Mastürbasyon yapıyorum boşalma falan yok ertesi gün ya da ondan sonraki gün vajinama bir dokunuyorum löp diye beyaz sıvı elime geliyor bu neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünden kalanlar geliyordur. Erkeklerde de var sabah kalkınca sanki penisinin boğazına bir şey durmuş gibi hissediyorsun biraz ereksiyon olunca geliyor devamı shjsd
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
mastürbasyon yaptıktan sonra degilde birkaç gun sonra gelir akıntın. mastürbasyon sırasında çok zevk alıyor musun peki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kısa ve az alıyorum
+1 yılBoşaldığın zaman ıkinmadigin için içeride kalıyor sıvı o da diğer gün kendini dışarı atıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Eğer kötü bı kokusu da varsa eğer enfeksiyon kapmış olabilirsin
Soran+1 yılOrgazm olduktan sonra istek kaçıyor ya o an devam edemiyorum vajinam kalp gibi atmaya başlıyor ve hassaslasiyor ben de elimi çekiyorum
Soran+1 yılKötü koku yok sadece mastürbasyon dan sonra böyle
- +1 yıl
Dediğim gibi sıvı içerisinde kalıyor
- +1 yıl
Orgazm olduktan sonra bı sure daha devam edin ya da arasını açın ikinin sıvıyı boşaltır o
Soran+1 yılBen de isterim onu boşaltmak fakat dayanamıyorum kendi kendime
Soran+1 yılYukarda bir kız demiş ki orgazm sıvısı löp diye gelmez enfeksiyondur o
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantar o ilişkiye girmedikçe rahatsız etmeyen bir şey ama vajinaya bir şey girdiğinde rahatsız ediyor sadeve
05 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç kişi de bunu dedi demek vajinam ölmüş
Cevap sahibi+1 yılHayir ya jahhahahahah cok yaygin ni şey ama ben seks yaparken rahatsız edince ilaç vermişti doktor
Soran+1 yılÇok üzüldüm Gerçekten bugün çok moralim bozuldu iki tane soru sordum birinde vajina deliğimin geniş olduğunu anladım diğerinde de mantar olduğunu ben ağlamiyim kim ağlasın
Cevap sahibi+1 yılİyi de kadınlarda oluyor çok sık ayrıca sirkeli suyla yıka demişti doktor bana onu da deneyebilirsin
Soran+1 yılBen hep yıkıyorum bence enfeksiyon yok ama geniş olmasına üzüldüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer masttan sonramı geliyor o sıvı? Ben çoğu kadında reglden 1 hafta sonra geldiğini duymuştum benzer akıntının mastürbasyon yapasa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirikiyor ama bosalamiyorsun sonra tekrar dokununca içinde kalanlar geliyor
00 Yorumla
+1 yılboşalmadığın için kendisi akıyor artık sahibimden hayır yok diyo
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahah deli
- +1 yıl
boşalana kadar yap üzme kızı
- +1 yıl
vajinan neden genişş
İçinde birikeni atıyordurr
00 YorumlaMerhaba
Tamam boşalma yaşamadığın İçin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYumurtalama artmıştır
00 Yorumla
+1 yılBoşalmadan kastın fışkırma mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk sıvın demek baya suluymuş seninki güzel yani
02 Yorumla
Soran+1 yılKıvamlı sulu değil
- +1 yıl
Sen farkında6olmadanda ıslanıyor demek harika bişeymiş
+1 yıl:) gecikmeli akıyor demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnfeksiyon var
07 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılOrgazm sıvısı beyaz olmaz, renksiz olur ve lop diye gelmez. Bu tarif enfeksiyona uyuyor
Soran+1 yılO zaman bilemeyeceğim demek öyle fakat kaşıntı falan yok
Cevap sahibi+1 yılVajinayı daha etkilememiş demek yani kaşıntı yaratacak hasar yapmamıştır. İhmal etme ilerlerse sıkıntı yara bile yapabilir
Soran+1 yılGerçekten bugün çok moralim bozuldu iki tane soru sordum birinde vajina deliğimin geniş olduğunu anladım diğerinde de mantar olduğunu ben ağlamiyim kim ağlasın
Cevap sahibi+1 yılEnfeksiyon her kadının mutlaka bir kere de olsa yaşadığı bir sorun. Tedavisi zor değil canını sıkma boşuna. Genişlik için ise esnektir belki ama her vajina ilişki anında penisin şeklini alır ve kavrar ve vajina pelvik kaslarını çalıştırırsan çok daha sıkı hale gelir. Vajina kasları çok güçlüdür eski formuna geri dönebilen bir organdır yoksa kocaman çocuk doğurup eski formuna dönebilmek imkansız olurdu
Soran+1 yılEnfeksiyon olduğunu sanmıyorum bazen kaşıntı oluyor sirkeli su ile yıkıyorum geçiyor fakat genişlik üzdü beni daha yirmi yaşında bakire bir kızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKukun aşırı istekli.
10 Yorumla
+1 yılArtıklar onlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam