Senin için adrenalini arttıracak mekanlar nerelerdir?
#tutku 🖤

Önceden planlanmış, şekli şemali, yeri ve zamanı, hatta kişisi bile belirlenmiş hic bir sey hic kimseye erişim keyfi dışında bir duygu vermez. Seks de bunların en başında gelir. Çoğumuzun aktif bir cinsel hayatı vardır ve emimin kişisine kadar doğaçlama gelişen deneyimler dışında hic birisi hic birimizde unutulmaz bir etki bırakmamıştır. Sekse adrenalin, tutku ve andan sıyrılıp olayın kendisi ile bütünleşmenin tek yolu herseyin en baştan doğaçlama gelişmesidir. Böyle olmadığında emin olun cam bir bölmenin içinde yaptığınız seks bile yıllardır tek bir yatak odasının içinde aynı kişiyle yaptığınız seks kadar ancak duygusal tatmin sağlar. Tersi olduğunda ise yıllardır aynı kişiyle aynı odanın içinde yapıyor olsanız bile sanki ilk kez tanıştığınız biriyle açık bir mekanda ilk kez yapıyormuşsunuz gibi duygusal ve fiziksel haz verir. Olayı duygusal boyuttan ayırdığımızda erişeceğimiz söyle bir gerçek vardır ki insanlar icin seksi eğlenceli yapan sey kendisi değil, ona erişim şekilleri ve kişisidir.
Deniz de, havuz da kumda kumsalda filan derim de çok klasik oldu, kimse beğenmicek 😂 Ağaca tırmanalım, kütüğü bi tarafımıza batsın 🤣 bir de at üstünde düşmeden deneyelim 😂
Yaratıcı 😂
görsel fena .. ıc gıcıklıyo. sanırım ny orası
Muhtemelen
sevdin sende ,
muhtemelen.
:)
Çok gereksiz aksiyona gerek olduğunu düşünmüyorum mesela arabada yapmak bile aslında yeterince adrenalin tetikler ya da işte piknik yapmaya gidince etrafta kimse yoksa bir kenara geçeriz yaparsın ama böyle hani işte paraşütle yapmak ne bileyim daha başına çıkıp yapmak bunlara gerek yok bu kadar atraksiyona gerek yok yani mesela diyelim ki akraba evine kalmaya gidiyorsun ya orada yapmak bile inanılmaz heyecanlandırır
Cevap
98Cevap
Gece parkta yalnızken veya yüksek bir yer
Hahah görseldeki yerde yaparsam zevke değil allahıma kavuşurum kalsın o yüzden 😂
Yaa sesli güldüm 😂😂
Hahaha🤣🤣
Ormanlık alanda düğün salonunun arka otoparkında denizin içinde alışverişin soyunma kabininde masaj yaparken Mutlu sonlu masaj bir anda özel bölgelerine ellerinin kayması ve ateşli bir seks ağzını kapatıp ta sonra hiçbir şey yokmuş gibi çıkıp gitmek vs fantezi dünyam geniş adrenalinide sevdiğim için sınırın yok
Fazla adrenalin gerek yok. Mekana odaklanacağıma sekse odaklanmayı tercih ederim.
Akıllıca bi yorum sonunda.
Ofiste her gün çalıştığı o masanın üstünde (çalışma saatleri içinde tabiki)
hadi ordan @Efe64
Amaç?
Çılgın seni
Görseldeki gibi bi yerde asla yapamam. Düşücem korkusu libidomu düşürür
@AsabiÖküz biraz
Parkta bahçede kalabalık yerlerde çaktırmadan seks olmasa da sevişme olabilir araba da iyi bence
Camlar filmli ve kalabalık bir yere çekip arabada sınırsızca yaşamalı 😊
temponun dozu artar mazallah bi vuruşta aşağı düşer zevkten ölmek deyimi yerini bulur 😂😂
😂😂 sesli güldüm vallahi
öyle ama
Haklısın
sende nerden bulursun böyle görseli🤔
İşimiz görüş toplamak
araç işine ara mı verdin
Hayır, her koldan devam ediyorum😂
Sen kimsin😂
bizi yargısız infaz ediyorlar cinsellik kategorisinde olunca er meydanına çıkar bizi😂
Nasıl 😂
bizi banlamasınlar
Neden
Uçakta tuvalette yaptım, ama koltukta bayağı seviştik, işyerinde ofisimde yaptım ama odam buzlu cam, bir barın üst katında yaptım ama artık o bara alınmıyorum:))))) yani bilmiyorum çok azıyorum böyle insanların içinde ama onlar bizi görmeden yapınca, belki psikolojilk sorunluyumdur
bir partnerim vardı olgun seven bir güzel kadın, onunla sırf farklı farklı yerlerde deneyim için, İstanbul'dan çıkıp akdenize giderdik, yol boyunca gezerek ve bulduğumuz en güzel yerlerde yaşardık, önce onun seksi fotoğraflarını çekerdim sonra sevişirdik, hem de o şehirde en lüks otelde konaklardık ve sabaha kadar onu yalardım:) göğüsleri çok güzeldi
Adrenalin için risk olması gerekir.
Riskli her yer işe yarar.
Hatta çok kişi orgazma ulaşırken hafif nefesinin kesilmesi için boğazını bile sıktırıyor.
Uzay boşluğunda, havada aşağı düşerken, yanmakta ve düşmekte olan asansörü bir fil hortumuyla söndürürken, bambu ağacının en tepesinde, düğünde her yeri yakıp herkes çığlık çığlığa iken sahnede. Uçan halı ile uçarken... daha sayayım mı?
Millet o kadar çok yapmış ki artık kafayı yemiş aw gerçekten ne yapacaklarını şaşırmışlar.
Şimdi yorumları okudum da ne çok “ziyaa” var ne çok haydar dümen ve benzerleri varmış maşallah herkeste her şeyi biliyor :D
Yatakta kâfi bence güzel kokular artı loş ışıklandırma bide arabada güzel olabilir
@qwerty24680 arabada çok konforsuz oluyor tavsiye etmem orada deneme mecbur kalmadıkça
çok fazl yer denedim artık adrenalin için mekan çok tetikleyici olmuyor daha çok yasak şeyler tetikleyici oluyor
Bilgisayarın başından kalkmayan sevgilimin arkasında
Bacım sen neymişsin 😂
😈😂😂
Bir kızgınlık var gibi:d
Hıhı
Bilgisayarın başında oturan mi olmak istiyorsun 😂
Ahaha bilgisayar başında oturan olmak isteyeni zor bulursun:)
Sevgilim oyun oynarken kulaklıkta takıyor, fazla odaklanıyor dünyayla bağlantısı kopuyor
Yani isteyen 1 kişi varmış 😂
Onun da isteyeceğini sanmıyorum:d ve sevgilini cezalandırmak istiyorsun bu yüzden bu fantezi ile:)
Çok kıskanç biri bana degse çıldırıyor. Böyle birşeyi tabi istemez
Öyle mi peki bu düşünce sana ne hissettiriyor o halde bunu düşünmek yanı cezalandırılmayi:)
İlgi istiyorum o oyun seviyorsa bende başka türlü oyun oynarım o zaman ndndkdkf
Ahaha tam olarak bunu içeren bir video vardı aslında oyun oynayan bir genç arkada ise sevgilisi başkası ile:)
Birden çok vardır. Bi tane de ben izlemiştim
Oradan mi geldi aklına yoksa bu fantezi:)
Kabin, otopark, orman, yüksek binanin balkonunda gece ve karanlikta bos arazide disarda sadece arabanin far isiklariyla
Mükemmel yorum. Farklı bir konuda görüşünü almak isterim özelden yazabilirmisin
Dağ evinde gece teras da. Yabani hayvanların sesleri ile ritim tutacak😊
Çok klasik gelecek ama sınıf gibi bir yerde yani rp falan bence heyecanlı olurdu
Rp derken
@Gecedekihayaller roleplay yani
Tahmin etmiştim de belli olmuyor bazen farklı bir şey de çıkabiliyor diye sormak istedim:) ama roleplay zaten en zevkli fantezi çünkü her şey olabiliyorsun
Yer değil partner heyecanı yükseltir bence, hissiz yapılan bir seks nerde olursa olsun heyecan vermez
Otel balkonunda, kalabalık eğlence mekanında, denizin ortasında teknede, yataklı tren kompartımanında, iki kişilik yamaç paraşütünde gökyüzünde
En Güzel Ortam Seks de Yatak Diyorum Baş başa Kızla Beraber Akla gelmesi bile Fena ediyor insanı 🤭 Ama nerde bizde o şans
Vaaaw baş döndürücü birşeyy. Oradaki erkek olmak istedim bir an, kadın çok çekici bakıyor. Sessiz olan ilişkiyi seviyorum arkadaşım. Dağda kimsenin olmadığı yerde bağıra çağıra deliler gibi denemek istiyorum bir kez.
Seks benim için mahremiyeti olan bir şeydir. Halka açık yerde yapıp sağa sola anlatmamayı tercih ederim. Özel kişiyle yaşanan her şey özelde kalmalı.
Gorseldekine benzer bi deneyimim oldu muhtesem keyifli
Seks değil ama parkta otururken insanlar önümüzden gelip geçerken göğüslerini okşadım
220 km hızla giderken yapılan oral bi an gözlerim kararmıştı
Abi olmemissiniz sukur ayrica rahat kullanabiliuor musun o an arabayi
@ranamadepresif işin aksiyonu orada arabayı kullanırız ya sorun olmaz direksiyon bende olduğu sürece sıkıntı yok😃
Muhtemelen bir bar tuvaleti ya da resmi kurumlardan birinin tuvaleti olabilir
Artık bu saatten sonra yatak odası harici gereksiz yorgunluk
En kalabalık sokakta cam aynanın içinde biz dışarıyı görürken onlar kendilerini görür şanslı olan bir yolunu bulup içeriyi izlemeyi başarabilir
Fanteziler tanıdık geliyor 😅
😋 şş
Fazla whitebox izlenmiş
Tek fantezin bu değildir bence 😂
Sevmez misin gözlemci
Hayır değil
İzlenme fantezisi olan biri var sanki:)
Olabiliir
Peki sadece izlemekle mi yetinmeli:)
Partnere bağlı 😅
Gecedekihayaller tamam abicim özele davet et yazsın sana sen de s2 hadi
Ahaha yani sana göre sorun yok mu:)
Yakalanma korkusu olan yerler. Mesela apartman koridoru
Bi kez bi yerde yaptım kalbim hiç o kadar hızlı atmamıştı
Banka şubesinin tuvaleti,
havuzda denizde arabada
Yatak odası neyinize yetmiyor
Nedir bu aksiyon merakı anlamıyorum
Fotoğraf da adrenalin seviyem arttı. Benim görüşüm bu kadar.
cut.
Rahat yatak kimsenin duymsyacağı yerde bağırtarak olduğu ıcın kimse rahatsız olmasın
Gece plajda ve denizde
Muğlada çok öyle koy var allahtan 😜
Böyle bir çatıda olabilir.
Ormanda olabilir.
Sahilde olabilir.
heyecan ve adrenalin yaratacak bi yerde. bu aralar yangın merdivenine sardım
Resimdeki kız kim?
O kızın olduğu hatta yakalanma riski olan yerlerde ya da ölüm ucunda
Dolmuşta parkta uçurum kenarında asansörde boş bina üzerinde çatıda
Dolmuşta mı
Evt
Sevişmemi seks mı
Sevişme
Kizmadilat mi
Kizmadilar mi
Yok
Yaşlılar
Pansiyon da tek, kişilik odada yaptım dilediğince çığlık attım
Tek yataklı odada mi
Bana mesaj atsan a detay veriyim
Attım
Çift kişilik yatakta çığlık çığlığa
Hmmmm
Arabada çok yaptık ben arabayı kullanırken eşim oral yapar ıssız bir yerde arabada veya dışarda yapıyoruz annesi gilde onların yatağın da bekarken kaldığı o odada
Gece üniversite kampüsünde
kiminle?
Adrenalin artsın diye yapacaksanız yapmayın daha iyi
Yer fark etmez, kocaman kollarında kadını kaldırıp indirmem ikimiz için de yeterli adrenalini sağlar.
Eşimde yatak odamızda güvenli ve rahat bir şekilde...
Havuz veya denizde. Imkansiz biliyorum ama inailmaz adrenalinli bence😍
İnsanların göebileceği yerlerde bir asansör bir işletme tuvaleti ya da ne bileyim bir aparman boşluğu, bir sokak arası arka bir yere çekilmiş bir araba...
Çadır. Dağlar bulunan kulübelerde. Mutfak ve banyo yapmak 😅
Kimsesiz ıssız bir kendine ait ahşap evde oranın tadını herkes bilmez
Markette zam gelen ürünlere bakarak, reyon aralarında yapmak başlı başına bir adrenalin olurdu bence
Halka açık her yerde sinir tanimadan..
Ben yengmle düğününde gelin odasında birlikte oldum herkes kapının ardında iken
O senin yengen yengen
Kocası uyurken banyoda çakmıştım ve baya heyecanlıydı
Nasi ayni evdesiniz kocasi da evde
@ranamadepresif kocasını tanıyorum. Karısını azdırıp altıma aldım. Birgün onlardayken bu gece banyoya kalktı. Ben de peşinden gidip çaktım orada. Çok zevkliydi
Nerde sorusundan cok kimle oldugu daha doyumsuz kilar o anlari 🤞
Yer degisikligi noktasinda da, alisilagelmisin disindaki her yer farkli bir tad 🤞
adrenalin için mekana değil partnere ihtiyaç var.
kimsenin görmeyeceği her yer olabilir
Gezegenlerde yapmak çok iyi olur. Bir de okyanusun ortasında
Partnerimin evinde ormanda beachte clupta festivalde
En yakın arkadaşlarımla aynı evde ben yan odada sevişirken çok hoşuma gidiyor
Ani ve zamansız yapılan seks ortamına bakılmaksızın heyecan dolu oluyor
Tanımadığınız bir apartmanın giriş merdiveni altında çok fena artıyor :)