Gerçekten hiç sevilmediğinizi hissettiğiniz oldu mu?

Merhaba bir ay sonra 2. yili dolduracagim evliliğim bitti dilekçe verildi dava açıldı 3 haftadır konuşmuyoruz. Baba evine geri döndüm çocuğum yok. Gunlerim çoğu zaman ağlamakla dalgın olmakla uyuyamamakla ve üzüntüyle geçiyor. Tabii karşı taraf aklından sileli çok olduğu için yani boşanma kararını çok önce verip bana bile söylemediği için hali ile kabul etmem biraz zaman alacak sanırım. Aramizda aldatma yoktu (bildiğim kadarıyla) alkol kumar yoktu. Sadece o çok umursamaz biriydi rahatına düşkün biriydi bense ince fikirli tertipli düzenli bir insandım. Bir de hep ailesiyle sıkı fıkı olayım istedi çünkü onun ailesine yakindik İstanbul'da yaşıyorduk benim ailem ege tarafindaydi. Alişamadim hemencecik yadırgadım ilk başta her şeyi olabilir demedi zamanla düzelir demedi sen duzelmezsin dedi kendi dört dörtlükmüş gibi bıraktı gitti beni. Ayrilmayi kafasına koyunca söylemedi kaç hafta uzak durdu aynı evin içinde konuşmadı gün içinde aramadı sormadı cinsellik konusunda da sorunlarımız vardı ama o bana bunları hiç dert etmediğini cinselliğin onun için çokta önemli olmadığını söyledi tabii ki ne kadar doğru tartışılır. Dilekceyi verince hemen telefonuna şifre koydu beni de her yerden sildi. Ailesi de sildi hatta hâlâ silen engelleyen akrabalar var. Şaka gibi şeyler yaşıyorum evi hemen boşaltmami gitmemi istedi kar yağıyordu benden önce evi terk edip ailesine gitti koli aradım o havada her şeyi topladım nakliyeci tuttuk borç harç yolda beni aradı bende pişman oldu falan sandım o kadar inanmışim sana hediye ettiğim cep telefonu ile alyansi birakmamissin dedi bende niye bırakayım dedim polisi arıyorum dedi çaldı derim dedi de dedim kapattım sonra kız kardeşi paylaşım yapmış durum olarak hırsızlık kötü bir şeydir mal sahibine aittir diye yazık dedim sadece hemen ünlü seksi kadınları takibe başladı ben gördüğüm halde boşanmadigimiz halde dedim ki ben evli bile değilmişim atlatamiyorum psikoloğa da gideceğim bir yandan hayata sıfırdan başlayacağım kalbim çok acıyor umarım kimsenin yaptığı yanına kalmaz.
Gerçekten hiç sevilmediğinizi hissettiğiniz oldu mu?