Ben bir kadınım cinsel çekim benim için birden fazla unrusun birleşmesiyle başlar. Karşımdaki kişinin önce duruşu benim üçin çok önemlidir. Postüre hep dikkat ederim yürürken otururken yemek yerken konuşurken. Vücut diline çok önem veririm bundan sonra o kişinin fiziğine bakarım. Vücudu fit bir beyefendi benim için harika bir şölendir. Kendine iyi bakan biri olmalı. Geriye en güzeli kalıyor. Bu zinciri birleştirecek asıl yapı taşı. Konuşması fikirleri bakış açısı diyaloğu beni kendine çekiyorsa bu kişiyi düşünmek isterim tabi bu bir başlanlangıçtır. Bu bütünlük bana özel hissettirirse aklımda yer edinmeye başlar özel hissettikçe duygularım ortaya çıkar. Zamanla cinsel bir çekim hissederim.
Şimdi şöyleki herkes diyecekki kesinlikle cinsel çekim ilişkiye girince anlaşılır hayır böyle bir şey değildir cinsel çekim şudur mesela onu düşündüğün zaman böyle değişik şeyler hissedersin hani diğer duygulardan daha değişik aşka çok benzer ama aşk değildir bu daha değişik daha ileri bir şey böyle avuçlarının içi terler vücudun birden ısınır ya da birden buz gibi olur senin kontrolünde olan bir şey değildir bu mesela onun insansal bir şey bu terlemesi bile sana inanılmaz çekici gelir yani onu düşünmek sana zevk verir onunla cinsel bir şeyler yaşadığını düşünmek sana zevk verir ona yaklaştığında var ya aradaki o sıcaklığı hissedersin mesela onu bırakmak istediğin zaman bırakamazsın düşünürsün bu senin kontrolünde olan bir şey değildir yani cinsel çekim çok farklı bir şey cinsel ilişki için aslında gereken şey bu hiçbir şey değil eğer gerçekten cinsel çekim hissederek ilişkiye giriyorsan öyle bir ilişki yaşarsın ki hani yani eski filmi yıldızlarından bile daha iyi şeyler yaşarsın hemde hiçbir ilaç filan kullanmadan cinsel çekim gerçekten kolay bulunan bir şey değil ama bulduğun zamanda bırakmamak lazım ve sürekli ateşe odun atık onu canlı tutmak lazım yani yeni fanteziler yeni istekler yeni pozisyonlar yeni yerler.
Cinsel çekim kendi içinde gruplara ayrılır.. Doğrudan cinsel çekim, duygusallık oluştuktan sonra ortaya çıkan cinsel çekim. Uzun boylu ve karizmatik yüzlü bir erkek, kadını cinsel yönden çekebilir ya da minyon tipli bir kadın aynı zamanda çekebilir. Birisinin algısında hükmetmek varken, diğerinin algısında boyun eğmek vardır.
Tam olarak şudur demek zor olabilir ama bazı şeyler hissettiğimde by cinsel çekim demiştim. Mesela dekolteli ve ya tahrik edici giyimlerde, konuşmalarda njmara yaptığım çok oldu. Ama yeri geldi sadece normal görünce bile içim gitti hele küçük bir harekwtinde içimin yağları eridi desem yeri var. O zaman anladım ki gerçek istek gerçek çekim bu. Zamanı gelmeden anlamak zor
Onu düşündükçe bütün sinirlerinin harekete geçmesi kalbinin daha hızlı atması ve içinde büyüyen tutku ve birlikte olma isteğidir bunu bulabilirsen kendini şanslı saymalısın