BeyazGay sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılvalla yalan söylemek benim işime yaramaz çünkü zira tek bir kişi hariç kullanma niyetim yok o da gelecekte olursa inşallah aşık olduğum insan olsun, 18-19 arası damar mamar varsa da ben sallamıyorum, kalınlığı da var herhalde çevresini çevirince 14cm ve büyük ihtimalle genetik bir şey çünkü hamama falan gittiğimizde dikkatimi çekti resmen bütün abilerimle, kuzenlerde amcamla dayımla babamla filan falan 3 aşağı 5 yukarı aynı ebatlardayız, ama kim kendisinin 20 cm üstü olduğunu idda ediyorsa ya yalan söylüyordur ya da çok küçük bir ihtimal doğru oabilir çünkü 20 cm ve üstü organlar dünya nüfusunun %5 i kadarı.
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öte ki türlü en fazla hayat kadınına giderim kimsenin yerli yersiz ne dırdırını ne mebali i çekebilirim
En İyi Cevaplar
Penis çok hassas bir mevzu çünkü ortamda biri benimki 20 cm kudurun lan der, bamya olan alınır, kafasına takar ve kendi boyutundan daha üst bir rakam söyleyip gecistirir.
15 Yorumla- +1 yıl
İşlev de önemli tabi ama 7 8 cmlik penis diyelim, ortalamanın oldukça altında, doktorlar normal der doyuma rahatlikla ulaştırir diye ama sormuşlar mi arastirmalari tüm kadınlara mi denenmis. Sadece belirli kişiler seçilmiş 10 cm lik penise sahip olan biriyle birlikte olup zevk sonucunu öğrenip bunu genele 10 cm olsa bile zevk veriyor rahat olun demişler. Kadınin vajina derinliği de değişiyor, nasılsa bizim küçük orta büyük penis boyutları varsa, kadınların vajina derinliği de öyle.
- +1 yıl
doktor sana 7-8 cm normal demez zira 9 cm ve altı penisler mikro penis olarak kabul edlir ve tedavi gerektirir.
- +1 yıl
üreme için tabi ki yeterli dediğin doğru ve evet aslında aynı şeyden bahsetmişiz.
+1 yılBen hep gerçeği söyledim, yalan söylerken bile...
Şaka bi yana, hiç ölçmedim çünkü boyutu bana iyi geliyor. Ama tahmini 16-17 vardır diye düşünüyorum14 Yorumla- +1 yıl
İçte kalabilmek önemli. Haklısın.😄
- +1 yıl
Rica :)
+1 yılgerçek kanka nie yalan söyliyim
13 Yorumla- +1 yıl
işim olmaz kime neyi kanıtlayacağım alayına yeter :D
Erkekler Ne Diyor
küçük desek bakıcakmısınız sanki :D
17 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım.16 kadar eksiği var fazlası yok.
12 Yorumla- +1 yıl
20 dakika yeterlimi
Ben olanı söyledim söylerim hep
10 Yorumla
+1 yılBen 19 cm kalın damarlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim yok 😏
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan adini yeni gordum kxidkcidkd muk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026