Sürekli traş bıçağı ve ağda yaptırdığım için dış dudaklarda hafif kararma var daha fazla çoğalmasını istemediğimde lazer epilasyona başlıyorum cuma günü engeller mi kararmayı renk açar mı birazda olsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina kararması.
Genital bölge kararması kadınlarda çok yaygın görülen estetiksel sorundur. Vajina kararması için doğal çözümler makalemizde bu derdinize deva olabilecek yöntemlere yer verdik. Vajina kararması neden olur? genetik, hormonal problemler, hamilelikte ciltte görülen değişimler, yaşlanma, doğum kontrol hapı vb sebepler bikini bölgesinde kararmaya yol açan faktörlerdendir.
Bal Ve Limon1 yemek kaşığı bal ile yarım limonun suyunu karıştırın. İçine biraz şeker ekleyip şurup kıvamına getirin. Karışımı genital bölgeye uygulayıp 10 dakika bekletin, soğuk su ile yıkayın. Şeker peeling etkisi yaparak cildi ölü hücrelerden kurtaracak, bal cildinizi nemlendirip yumuşatır. Limon suyu ise pigmentasyonu azaltarak, doğal beyazlatıcı ajan görevi yapar.
Zeytinyağı ile bikini bölgenizde karartı olan yerlere masaj yapın ve 1 gece bekletin. Bu doğal yöntem vajina kararmasını geçirmekle kalmaz, cildi yumuşatıp, kırışıklıkları giderir.
Zerdeçal en etkili doğal renk açıcı, ağartıcı maddelerdendir.1 tatlı kaşığı zerdeçala 2 tatlı kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı yoğurt ekleyip, iyice karıştırın. Karartı olan bölgelere sürün. 10-15 dakika bekletin. Soğuk su ile yıkayın. Haftada 3 kez banyo yapmadan önce bu uygulamaya devam edin.
Süt Badem yağı E vitamini özleri ike cildi nemlendirir, bakımı yapar. Bal antibakteriyeldir, mikroplarla savaşır. Limon doğal cilt ağartıcısıdr.3 yemek kaşığı süt, 1 yemek kaşığı bal ve biraz limon suyunu karıştırın. İçine 1 yemek kaşığı badem yağı ekleyip bikini bölgesine sürün.10-15 dakika bekletin. Vajinanız beyazlayacak, cildiniz ölü hücrelerden arınacaktır.
Domatesi rendeleyip genital bölgeye uygulayın.20 dakika bekletin. Soğun su ile durulayın. Her gün bu işleme devam ederek kısa sürede bikini bölgenizi beyazlatabilirsiniz.
Bademleri ve fındığı geceden suda bekletin. Ertesi sabah tokmakta ezip toz haline getirin. İçine biraz su katın. Geceden bikini bölgenize uygulayıp, sabahle yıkayın.2 hafta boyunca buna devam edin. Sonuca siz bile şaşıracaksınız.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenital bölgede, güneş altında uzun süre kalınması sonucu, güneş ışınlarından olumsuz etkilenme ve bunun sonucu olarak kararma meydana gelebilmektedir. ... Özellikle yaz mevsiminde bikini ve mayo giyilmesi, genital bölgesinin havasız kalmasına, dolayısıyla da vajinada kararma meydana gelmesine sebep olmaktadır. Polyester iç çamaşırlar pişik sebebi olduğu için genital bölgede mantar oluşmasına dahi sebebiyet verebilir. Cilt sorunlarından kaynaklı kararmalar Terlemeden kaynaklı kararmalar Yanlış iç çamaşır seçiminden kaynaklı kararmalar Jilet ile tıraş olmadan dolayı meydana gelen kararmalar Hatalı yapılan epilasyon sonucu meydana gelen kararmalar. Beyazlatmakta mümkündür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır engelleme seçmiş engel şey yapmıyor yani orayı kararmasını önlemek lazım mesela nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama iç çamaşırı sık sık değiştir Pamuklu olmalı hiçbir zaman terlemek yok dar kesim kıyafet giymek yok patates nişastası karbonat oraya güzelce sür karıştırdıktan sonra masaj yap hemen yıka bunu belli bir süre yaparsan beyazlar ama lazer epilasyon etki etmez
11 Yorumla
Soran+1 yılSürkeli iççamaşırı değiştiririm evde giymem bile eşofman salaş giyerim ama jiletten vs karardı bağzıları beyazlıyor diyor o yüzden merak ettim
Vajinanda kararma fazla mi. Jiletle aldığında kararma yapabiliyor. Lazer tuylerini tamamen bitirmiyor ama cok az sekilde çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazer tüyden kurtarır sorun etme pembede iyi değil kızarıyor hemen
12 Yorumla
Soran+1 yılBir iki ton açar felan diyorlar açsa yeter zaten çok siyah değil
Cevap sahibi+1 yılBeyazlatma ayrı tatlım özenme ne olsa kızarıyor açık yazmak istemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEpilasyonun kararma yapması söz konusu değil jilet ağda kesinlikle karatıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılRengini açar mı dedim zaten
- +1 yıl
Açmasına açmaz onun için kozmetik ürünler var kullan ama kararsada kafana takma
Soran+1 yılBebek gibi olsun istiyoruz da işde ilk başta jilet vs kullanmanın şuursuz kulanmanın sonucu
- +1 yıl
Onu unut pembe bir vulva olmaz ama erkekler kara pembe mor takmaz inan takıyorsada seni sen olarak istemiyor demekki
Soran+1 yılNişanlıyım zaten çok seviyor oral da yapıyor çok seviyorum diyor ama ben rahat edemiyorum tiksinir diye çekiniyorum
- +1 yıl
Bak canım vajinan kokmasın temiz olsun hiç bir erkek kesinlikle rahatsız olmaz rengine takılma öyle olsa zenci kadınlarınki zifiri kaa ya da latinlerin çok revaçta
Kararma fazla mi. Lazerden sonra kararma olmaz ama rengi açılır mi orasini tam bilmiyorum 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
Soran+1 yılEvet herkes bunu sormuşda bunun içide mi kararıyor 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEngellemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece dismi kara
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet içi de mi kararıyor 😳
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılDudaklar ayrk ozamn senn bu yasta çizgi gbi görunmesi lazm
Soran+1 yılÇizgi gibi zaten sadece dışı siyah gibi içi pembe
Cevap sahibi+1 yılBnde kzdn yazmadn sandm😊
Cevap sahibi+1 yılUyumusmuydn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz