Balmumu oyunu (wax olay), bir kişinin partnerinin çıplak vücuduna sıcak balmumu damlattığı tutkulu bir etkileşim şeklidir. Bal mumunun vücuduna çarpması hissi, uyarılmayı arttıran bir adrenalin salgılanmasına neden olur.
Tabi bu herkesin zevkine hitap etmeyebilir, sizin bu konuda düşünceleriniz neler?
Sekste partnerinin tenine bal mumu damlatmak acı mı yoksa haz mı verir?
Acı verir diye düşünüyorum çünkü yakıyor acı hissettiriyor tabii ki zevk de verir ama karşı tarafın buna izin vereceğini düşünmüyorum hani ben verirdim benim için sorun değil ama karşı taraf izin vermezdi bunlar elde koz olarak kalmalı mesela normalde zaten cinsel hayat güzelse bunları yapmaya gerek yok eğer cinsel hayat artık monotonluk içine doğru gidiyorsa işte o zaman vibratör kelepçe kırbaç mum hepsini kullanabilirsin
Şahıs kendisini çok kaptırırsa, yavrum şuraya iki damla damlatayım açıklık kaldı söylemine gidecek bir bdsm kültürüdür. Seks hayatı monotonlaşan çiftlerin ya da farklı heyecanlar arayan partnerlerin durağıdır ki zaten farklı heyecanlar aranıyorsa, seks hayatı monotonlaşma, sürecine girmiştir.
kendim kullanmayı düşünüyorum partnerim üzerinde olduğu zaman ama kendi üstümde kullandırtmam zira 1-submissive olmaya ilgim yok 2-femdomdan nefret ederim 3-acı benim için boş iş sinir uçlarım yıllarca hasar göre göre biraz hissiz o nedenle kendim acıya karşı duyarsızım çoğunlukla 4-sadist olan benim normalde enforcer sadist dedikleri türdenim ben gerçi ama seks için arada azıcık bile olsa sadistleşebilirim partnerim de bunu isterse ama normalde sevdiklerime ancak p1çlik yapmayı seviyorum zarar vermeyi değil (beni kızdırmamışlarsa)
Ben damlatmayı da, bana damlatılmasını da severim.. Damlası düşüp vücuda temas edince ufak bir yanma - acı, acıdan da sebeple uyarılma, şehvet duyulduğunu düşünüyorum..
Yoğun acı çektiğini düşünen kişiler muhtemelen yeterince ısınmadan, o moda giremeden bu işlemi denemislerdir.. Çünkü yeterince ısınma olduğunda, moda giriliyor ve acı eşiği arttığı icin o an sadece zevk verir.. Normalde dayanılmaz gelecek acılar, sevisme esnasında zevk verir..
Balmumu ya da mumu bakkaldan alıp damlatan kendini acilde bulur 🤣🤣🤣 wax play için ısısı düşük özel mumlar vardır bulması zordur. onlarla gayet keyifli oyunlar oynanabilir
Tatlı bir şekilde can yakıyor. İrkilme denen olay gerçekleşiyor ve dikelen sinirler hissiyatın alınmasını, kişinin algılama yeteneğine göre kat be kat arttırmaktadır.