Uzun zaman sonra birlikte olacağız özledik iyice. Buluşunca ilk yemek felan yeriz dışarıda her zaman kot+sweat felan giyerim dışarıda ama etek+bluz giymeyi düşünüyorum bu sefer. Sonrası sıkıntı ama. Çünkü Eve geçer geçmez öpüşürken beni soymak istiyor ama ben üstümde farklı şeyler görsün istiyorum, zaten kendi de normal zamanda diyor şöyle kıyafetleri seviyorum şu renkler felan. Elimde saten gecelik, tangalar, jartiyer takımı var hiç üzerimde görmediği. (Normalde daha düz iç çamaşırlarıyla görüyor, bir tek geçen sefer çok farklı güzel birtakım giymiştim.)
E hep aynı evde kalıyor olsak evli olsak felan kolay o iş o gelmeden giyip hazır olursun ama beraber gidince felan sıkıntı. Millet bu seks esnasında çeşit çeşit nasıl giyiniyor. Nasıl ayarlayacagim o anları birkaç tavsiye verir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Yargılamak veya eleştirmek için gelenler direk çıksın
E hep aynı evde kalıyor olsak evli olsak felan kolay o iş o gelmeden giyip hazır olursun ama beraber gidince felan sıkıntı. Millet bu seks esnasında çeşit çeşit nasıl giyiniyor. Nasıl ayarlayacagim o anları birkaç tavsiye verir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Yargılamak veya eleştirmek için gelenler direk çıksın
Güncellemeler
+1 yıl
özledik detayını direk atlamak ister anlamında verdim qokxkweo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çantana alacaksın giyeceğini eve gidince bekle wc ye girmem gerek deyip değiştireceksn üzerini ne var bunda
tamam da tuvaletten jartiyer giymiş halde mi çıkacağım yani iç çamaşırı konusunda öyle yapıyorum normalde ama bilemedim
Diğer odaya git o zaman onuda mı ben söylim 😂😂
ya o kadarını düşünüyorum da o an nasıl olur onu kestiremiyirum
Jartiyer giyince (kemerli jartiyer) çıkartması zor olur direkt sadece tanga giy bence
Yok kemerli değil
Guzel bir tanga giyiyorsun seni soymadan sen soyunup kucagina oturuyosun ya da altina alıyosun
Ya tanga sütyen okey onu yapıyorum ama jartiyerli veya seksi gecelik felan
Gecelik olsbilir mini etek olabilir mini dar elbise olabilir
O iş bende artık. d
😉😊😊👍hadi baklm hayirli isler
Kadınımsı ol ve azdırıcı giyin. Girmesini kolaylaştır,
zaten amacım o,
Yani ilk renkli olman lazım danteller desenler siyah ince çoraplar yani fanteziye fantezi katman gerek kokun ve etek. giyip altına jartiyer topuklu falan olabilir tabi evde bunu yapabilirisj
İşte beraber yaşıyor olsak okey de ne bileyim beraber otele veya eve gidiyoruz orada ayarlayamiyirum bu değiştirme dengesini
Yani ilk birlikte olunca lavaboya gidiyorum diyip karşısına farklı şekilde gelebilirsin bunu ayarlaması sende oluyor
Ne güzel Türkçeyle yazmışsın. Sanki öğretmen 😂
Yanlış cevap doktor olacak :))
Birde derler doktorun yazısı okunmaz 😂 tavsiye doktora adayımız içine giyebilirsen jartiyerli birşeyler giy.
Sence orta boy etek+Üst giysem içime jartiyerli takımı giysem nasıl olur o zaman? Aldığım seksi geceliği de gecenin ilerleyen saatlerinde giyerim wekldldl diğerlerini de sonda görsün
Mükemmel olur.
Baya şanslıymış
Utangaç birimi kav yaşında
40 civarı ve utangaç değil sürekli de banakarşı hiçbir şeyden utanma diye söyler
?
gecelik bence