Cinsel Yaşam Meme ucu tekrar eski haline döner mi? IamKoala Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ilişki sonrası büyüyen meme ucu, kendiliğinden tekrar küçülür mu? Güncellemeler+1 yıl 40 saat geçti hala küçülmedi 🤔 Meme ucu tekrar eski haline döner mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hijabgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Meme ucu genellikle libido arttığında büyür ve sertleşir. Sonrasında eski hâline döner. 4 2 Yorumla IamKoala +1 yıl Teşekkürler Yorumla hijabgirl +1 yıl Rica ederim. Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabi illaki küçülür aldığın zevkler sonucunda büyüyor onlar sertleşiyor ilişkiden bir süre sonra yavaş yavaş eski haline döner merak etme 2 2 Yorumla IamKoala +1 yıl Kaç gün sonra mesela? Yorumla sinanbey33 +1 yıl Bir kaç gün içinde Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlişki sırasında zevk aldığın için büyür sonra eski hâline döner 2 7 Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Küçülür sıkıntı yok demekki sana baya güzel dakikalar yaşattı 😅 Yorumla IamKoala +1 yıl Küçülmedi Ama🤔 Yorumla IamKoala +1 yıl Isırdı Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Acaba enfeksiyon falan mı kapmış bı hastaneye görün bence Yorumla IamKoala +1 yıl Iltihaplanma falan yok. Sadece hacmi büyüdü Yorumla IamKoala +1 yıl Ağrı da yok Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Belirli bir süre sonra tekrar eski haline geri gelir Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İliskiye girerken mi büyüyor. Öyleyse aldığın zevkten dolayı olur 0 9 Yorumla IamKoala +1 yıl girerken büyüdü, hala da büyük Yorumla Mrtcn021 +1 yıl O zaman bayagi zevk almışsın😊 ıstegin nasıl peki Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Uçları cok mu büyük duruyor normalden Yorumla IamKoala +1 yıl Hala istek var Yorumla IamKoala +1 yıl 2-3 kat büyüdü 🤔 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Istegin hala mi var Yorumla IamKoala +1 yıl Evet normalden büyük Yorumla IamKoala +1 yıl Isteğim yok Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Eski haline döndü mu😊 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şüşmiştir merak etme döner ☺️ 2 4 Yorumla IamKoala +1 yıl Teşekkürler Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Rica ederim 🌸 Çok mu zorladınız ne oldu Yorumla IamKoala +1 yıl Evet Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Küçülür herhalde ilk oldu senin 2 6 Yorumla IamKoala +1 yıl Evet ilk Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Fazla emerek okşamış anlaşılan senin aldığın zevkle kabarmış zamanla ufalır ama tekrar uçları emildiğinde gene şişer Yorumla IamKoala +1 yıl Anladım 😊 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Daha ayrıntıya gireriz istersen Yorumla IamKoala +1 yıl Zevk alınca büyümez genelde Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aynen hiç çekinme zaten zaman geçince eski haline döndüler degilmi Yorumla
ProneBone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Evet. O an büyür ve sertleşir. Sonra küçülür. 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Döner diye düşünüyorum 0 3 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Eski haline dönecektir merak etme Yorumla IamKoala +1 yıl 👍 Yorumla candeveci3434 +1 yıl 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçülmesi Zor biraz çok mu emdirdin 1 4 Yorumla IamKoala +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf ya en sevdiğim bende çok severim Yorumla IamKoala +1 yıl Küçülmeycek mi yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emdirdikce evet Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yok maalesef hep öyle kalir gecmis olsun 😂😂 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Küçülür 😅 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Küçülür 1 0 Yorumla
SorBanaSor1 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl O Daha da Büyür Bak Gör 1 3 Yorumla IamKoala +1 yıl :/ Yorumla SorBanaSor1 +1 yıl Kurcalanıpta Büyümeyen Hiç bir şey Yoktur Yorumla SorBanaSor1 +1 yıl İnsanlar Puan Alabilmek için Gerçekleri Saklıyor Bende Partnerimin Memeleriyle Oynadığımda Büyümüşlerdi 😋😋😋Elleme Dokunma Büyüyor diyordu Yorumla
Gecesigündüz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Hala küçülmedi mi? 0 4 Yorumla IamKoala +1 yıl Hayır Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Çok mu emdi? Yorumla IamKoala +1 yıl Isırdı Yorumla Gecesigündüz +1 yıl Geçmiştir artık Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Anlık olması laızm değil mi onun 0 2 Yorumla IamKoala +1 yıl Değil. Çünkü meme ucu bir penis değil. Yorumla Board_Tennis +1 yıl Geçmedi mi halen 🤔 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Balonmu bu 0 2 Yorumla IamKoala +1 yıl Penis değil en azından Yorumla Libidinous +1 yıl Yani penis olsa dediğin doğru. Amam meme şiştiğini senden duydum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Meme ucu genellikle libido arttığında büyür ve sertleşir. Sonrasında eski hâline döner.
Teşekkürler
Rica ederim.
Tabi illaki küçülür aldığın zevkler sonucunda büyüyor onlar sertleşiyor ilişkiden bir süre sonra yavaş yavaş eski haline döner merak etme
Kaç gün sonra mesela?
Bir kaç gün içinde
İlişki sırasında zevk aldığın için büyür sonra eski hâline döner
Küçülür sıkıntı yok demekki sana baya güzel dakikalar yaşattı 😅
Küçülmedi Ama🤔
Isırdı
Acaba enfeksiyon falan mı kapmış bı hastaneye görün bence
Iltihaplanma falan yok. Sadece hacmi büyüdü
Ağrı da yok
Belirli bir süre sonra tekrar eski haline geri gelir
İliskiye girerken mi büyüyor. Öyleyse aldığın zevkten dolayı olur
girerken büyüdü, hala da büyük
O zaman bayagi zevk almışsın😊 ıstegin nasıl peki
Uçları cok mu büyük duruyor normalden
Hala istek var
2-3 kat büyüdü 🤔
Istegin hala mi var
Evet normalden büyük
Isteğim yok
Eski haline döndü mu😊
Şüşmiştir merak etme döner ☺️
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Çok mu zorladınız ne oldu
Evet
Bekliyorum
Küçülür herhalde ilk oldu senin
Evet ilk
Fazla emerek okşamış anlaşılan senin aldığın zevkle kabarmış zamanla ufalır ama tekrar uçları emildiğinde gene şişer
Anladım 😊
Daha ayrıntıya gireriz istersen
Zevk alınca büyümez genelde
Aynen hiç çekinme zaten zaman geçince eski haline döndüler degilmi
düzeliyor die biliyorum
Evet. O an büyür ve sertleşir. Sonra küçülür.
Döner diye düşünüyorum
Eski haline dönecektir merak etme
👍
🙏🏻🙏🏻
evet ilişikide o anki heyecanla dikelir
Evet merak etme
Küçülmesi Zor biraz çok mu emdirdin
Evet
Offf ya en sevdiğim bende çok severim
Küçülmeycek mi yani?
Emdirdikce evet
Yok maalesef hep öyle kalir gecmis olsun 😂😂