His anlamında söylüyorum, zihinsel olarak karar vermekle ilgili değil. Ciddi anlamda merak ediyorum.
Evet, öyle bir his var
Hayır, his anlamında bir bağlantı yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
His de zihniyette olsa bunun oluşması için öz güvenli birisinden çıkabilir bu düşünce bana göre. "Fazlaca" demek de çok üst gibi geldi bilemedim, çekici olduğumu düşünüyorum o hissiyat var içimde diyeyim ben. Gizleneyim de takip isteği gelmesin, sinir olmayım gece gece bazı gereksiz insanlardan dolayı.
Tamam o halde bizim hisettiğimizle sizin hisettiğinizin arasında fark var büyük ihtimalle. Bunu anlamaya çalışmıştım.
Anlayamadım tam demek istediğini
Vücudunuz bizim için fazlaca çekici ancak siz bunu tam olarak hissedemiyorsunuz. Yine de tam emin değilim. Bunu kızların geneli fazlaca hissetseydi, kızların geneli kıyafetlerini daha kapalı giyerdi gibime geliyor. Mesele bu. Bunu anlamaya çalışıyorum. Galiba aradaki fark erkeklerin vücudu kızlara daha az çekici gelmesinden kaynaklanıyor. Yani çekici gelme oranları farklı algı olarak.
Şu an anladım dediğini. Çekicilik zaten illa açık giyinmek değil yani çekici insanın aurası bir başkadır. Dekolteli giyinmesine de gerek kalmaz, kapalı giyinse bile vücut hatlarından ötürü çekici gelebilir çoğu erkeğe. Tabii, kendini mutlu hissettiği için değil de erkeklere beğendirmek için ve amacı daha farklı kızların dekolte giymesi de bana biraz özgüven eksikliği gibi geliyor. Zekamla etkileyemedim, hadi böyle etkileyim gibisinden.
Evet çekicilik etkeninde senin dediğin de var da, mâlesef biz erkekler ciltten de çok etkileniyoruz 🤦🏻♂️. Ufaktan gizemli bir cilt görüntüsü yaratıyorlar mesela biz erkekler onu nasıl deyim yükseksek hele zihinsel olarak mücadele etmemiz gerekiyor. Bulanık görsek bile öyle yani. Bıktırıcı bir şey aslında. Her yerde varlar. Allah biz erkeklere yardım etsin :d
Empati yapmaya çalışsam da erkek olmadan anlayamam bunu galiba. İnsanın doğası gereği zaten bu gayet doğal bir şey sadece bunu sapkınlık ve abazalık haline getirenler soğutuyor insanı. Ne diyeyim, allah yardım etsin o halde hdjsh
Aslında sorgulanacak ve konuşulacak çok şey var da bunların sınırları konusunda uzar gider. İyi geceler..
Haklısın, evet.
İyi geceler..
Teşekkür ederim..
Evet, öyle bir his var
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar