sadece 99% capkin erkek var demek. Gecmis olsunm
- +1 yıl
Kadınlardanda öyle
- +1 yıl
Soru soran kişi sevgilim olurmusun
Soran+1 yılbiraz geç gördüm arkadaşlar ben hiç ililşkiye girmedim diye sizde girmemek zorunda değilsiniz ben öylesine sordum. hayırlı ramazanlar :) :)
+1 yılSaf ve temiz gecmisi ve kalbi. Kendini korumus duygusu, ve dini ve kulture saygili oldugu icin mutlu ediyor beni.
11 Yorumla
Soran+1 yılyaa
Ilk tarafında ilki olması önemli bence. Siz ne düşünüyorsunuz peki
13 Yorumla
Soran+1 yılbende katılıyorum
Soran+1 yılevet
İlk olması ilki bende yaşamadı ve duygusal deneyimi unutamayacak olmaması
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de..
+1 yılBakire olduğunu öğrendiğim biri ile arkadaş dahi olmam.
09 Yorumla
Soran+1 yıldoğru namussuz namusluyu napsın
- +1 yıl
Hadi lan ordan. Namus iki bacak arasında mı?
- +1 yıl
Namussuz hırsızlık yapana, hak yiyene vs denir. Ayrıca namustan bahsederken şunu unutma. Kim ahlak ve namustan bahsediyorsa bilin ki en namussuzu odur.
Soran+1 yılvalla 19 yşndym evet evleneceğim adam hiç yapmamış olmalı. sevgili işine gelirsek senlede olurum 50 adamla da. ama evleneceğim kişi tek olur bana özel olur canım kapiş
- +1 yıl
Ben senle olmam.
- +1 yıl
Profil ismini söyle de banlayayım. Ya da sen beni banla lütfen.
Soran+1 yılöf işine bak. sanki senle sevgili olucaktım da peeh. para versen olmam
- +1 yıl
Teşekkürler. Banla o zaman beni. Karşıma çıksan yolda vs yolumu değiştiririm.
Soran+1 yıltimam
Bakir biri oldugum icin bakir olmayan birini tatmin etmeme durumu olabilir. Boyle seylerin sonuda iyi bitmiyo haci
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok şükür bu yaşıma kadar hiç yapmadım bakire kız isterim tabi ama çok sevip aşık olduysam bakire değilse bilmiyorum ya
11 Yorumla
Soran+1 yılayh saoll
Beraber tecrübelenmek diyelim aklima baska bise gelmedi
10 Yorumla
+1 yılBeni mutlu edecek kızın kalbidir o da kalbime harbidir. Savaş açar gelir kalbime barışı getirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim hiç bilmediğimiz bi duyguyu beraber yaşayacağız özel bi duygu
12 Yorumla
Soran+1 yıldimiii
Cevap sahibi+1 yılYes
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan aşık olunca gözü bişey görmüyor ben benden 20 yaş buyuk bir bayanla evliyim kızı benden buyuk çok mutluyuz 2çocugumuz var
02 Yorumla
Soran+1 yılhım valla ben yapamazdım helel olsun
Cevap sahibi+1 yılAşk olunca gerisi önemli degil
+1 yılBen çoğu şeyi birlikte deneyeceğimiz için mutlu olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTıp ilerledi artık teknoloji gelişti
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuyla alakası
- +1 yıl
Çözüyolar o sorunu dıyorum
Soran+1 yılne sorunu be
- +1 yıl
Bakirelik sorunu
Fabrıka ayarlarına cevırıyorlar
Soran+1 yılhe o konu... bence o kul hakkıdır ya. sonuçta karşında nefsine yenik düşmemiş bir adama yalan söylüyorsun.. vijdan azabı çekerim ben
- +1 yıl
Haklısın
Allah korusun
Elletme kendıne sakın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok farklı mantıklar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirçok açıdan mutlu eder. Açıklamak çok zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum yaşamak tatmak
00 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli aksi zaten olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Umarım kendin gibi hayırlı birini bulursun
Soran+1 yılteşekkür ederim. <3 darısı sanada inşallah
- +1 yıl
İnş inş inş 😅
Soran+1 yıl:D hadi iyi günler
- +1 yıl
İyi günler 🙏