Cinsel Yaşam Cinsellik yaşayıp, pişman olduğunuz oldu mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Merhaba, biriyle cinsellik yaşayıp sonrasında pişman oldunuz mu? Olduysanız neden peki? Cinsellik yaşayıp, pişman olduğunuz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır hala yaşamadım yaşarsam ilgi duyduğum kişi ile yaparım ve pişman olmam sonuçta sevmediğim adam beni niye s₺*sin 2 0 Yorumla
Sevgiyrlmz Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 91% +1 yıl hiç olmadım böyle şeylerden de pişmanlık duyulmaması gerektiğini düşünürüm hep 3 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Cinsellik yaşarken bakımsız ve şahsi temizliğine özen göstermeyen biri olduğunu görünce yarıda bırakıp kalktığım çok olmuştur. 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bekarım dıyen anormal kadınla oldum sonrda evlıyım dıynce bın pışman oldum 1 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir iki konuda oldu ama napalım yapacka bir şey yok 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Asla pişman olmadım. İdare ediyor bir şekilde en kötüsü bile. Ya da bana denk gelenler iyidi işte. 1 0 Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Yasi buyuk bi komsum vardi ilk sevismede bi olmustum.. perdeyi yirttim naptim ulaaaa demistim sadece toyluk gunleri.. 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Pişman olacağım kişilerle yatmam. Çok şükür s.. kim hayatıma hükmetmiyor. 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç olmadım sebebi yaşananlar her iri ayrı zevkti ve doyumsuz uçlarda yaşadım hep 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lisede arkadaşımla yaşadım 3 yıl kadar da sürdü ama şu an pişmanım. Ama zevkliydi de açıkçası :D 1 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin? Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım bir kaç gün önce. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden pişman oldun bebiş Yorumla Soran +1 yıl Tek gecelikti. Beklediğim kadar beni tatmin etmedi. o yüzden pişmanlık duydum değmedi diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden dolayı edemedi sence Yorumla Soran +1 yıl Adam beni hiç birşeyi ile çekmediğini farkettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm, genelde minik penis + ön sevişme ve oral yetersizliğinden ötürü oluyor da tatminsizlik Yorumla Soran +1 yıl Öyleydi zaten. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl minikten kastın ne kadar Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadım daha, bakirim. 2 0 Yorumla
kirkhmt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl oldum ve her defasında aynı hatayı yaptım 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaşamadım Yaşasam pişman olurum muhtemelen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen neden pişman oldun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tek gecelik oldu, beklediğim kadar iyi değildi Cevap sahibi +1 yıl Senin tercihin Sert ve küfürlü becerilmekOnunki daha soft muydu Soran +1 yıl Çok çabuk boşaldı Cevap sahibi +1 yıl Kötü olmuş daTercihleriniz uyuştu mu
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hic yasamadimki 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oldum yaa 1 0 Yorumla
Aflatoksiko Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ben oldum tipi yüzünden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonradan neden pişmanlık duydun? sırf tipi için birlikte olduğun için mi Yorumla Aflatoksiko +1 yıl yok tipini beğenmiyordum ama isteğim vardı rahatladıktan sonra pişman oldum Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Evet maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır hala yaşamadım yaşarsam ilgi duyduğum kişi ile yaparım ve pişman olmam sonuçta sevmediğim adam beni niye s₺*sin
hiç olmadım böyle şeylerden de pişmanlık duyulmaması gerektiğini düşünürüm hep
Cinsellik yaşarken bakımsız ve şahsi temizliğine özen göstermeyen biri olduğunu görünce yarıda bırakıp kalktığım çok olmuştur.
Bekarım dıyen anormal kadınla oldum sonrda evlıyım dıynce bın pışman oldum
Bir iki konuda oldu ama napalım yapacka bir şey yok
Asla pişman olmadım. İdare ediyor bir şekilde en kötüsü bile. Ya da bana denk gelenler iyidi işte.
Yasi buyuk bi komsum vardi ilk sevismede bi olmustum.. perdeyi yirttim naptim ulaaaa demistim sadece toyluk gunleri..
Pişman olacağım kişilerle yatmam. Çok şükür s.. kim hayatıma hükmetmiyor.
Hiç olmadım sebebi yaşananlar her iri ayrı zevkti ve doyumsuz uçlarda yaşadım hep
Lisede arkadaşımla yaşadım 3 yıl kadar da sürdü ama şu an pişmanım. Ama zevkliydi de açıkçası :D
Senin?
Yaşadım bir kaç gün önce.
neden pişman oldun bebiş
Tek gecelikti. Beklediğim kadar beni tatmin etmedi. o yüzden pişmanlık duydum değmedi diye
neden dolayı edemedi sence
Adam beni hiç birşeyi ile çekmediğini farkettim
hmm, genelde minik penis + ön sevişme ve oral yetersizliğinden ötürü oluyor da tatminsizlik
Öyleydi zaten.
minikten kastın ne kadar
Cinsellik yaşamadım daha, bakirim.
oldum ve her defasında aynı hatayı yaptım
Pişman olduklarım var. Nedeni özel
Yaşamadım
Yaşasam pişman olurum muhtemelen
Hayır neden pişman olalım
Sen neden pişman oldun?
Tek gecelik oldu, beklediğim kadar iyi değildi
Senin tercihin Sert ve küfürlü becerilmek
Onunki daha soft muydu