Cinsel terapiye gidiyo eşim ereksiyon sorunu için. Fantezi kur p*rno izleyin birlikte evde çıplak gez demiş eşime ama eşim bu tarz şeylere aşırı kapalı bir insan. Yatak dışında yerde sevişmez mesela cinsellik hakkında çok konuşamaz bile. Ben istediği fanteziyi gerçekleştirmeye hazırım ama ona şöyle fantezi yapalım dedirtmek çok zor. Sizce hangi fanteziler onun daha çok hoşuna gider bir erkek olarak? Kostüm alsam olur mu başka yerde yapalım desem olur mu bana yardımcı olur musunuz nasıl alışır bunlara
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
eşinden bahsetmen lazım aslnda bunun için biraz, huyundan suyundan?
Eşim çok tabuları olan bir insan cinsellik konusunda ilişkiye girdik derken bile gözlerini kaçırır, yatak dışında bir yerde sevişmez, çok fazla pozisyon denemek istemez, ereksiyon kaybı yaşamaya başladığından beri cinsellikten iyice uzaklaştı seks sırasında sadece şişme bebek gibi yatıyor ve cinselligi çok nadir istiyor ayda bir iki kez anca, terapistin p*rno izleyin demesini bile söyleyemeyeceğim şeyler de söyledi dedi ne dedi diye usteleyince p*rno izleyin diyo olcak şey mi falan diyerek bana anlattı.
hayatında başka sıkıntıları olabilir mi?
Hayır başka bir sıkıntısı yok benimle ilgili bir sorunu da olduğunu düşünmüyorum ama şu ereksiyon kaybını kafasına gerçekten çok fazla takıyo
yani erkekler takar bunu normal olarak. tedirginliği oluyo mu yatakta
Evet o üste çıkmıyo mesela o ustteyken daha çok sertlik kaybı yaşadığı için ben yorulunca ona sen devam et diyince ben öyle boşalamiyorum biliyosun sen dinlen sonra devam edelim diyo seksi yarıda birakiyo denemiyo bile çoğu zaman, penisi indiği zaman çok bozuluyo saatlerce sessizce oturuyo yataktan apar topar kalkıp, ben de çok üzülüyorum ona belli etmemeye çalışıyorum ama gerçekten yoruldum artık
hmm, bi fikir o zaman. gözlerini bağlayıp yatakta bişey yapmasını beklemden onu baştan çıkartıp sadece istediklerinizi yapmayı deneyin.
Aynısını ondan yapmasını istesem benim gözlerimi bağlayıp daha çok zevk alır mı yoksa onun gözlerinin bağlanması mı daha çok zevk verir ona
onun gözlerini bağlamayı dene önce, sonrasında da zaten tam tersini denemenizi önerecektim.
Kıyafetler hoşuna gider kedi kız ol mesela sonra hemşire ol onun dürtülerini ortaya çıkarmaya çalış
Fazla gelmesinden korkuyorum babydoll giyince çünkü sen şimdi giyinik misin falan diyo moral bozuyo bı anda kedi kız olursam fazla mı gelir diye korkuyorum önce duşta sevisme falan mı denesem yoksa direkt kostümle mi denesem hangisi daha iyi olur
Babydoll fantezi ama yeterince değil bana göre kedi kız olduğunda saha çok dikkatini çekersin libidosunda oynama olur sonrasını sen yönlendiririsin kedi de işe yaramaz ise bir şey daha var yapabileceğin
Oral yapmanız hoşuna gider jartiyer tarzı mini etek vs kıyafet olarak bunları da sevebilir
Oral hep yapıyorum her seferinde jartiyer de giyiyorum seksi şeylerle geziyorum hep evde ama daha fazlası lazım acaba kostüm tarzı mı alsam diye düşündüm sonra da abartı mı gelir ona diye korktum hangisinden başlamalıyım başka ortam mı kıyafet mi
Belki faydam dokunur
Kendi size fantezilerini anlatıyor mu
Dediğin gibiyse sadece yatakta kostüm kelepçelerle seks oyuncaklarıyla bunu deneyebilirsin
fantezi giyim ürünleri al
Seksi gecelikle geziyorum hep evde babydoll falan ama acaba kedi kız kostümü tarzı şeyler mi alsam onunla mi başlasam diye düşündüm yoksa ilk olarak daha basit şeyler mi denemeliyim
Kedi kız iyi deri latex yüksek topuklu ayakkabılar
Feetjob 36 numaraysa tabi
Başka bir kadın? Ya da Erkek?
Duşda yapın cilve yap seksi giyin onu etkile
Dujj
Ahh bende de o sorun olsaydı… Hep kalkık geziyom
Aranızda baya fark var sanırım
Cinsel açıdan evet ben istekli biriyim o ise yaşadığı ereksiyon kaybı nedeniyle ilişkiden kaçan biri fanteziye ben açığım o değil ve onu hazırlamak istiyorum yani doktor evde çıplak gez penisin sağa sola çarpsın duyusu artsın demiş onu bile yapmıyo ayıp gördüğü için düşün nolcak ki sanki evde sadece ben varım ben evde çıplak gezince de rahatsız oluyo giyin giyin baskısı yapıyo bana evde bizi kimsenin görme imkanı da yok yakında ev vs yok
Yani ne desem bilemedim lakin onu böyle desteklemen yalnız bırakmaman çok hoş umarım ikinizde cinsel açıdanda anlaşırsınız
Senin böylesine istekli olmanda çok hoş
İstemiyorsa yaptırmazsin bence başka yollar bulun
Sen de sen uygula
gelişme var mı? işe yaradı mı?
Zor genel olarak kendi içinde halletmesi gerekiyor
Yaşı kaç
32 yaşında
Sen cilve yapıyor musun
Görebilirsem seni yorumlardım
Çok fazla cinsel hayatımız benim aktifliğimden ibaret o şişme bebek gibi yatıyo sadece
Bana bir kendini atsana önerilerde bulunacağım