Cinsel Yaşam Erkek organı tadı nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yalayınca kötü tat gelir mi? Erkek organı tadı nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mmm mükemmel ötesi hele dolu dolu boşalırsa doğal milkshake ama yapmadan önce 3 tane muz yemesi lazım bide normal yemek yedikten 3 saat sonra olması lazım 3 6 Yorumla carretta +1 yıl Yutar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta tabiki büyük bir zevkle Yorumla carretta +1 yıl Senin sularının tadı nasıl acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta onu benim beye sormak lazım:) Yorumla carretta +1 yıl Evli misin Yorumla SorBanaSor1 +1 yıl Neden Normal Yemekten 3 Saat Sonra Veeyapmadan önce 3 tane muz yemesi lazım Dediniz Yaa Neden Bunların Böyle Olması gerekiyor Anlatabilirsen Çok Sevinirim Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ıliskiye girmeden önce ikinizde guzel bir banyo yaptıktan sonra karşılıklı yaptığınız oral ilişki harika oluyor 😊 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boşalınca biraz tuzlu bir tat geliyor diyorlar onun dışında bir tadı olduğunu sanmıyorum jsldksd 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu biz bilemeyiz tabiki ama yapanlar iştahla ve severek yapıyor genelde ;) 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Partnerin pis yıkanmayan kıl almayan biri değilse gelmez 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu soruya cevap vermiş mavi profillere sorsana daha önce kaç kere yalamışlar? 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok seveceksin ve inan eline alıp izlerken seni kışkırtacak yapıdaysa zevkle çok şey yapacaksın penisin belli tadı yoktur erkeğin tenine göredir tadı 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. O senin bilecegin şey meni tadı sana kötü ise miden kaldırmaz sen şekerli çay ictiginde nasıl iyi tat veriyor ise o da öyle bir şey 😅 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Temiz olan şeyden kötü tad gelmez 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Merakını gider en kısa zamanda bence 😄 0 0 Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Merak etme tadı çok güzeldir 0 2 Yorumla aylin121 +1 yıl Sen de mi yedin Yorumla mur_aat +1 yıl Senin gibilere yedirdim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eger erkek acı ve baharat yeemdiyse gelmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendine has bir kokusu var ama kızlar genelde seviyor sen yapmak istiyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral harika ya sende yala knk doyamazsin tadina 1 1 Yorumla muratskate +1 yıl Banada yapınn fjkgds Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hijyene gore degisir 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Yalamadan bilemezsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tadı yok 2 8 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Begenmedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ben çok severim Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Sana yapılmasını seviyor musun peki Yorumla güzyesili +1 yıl Hayatın bile tadı yok knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya bana yapilmasin ben yapiyim sadece Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Sevmiyor musun sana yapilmasini. Iliskiye giriyor musun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Vaktin var mı yazabilir misin gizlidesin Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yede bak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mmm mükemmel ötesi hele dolu dolu boşalırsa doğal milkshake ama yapmadan önce 3 tane muz yemesi lazım bide normal yemek yedikten 3 saat sonra olması lazım
Yutar mısın
@carretta tabiki büyük bir zevkle
Senin sularının tadı nasıl acaba
@carretta onu benim beye sormak lazım:)
Evli misin
Neden Normal Yemekten 3 Saat Sonra Vee
yapmadan önce 3 tane muz yemesi lazım
Dediniz Yaa Neden Bunların Böyle Olması gerekiyor Anlatabilirsen Çok Sevinirim
ıliskiye girmeden önce ikinizde guzel bir banyo yaptıktan sonra karşılıklı yaptığınız oral ilişki harika oluyor 😊
Boşalınca biraz tuzlu bir tat geliyor diyorlar onun dışında bir tadı olduğunu sanmıyorum jsldksd
Onu biz bilemeyiz tabiki ama yapanlar iştahla ve severek yapıyor genelde ;)
Partnerin pis yıkanmayan kıl almayan biri değilse gelmez
Şu soruya cevap vermiş mavi profillere sorsana daha önce kaç kere yalamışlar? 😂
çok seveceksin ve inan eline alıp izlerken seni kışkırtacak yapıdaysa zevkle çok şey yapacaksın penisin belli tadı yoktur erkeğin tenine göredir tadı
O senin bilecegin şey meni tadı sana kötü ise miden kaldırmaz sen şekerli çay ictiginde nasıl iyi tat veriyor ise o da öyle bir şey 😅
Temiz olan şeyden kötü tad gelmez
Merakını gider en kısa zamanda bence 😄
Anlatılmaz. Yaşatılır ve öğrenilir.
Merak etme tadı çok güzeldir
Sen de mi yedin
Senin gibilere yedirdim
eger erkek acı ve baharat yeemdiyse gelmez
Sevgilin varsa anlarsın
Sevgilin mi istedi bunu yapmanı
Parmağını yaka aynıdır herhalde😆😆😆
Az pişmiş gergedan eti gibi
Kendine has bir kokusu var ama kızlar genelde seviyor sen yapmak istiyor musun