Evlilik düşünen kişiler için şu şekil bi sistem gelse nasıl olur
kaç sevgilisi olmuş
neden ayrılmış
bakire mi
kaç kişiyle ilişkiye girmiş
aylık geliri ne kadar
sevdiği şeyler
nefre ettiği şeyler
borcu var mı
alkol kullanıyor mu
ot çöp işi olmuş daha önce
bir kadına ya da erkeğe şiddet uygulamış mı gibi
aklınıza gelebilecek herşeyin cevabı tanıştığınız ciddi düşündüğünüz kişi ilk buluşmada size vermek zorunda olsa siz o kişi tanımak için zaman kaybetmeden karar verme fırsatı tanısa daha güzel olmaz mı? yalansız daha mutlu evlilikler daha güvenli evlilikler olmaz mı?
olur
olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu şekil bir sistem getirilse daha mutlu evlilikler olabilir mi?
sonuçta seninle evlenen kadın bunları bilmeye hakkı var senin ne halt olduğunu bilip güvenmesi daha mantıkları yediğin naneleri sonra öğrenip güvenin sarsılmasından daha iyi bence
evleneceğin zaman karşı taraf da sen de ne halt olduğunu bilerek evlenmeli bence gizle sakla sonra evlendikten sonra ne halt olduğunu öğrendikten sonra ortada çocuk oluyor boşanamıyor çiftler mutluluk olmuyır
Bir kere her şeyi olumsuz yönde temellendirmen takdire şayan bu kadar zorlasam negatif olamazdım. Ayrıca zaten konuşulur edilir bu tür şeyler içine sinmiyor ise evlenmezsin ve bunun çözümü kendimize ait kişisel verilerimizi paylaşmak değil. İyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunların hepsi kişisel veri kvkk ya aykırı bir kere ayrıca karşıdaki insana güvenmiyorsan neden evlenesin ki
sonuçta seninle evlenen kadın bunları bilmeye hakkı var senin ne halt olduğunu bilip güvenmesi daha mantıkları yediğin naneleri sonra öğrenip güvenin sarsılmasından daha iyi bence
Kardeşim diktatör müsün? Güvenmiyorsa evlenmesin zorunda mı benimle evlenmeye aynı şekild3 ben zorunda mıyım evlenmeye
evleneceğin zaman karşı taraf da sen de ne halt olduğunu bilerek evlenmeli bence gizle sakla sonra evlendikten sonra ne halt olduğunu öğrendikten sonra ortada çocuk oluyor boşanamıyor çiftler mutluluk olmuyır
Bir kere her şeyi olumsuz yönde temellendirmen takdire şayan bu kadar zorlasam negatif olamazdım. Ayrıca zaten konuşulur edilir bu tür şeyler içine sinmiyor ise evlenmezsin ve bunun çözümü kendimize ait kişisel verilerimizi paylaşmak değil. İyi geceler
gerçekleri kaçımız konuşyor eşikten geçene kadar 40 yalan söylüyoruz
Sayın soran anlaşamıyoruz. Sana saygı duyuyorum söylediklerini anlıyorum ama bu uygulama özel hayatın gizliliği ilkesine ters tekrardan iyi geceler
Kurbanlık koyun seçiyoruz sanki 🙂
yani gerçekte de öyle değil mi zaten :D
Doğru. Çoğu insan kendine kurban arıyor 😅
kurbanının özelliklerini seçmekte en doğal hakkın :D
Öyle mi? Nereden seçebiliyoruz 😀
hemen katolok getiriyorum bekle :) zenci beyaz felan bi tercihin var mı özel olarak :D
Kumral lütfen 😀
kaç tane istersiniz :) şu an stoklarımızda fazla var 2 tane vermemi ister misin :D birisi sağına birisi soluna :D
Ben beyaz zenci istiyorum. Zenci ama beyaz renkli.
Google da arattım ama albino çıktı 😀
Gözleri de yeşil olsun, ve saçı da kızıl olacak, bir de jon snow saçı gibi dalgalansın. Bir de 10 kaplan ya da 0,6 asya fili gücünde olsun.
@gulleak elimizdeki zenciler büyük beden :D sakat kalırsın mazallah :D
bizdeki orjinal :D poposunun üstünde TSE damgası var :D
Bizzat kullanmayacağım. Köprüler, Kuzey kıbrıs rum kesimi ve war chest içeren bir planım var.
Güney*
@gulleak senin elinden sağ kalırsa güney kıbrıs a götürürsün 😏
Bunu hic bir kadin kabul etmez