Aşırı ıslanma
Kılcal damarların ince olması
En son olarak esnek olması 👍
Hersey guven ile baslar ve guven ile biter.
Eger sevdiginizden suphe etseniz ve rezil olarak doktara git muane ol derseniz gercekden sizde bir problem var.
Esinizi hayat partneriniz guvenmiyorsaniz, evlenmeyin. Ne kendi hayatiniz ne karsindaki hayatini karartin.
Kesinlikle en güzel yorumun
Cevap
3Cevap
ah be canımmmm zar olmama ihtimali de var :) :) Zar olmayıp kanama yaşayan da var yaşamayan da
Evet ya normalde benim kanama olması lazım türüne göre ama olmadı damar ile alakalı galiba
her şey olabilir.
esnek olabilir. kızlık zarın olmayabilir. ilişkiyi becerememiş olabilirsiniz. daha önce bozulmuş olabilir vs vs vs.
çok yakın arkadaşımın başına geleni söyleyeyim sana. Evlendi cocuk istediler bir türlü çocuk yapamadılar. Sperm ölçümleri vs vs her şey normal. Sonradan fark edildi. Evliliğin üçüncü yılı kaç kere ilişkiye girdiler sen düşün. Kızın zarı aşırı esneklikten bozulmamış haliyle hamile kalamıyor. İlk ilişkide kan da gelmiş ama kılcal damar yırtılmasından kaynaklı olabileceği zar ile alakalı olmadığını belirtmiş doktor. Cerrahi operasyon ile kızlık zarı yırtıldı öyle hamilelik oldu
Aaa buda degisikmis benim bildiğim bakirelikle hamilelik ile alakası yoki sevismeyle hamile kalan var
kadınların büyük çoğunluğunda kızlık zarı yoktur zaten. İlk ilişkide kanama olur bunun sebebi de dar bir yere çok daha geniş bir şey sokarsan yırtılır.
Anal bölgede de kanama olur :D
Anal bölgede yırtılma var zaten bu doğru ama analda sole bir şey var ona bakan doktor yok sadece adliyeler görebiliyor
O açıdan demedim. Nasıl anal ilişkide kanama oluyor ise vajinal ilişkide de kanama olabiliyor dar olduğu ve oenis büyük gelip yırtılma yaptığı için. Bı kız arkadaşım vardı neredeyse her ilişkide az da olsa kan geliyordu vajinadan. Analda sorun yaşanıyordu fakat vajinası çok dar olduğu için her ilişkide birkaç damla da olsa kan gelirdi.
Benimde dar ama benden kan gelmedi darlikla alakası olduğunu dusunmuyorum onun yeterince islananamistir ya da damarları kalındı benimde ilişkiye girdiğim çocuğun benden önceki ilişkisinden gelmiş mesela ama benden önceki ilişkisi kondomlu olmuş kondomsuz ilişki olarak ilki benim onun etkisi varmıdır bilemem
Tamamen darlık ile alakalı çok dar bir yere geniş bir şey sokarsan bir yere kadar genişler. Genisleyemedigi yerde ise kılcal damar yırtılması olur onda da kan gelir. Denemesi bedava :) tuvalet kağıdı rulosuna deodarant şişesi sokmaya calis yırtılma dan sokabilecek misin :)
Pardon benimde dar benden niye gelmedi 😂üstelik yuksen kenarlari en çok dar ve yırtılmaya müsait zar ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum tecrübe var ki biliyoruz
Her insanın vücuducu aynı mi sanıyorsun yahu. Dardır ama genişlemesi mümkündür. Genişlemiş ve kan gelmemiştir. Genisleyemedigi durumda ne olacak acaba
Kadın var elim neredeyse tamamen girdi bana mısın demedi. Kadın var 3 parmağım girdi ne yaptıysam 4 giremedi darliktan. İki vajinayı bir tutamazsın asla.
İyide ıslanmayla her zar genişler 😂
Son yorumu mu oku🤣 ıslanma ile her vajina genişler ama her vajina aynı genişleme oranına sahip olamaz vücut ile alakali
Ha sen çok biliyorsun 😂😂😂hihihi haklısın islaken herkesin girer kuruyken kimsenin girmez cinsel ilişki yaşayanlar dışında bir onların kuruyken girer onuda sebebi isterse zar yirtilmasin genişleme oluyor
Burada konu kuru ıslak değil vücut yahu neyini anlamıyorsun bunun :( :( nasıl her insanı bir tutabiliyorsun
Esnek zarların şöyle bir avantajı var birkacgun ilişkiye girmeyince kapanıyor diğer zar türleri öyle değil maalesef açılma oluyor
Zar ile vajina genişliği farklı konular zar dediğin şey 1mm bile değil 🤣 vajinanın darlığına genişliğine etki etmez o zar
Tamam ikiside dar benim 😂 ne oldu şimdi
Napim yahu senin vajinanın darlığını genişliğini🤣 bana bir yararı yok partnerine yararı var :)
Ben sadece kişiden kişiye değiştiğini belirtiyorum. Sohbet ediyoruz :)
Benim bedenime laf soylemede 😂
Yok yahu öyle düşündüysen özür dilerim. Amacım kırmak incitmek değil sohbet ediyoruz surda. Genel olarak konuşuyorum ben.
Önemli değil 😊sen k. bakma çok alıngan yapım var 😂herkes diyorki ne desek yanlış anlion
Olabiliyor böyle durumlar ya :) bende yaşarım ara ara. Gizliden çıksam takip atar mısın sen :) merak ettim seni
Tm olur
Çıktım gizliden
Nasıl kanaman olmadı muayenede bakire olduğunumu söylediler benimde duymum aynı ama korkuyorum kontrol ettirmeye
Olmadı basbayaga kanama için rahat edeceksen kontrole git
Ozaman 3 ihtimal var kanama olmama sebebi
Kılcal damarların ince olabilir
Aşırı kayganlasmis olabilirsin
En son olarak esnek zar olabilirsin...
Ha birde bekarete önem veriyorsan Esnek değilsen birdaha yapma hiç olmayacak diye bir şey de yok esnekler dışında anuler hymen yarımay kızlık zarı çeşitleri ilk ilişkide kanama olmayıp sonraki ilişkilerde olma ihtimali var
Aşırı kayganlaşmıştı bu yüzden olabilir evet
Kntrole gitmek için ne vaktim nede imkanım var 500 tl bi kontrol şaka gibi
Yuhhh ya ne yapmış devlet kondom kullanmisniydiniz peki biz onu kullanmadik
Kullanmadım zaten tamammen birşelme gerçekleşmedi ucu giriyordu sadece
Bizim 7 cm girdi zaten ilişki gerçekleşmesi için 7 cm yeterliymis kızlık bozulması içinde ucu yeterli zaten
İşte girdi ama kan gelmedi 7 cm girmedi mesela
Bendende gelmedi aşırı islakliktan dolayıdır kızlık zarı 1.5 cm ile 2 cm içerdedir normal kızlık zarı ama ıslanınca 4 5 cm buluyor belkide ondandir
Birde zar türünden dolayı kimisinin derinde oluyor degisiyor
Ya gerçekten mi cok ıslaktı ilk defa giriş olmasına rağmen cok kolay girdi ıslak olduğu için
Ve kızlık zarım saçaklı gibi dışa dönük tam yuvarlak değil açtığımda küçücük nokta gözüküyor ıkınınca belli oluyor 2 parmak girmez 1 parmak rahat girer genişliğinde
Normal mi
Bide yırtık olduğunu nerden anlarız ki
Sen muayene için devletemi gittin ne diyerek gittin bu arada nasıl davrandılar
Vallaha benim 2 3 parmak bile giriyor şeyden anlaşılıyor halka kısmı var ya yuvarlaksa yirtilmamistir ama tırtıklı şeklindeyse geçmiş olsun yuvarlak halka gorunmuyorsa kötü benim kizligimda 2 cm ben daha önce başka sebeble gitmiştim özel konular ordan biliyorum zar turumu
Ama tek başına bakamazsin oyuzden doktora git bakmaya çalışsan da dudaklarını ayırman lazım anlayamazsın doktora gitmen daha doğru olur ama ben yirtildigini düşünmüyorum senin en kotu zedelenme olmuştur belki
Devlette bakıyorlar mı
Maalesef eskiden bakıyorlardı kaldırıldı şu an
cok haklısın
Anlat bunlara
Esnek değil ki
Kanamam olmadı diye esnek görüyorlar oysaki anuler hymen ve yüksek kenara sahibim kanaması en yüksek olan zar türlerinden bu durumda benimde gelmeliydi ama gelmedi
Ek azından önceden bozulmuş dememişler ya
Yok onu söyleyen olmadı herkes esneksin duyor 😂😂😂😂ha esnek esnek yüzde 20 si kadar
Birden fazla mı ilişkiye girdiniz
2 kere deneme oldu 1 kere tam birleşme oldu
O ne güzel ben daha bakirim çok istiyorum ama daha olmadı
Buda acemiymis demeyin en azından fikir sahibi oluyorum
Birlikte olduğum kişi bakır değil tecrubeli aksine burdakiler beceriksiz veya bilmem ney diyecekler öyle bir şey yok çoğu erkek yok bozdum onun küçükmüş diycekler öyle bir şey yok kendilerini tatmin etmek için söyledikleri yalan
Ya da zorla sahip olmuslardir
Hm anladım peki nasıl bir şey bu duygu
Çok güzel sevdiğinle yap ama ilk
Onda var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?