Cinsel Yaşam Para karşılığı cinsel birliktelik yaşayanlar hakkında düşünceniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Para karşılığı cinsel birliktelik yaşayanlar hakkında düşünceniz nedir? Para karşılığı cinsel birliktelik yaşayanlar hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Birilerinin senin zevkin için hayli para harcaması kışkırtıcı bir şey bence ama. Parayı veren herkesle yatmak zorunda kalıyorsan kötü be. 2 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben yeni başladım iki ay oldu henuz, hani dediğin nedeni vs hep çok düşündüm başlarken ama şimdiye dek sorun olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazı filmlerde filan çok ışıltılı bir hayat gibi sunuluyor. Ama herhalde o iş de sınıf sınıf diye düşünüyorum. Evli bir kadın gündüzleri kılık değiştirip hayat kadını oluyor. İlginç taleplerle karşılaşıyordu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl filmin adını hatırlamadım şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli kalmak daha iyi teşekkür. Yorumla Soran +1 yıl Herkesle sohbet edilmiyor, düşünce tarzın farklı geldi, o nedenle sohbet etmek isterim kuzum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim ama ne konuşacağız. Ben evli biriyim. Hem buradan da konuşabiliriz, herkes gitmiştir şimdi )) Yorumla Soran +1 yıl Ya evli misin , peki mutlu mu evliligin ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim evet, evliliğim de iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu kadar zaman sonra tekrar neden yazdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demin seninle mi görüşüyorduk Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Çok iyi değil mi abi ya. Hem zevk alıyorsun hem para 😂birde imamlık var hoşuma giden. O daha güzel 😅 hem sevap kazanıyorsun hem para. Çok iyi yaaaaaa 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Sen mutlu isen sorun yok ama risk çok fazla hastalık ve kaçırılma ya da ölüm gibi 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. ALLAH yardim etsin biran once kurtsrsin bu pispik isten 0 0 Yorumla
qmuhsin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl sen o kişilerdensen kendine yazık etme derim.. yinede keyfin bilir 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eziklikten başka bir şey değil. Mastürbasyon yapmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Dızosu, kanka falan ıyyy gerçekten çektikleri çile değil üzülüyorum 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Doğal kimseler kimisi zevkine kimisi para karşılığı saygı duyarım ve bende çok yaptım para karşılığı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ihtiyaçtan mı yoksa lüks yaşamayı sevdiğinden mi ona bakmak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yaptırmadım bilmiyorum kendimi gerçekten aşk yaşayacağım birine saklıyorum 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Normal buda bir iş sonuçta. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Paranın hakkını veriyorsa problem yok. 0 0 Yorumla
Zambi Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Herkesin dusuncesine saygi duyan biriyim 0 0 Yorumla
My_director Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl hiç bir düşünceye gerek yok, karşılıklı kazanç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yapcak bisey yok mejbur gidiyorm 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nekadr alyosn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Birilerinin senin zevkin için hayli para harcaması kışkırtıcı bir şey bence ama. Parayı veren herkesle yatmak zorunda kalıyorsan kötü be.
Ben yeni başladım iki ay oldu henuz, hani dediğin nedeni vs hep çok düşündüm başlarken ama şimdiye dek sorun olmadi
bazı filmlerde filan çok ışıltılı bir hayat gibi sunuluyor. Ama herhalde o iş de sınıf sınıf diye düşünüyorum.
Evli bir kadın gündüzleri kılık değiştirip hayat kadını oluyor. İlginç taleplerle karşılaşıyordu.
filmin adını hatırlamadım şimdi
Gizli kalmak daha iyi teşekkür.
Herkesle sohbet edilmiyor, düşünce tarzın farklı geldi, o nedenle sohbet etmek isterim kuzum
Teşekkür ederim ama ne konuşacağız. Ben evli biriyim. Hem buradan da konuşabiliriz, herkes gitmiştir şimdi ))
Ya evli misin , peki mutlu mu evliligin ❤️
Evliyim evet, evliliğim de iyi
bu kadar zaman sonra tekrar neden yazdın
demin seninle mi görüşüyorduk
Çok iyi değil mi abi ya. Hem zevk alıyorsun hem para 😂
birde imamlık var hoşuma giden. O daha güzel 😅 hem sevap kazanıyorsun hem para. Çok iyi yaaaaaa
Sen mutlu isen sorun yok ama risk çok fazla hastalık ve kaçırılma ya da ölüm gibi
ALLAH yardim etsin biran once kurtsrsin bu pispik isten
sen o kişilerdensen kendine yazık etme derim.. yinede keyfin bilir
Eziklikten başka bir şey değil. Mastürbasyon yapmayı tercih ederim.
Dızosu, kanka falan ıyyy gerçekten çektikleri çile değil üzülüyorum
Doğal kimseler kimisi zevkine kimisi para karşılığı saygı duyarım ve bende çok yaptım para karşılığı
ihtiyaçtan mı yoksa lüks yaşamayı sevdiğinden mi ona bakmak lazım
Hiç yaptırmadım bilmiyorum kendimi gerçekten aşk yaşayacağım birine saklıyorum
Oyle bir şey mi yapıyorsunuz
Karşıyım para karşılığı iliskiye
Normal buda bir iş sonuçta.
Paranın hakkını veriyorsa problem yok.
Herkesin dusuncesine saygi duyan biriyim
Nerede hangi şehirdesin
Para işte kazanmak çok zor
hiç bir düşünceye gerek yok, karşılıklı kazanç
Sen mi yasiyon
Ne kadar para ama :)