Özellikle kadınlardan cinsellikde asıl olanın seks değil sevişme olduğunu çok duyuyorum. Cinselliğin sonucu seks olsa da sizce de sevişme seks den daha mı önemli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli demeyelim de gerekli diyelim. İkisi bir arada olmalı. Sadece seks olursa kadınlar ıslanmadan başlamış oluyor o yüzden sevişme gerekiyor. Yani kadınlar dokunularak tahrik olduğundan dolayı erkekler gibi görüntüden ziyade buna ihtiyaç duyuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılDokunmak önemli evet. İlişki sırasında kadında erkeğe dokunmalı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkisi de birbirini tamamlayıcı birer lezzettir. Örneğin döner ile ayran, pilav ile kuru gibi gibi lezzetlerin birbirlerinden ayrılmaması gibidir. Kimisi döner ile ayranı aynı anda bitirir kimisi ikinci ayranı ister. Cinsel yaşamda da olay böyledir. Sevişme ateşli bir seksin başlangıcıdır. Sevişme sırasında her şey daha ateşli olur ve erkek kadının içinde olmak için can atar, kadında erkeğini hissetmek için. Böyle bir ortamda ikisini birbirinden ayırt etmek zor olsa da sevişme her daim bir tık öndedir. Çünkü her an her yerde yapılabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılIkisinin arasindaki fark nedir? Ikiside s*ikilmek s*kmek degilmi?
040 Yorumla
Soran+1 yılBunu ön sevişmemi daha önemli penetrasyon olduktan sonraki seks mi diye de sorabiliriz
Cevap sahibi+1 yılYani sevismek - on sevisme penetrasyon degil
Seks = penetrasyon
Yaniii?
Soran+1 yılYani kastettiğim bu evet. Bence kadınlarda orgazm, boşalma gibi durumlar her seksde olmadığı için yeterince tatmin olamayabiliyorlar. Bu durumda penetrasyon onlara zul geliyor gibi ve sevişmeyi daha ön planda tutuyorlar
Cevap sahibi+1 yılHmmm anladim cok sagoll🥰 mastürbasyon yapasi geliyo insanin boyle seyler duyunca ya da gercekten s*ikilmek
Soran+1 yılSen direk sekseen yana mı kullandın oyunu yani anlamadım 😄. Çoğu kadın erkeğin öpmesi dokunması bile yetiyor ıslanmak için diyo ve sevişmeyi seçiyor mastürbasyon niye peki 😄
Cevap sahibi+1 yılŞu an sevis emiyorum buyuzdenn🥲
Soran+1 yılHiç seviştin mi veya seks yaptın mı?
Soran+1 yılBu tarz sorular mı yükseltiyor seni 😄
Cevap sahibi+1 yılYok hic yapmadimm.. Evliligi bekliyorumm.. evet okudugumda felan iyice canim cekiyor
Soran+1 yılmastürbasyon yaprken en çok sevişmeyi mi yoksa S. kilmek hayalini mi kurarsın orgazma kadar 😊
Cevap sahibi+1 yılS. ikilmekk🥲🥲 Cok istiyorum o gerdek gecesini 4 gozle bekliyorum
Soran+1 yılKolay ıslanıyorsan sorun olmicaktır. Bu isteklede muhtemelen kocan sokmadan sen üstüne oturcaksın o gece 🤭
Cevap sahibi+1 yılEvet kolay islaniyorum aslinda.. soyle kucuk detay vereyimm.. Mesela canim istediginde ayicik ya da yastik alip ustunde git gel yapiyorum bi bakiyorum siril siklam olmus a*mim
Cevap sahibi+1 yılYani bi kiz erken bosalirsa bu iyi demek?
Soran+1 yılHmmm sürtünerek mi mastürbasyon yapıyosun genelde böyle? O kadar aşk yaşadığın ayıcığın tüylerini merak ettim bu arada 😅
Soran+1 yılIslanmakla boşalmak aynı şeyler değiller. Hatta kadında orgazmla boşalmayı bile birbirinden ayıran çok kişi var
Cevap sahibi+1 yılEvet ayiciga surtunerek mastürbasyon yapiyorum. Ama merak etme arasinda bi bez olur.. ya cip*lak yaparim araya birsey koyarim ya da kilotla yaparim
Cevap sahibi+1 yılIslanmakla bosalmak bir degilmi?
Soran+1 yılArada bezde külotda olsa ayıcığının yerinde olmak isterdim 🤭😅. Islanmak isteklenince azınca gelen sıvı ama orgazm olduğunda boşaldığında vücudun ve oran kasılır. Orgazmda bazısından daha da fazla sıvı gelir bazısında pek sıvıda gelmez o ıslaklıkla kalır. Defalarca mastürbasyon yaptığı halde hiç orgazm olmayan kadın da çoktur
Cevap sahibi+1 yılHahaha😂 O ayicik yikaniyor tabikide..
Hee cok degisikk ya simdi bilemedim benimki ne diye ua
Soran+1 yılTamam canım yıkansın yıkanmasın yine de senin kukuna o kadar yaklaşan ender eşyalardan biri kıskandım valla 😅😅
Soran+1 yılBöyle diyosan sanırım hiç orgazm veya boşalma yaşamadın
Cevap sahibi+1 yılHahaha😂😂 Kiskanmaa..
Yani bilmiyorum sana azonce anlattigim gibi tek o yani. Surtundugimde islak oluyor yani ama bosalmak li bilmiyorum
Soran+1 yılİşin esprisi tabi canım ayıcığı kıskanmak 😅. Ama mastürbasyon yapan kendinden geçen kadını görmek izlemek erkek için baya baya azdırıcı 😊. Kaç yıldır mastürbasyon yapıyorsun ve yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl21 yasindayimm ve bi suredir yapiyorum azkaldi her gun bu aralar. Dayanamiyorum artik cunku ya
Soran+1 yılDayanamaman çok normal gençsin ve hormonların tavan yaptığı dönemler :). Belki sevgili yosan yüzeysel bişeyler yaşasan azcıkda olsa fantezilerini doyurabilirdin
Cevap sahibi+1 yılHmmmm🥺 Devam yapacagiz artik.. Sevdigim var ama ne yazikki o beni sevmiyor
Soran+1 yılPlatonikse boş ver vazgeç ondan. Tesettürlü müsün?
Cevap sahibi+1 yılYok degilim :(
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama ona acildim ve Şu an hazir degilmis yani bakalim
Soran+1 yılHmm anladım ya belki ilerde onunda gönlü sana kayar. mastürbasyon yaparken o sevdiğini mi düşünürsün yoksa başka kişileri mi
Cevap sahibi+1 yılUmarimm gonlu kayarr.. Evet ya onu dusunurum ya da hic bir kimseyi
Soran+1 yılHanım bir kıza benziyorsun ama içinde bir canavar yatıyor😅 bu durum erkek içinde baya azdırıcı farkında mısın?
Cevap sahibi+1 yılEvet hanim bir kizim aslinda, ama bu seyler biraz hos degil🥺
Soran+1 yılŞimdi bu libidoya sahip olman normal bişey kendini kötü hissetme. Evlendiğin gibi libidon coşucak diye bir şey yokki. Evliliğe hazırlık bu durumlar 😄. Sorumu beğenirsen ekleyebilirim seni burdan her seferinde sayfayı en sona kaydırmak zor oluyor 😊
Cevap sahibi+1 yılHmmmm🙈🥰
Soran+1 yılUtanmak da güzel bişey ;).
Cevap sahibi+1 yılHihii🙈
Soran+1 yılBeğenicek misin sorumu 😂
Soran+1 yılNeyse seni zorlamim oruç oruç 🤭
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. yerine gore her ikisi de olmali
00 YorumlaSevismek en guzeli🙂
10 Yorumla
+1 yılSevişmek tabiikide
112 Yorumla
Soran+1 yılAma bizim tüm erkekler seks de iyiler 🤣
- +1 yıl
Tabii hepsi süper :) ben halep'te 70 arşın atlıyorum hahah
Soran+1 yıl😅
- +1 yıl
Atlamıyor muyum :)
Soran+1 yılAtlarsın tabi 140 bile atlarsın 🤪
- +1 yıl
birde çok büyük olayı var tabii:)
Soran+1 yılKüçüğe sahip olan duymadık tabi hiç 😄. Kadınlarda da ama ben çok istekliyim beni doyuramazsın muhabbeti çok fazla 😅
- +1 yıl
Aynen. Bitmiyor bir türlü bu konular.
Soran+1 yılBitmez. Bu konular biterse insanlığın sonu gelmiştir zaten.
- +1 yıl
Çok doğru bir tespit. Hayatın büyüsü bu konularda
Soran+1 yılKesinlikle. Bencede sevişmek tek başına harika bir şeyken iki tarafada performans anksiyetesi yaşatmak çok saçma 😁
- +1 yıl
:) yanlış yere odaklanıyorlar.
+1 yılSevişmek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmek
10 YorumlaSevişmek
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi