Cinsel Yaşam Göğüslerim neden acıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yüz üstü yatınca acımaya başladı. Öyle değildi Göğüslerim neden acıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Yastığını biraz daha yükselt baskı azalsın acımasın, hormonal değişiklikten olabilir bide spor yapıyorsan göğüs kasları yorulmuş olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yastık mantıklı teşekkür ederim Yorumla qwerty24680 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Premenstruasyon donemindeysen agriyabilir, Prolaktin seviyen yuksekse agriyabilir,Kist varlığında agriyabilirya da basit meme ucu problemlerinde ağrıyabilir 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Regl zamanında mısın ya da regl zamanına yaklaşmış olabilirsiniz ayriyeten çok sertlik varsa o da ağrı yapar 0 0 Yorumla
ProneBone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Çok mu büyükler dicem ama önceden böyle değildi demişsin.. Uçları mı acıyor? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok genel olarak aciyor Yorumla ProneBone +1 yıl Enteresan yani Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla ProneBone +1 yıl Giydiğin sütyen ile alakası yok dimi? Yorumla
kirkhmt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl ne zamandır öyle reglin yakın mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya, var daha Yorumla kirkhmt +1 yıl elinle bi yokladığında ağrı var mı? ya da sertlik Yorumla Soran +1 yıl Yok şu an acimiyor Yorumla kirkhmt +1 yıl o zaman sorun yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yüz üstü yatma mesela akıllı bacım 2 3 Yorumla Cenkk255 +1 yıl Yüz üstü fena olur aynen ya sjhe Yorumla Soran +1 yıl Alışmışım akıllı bacım Yorumla Cenkk255 +1 yıl Kadın hakli bencede pozisyon değiştir jejd Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göğüslerin büyüyosa ondanda acır canım 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Meme uçlarında hassasiyet fazladır.👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önceden öyle değildi Yorumla mrfatbee +1 yıl Hormonal değişiklik var ve cinsel dürtülerin artıyor. Yaşın kaç? Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Büyükse acır sığmıyordur 0 0 Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Regl dönemin geliyordur? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha var Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl 1-2 hafta öncesinden acır aslında, onun haricinde gelişim süreci dicemde 20 yaşındasın daha nereye gelişicen :D Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yas kaç 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Engin28 +1 yıl Ergenlikte geçmiş regl mi yakın Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adetine kaç gün var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Var daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da göğüslerin büyük ondan dolayı mi😊 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölçüsü ne kadar peki göğüslerinin Yorumla Soran +1 yıl Ananın buyuklugudne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin anan dururken bize ne gerek Yorumla Soran +1 yıl Anani soyleme kardeşim sg Yorumla Soran +1 yıl .. kardeşim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl regl zamanı yakınsa hassaslaşıyor diye biliyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok ona var daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok mu büyükler? Yorumla Soran +1 yıl Sana ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl büyükse eziliyordur diyecektim :D merak etme yemem memelerini :D :D Yorumla Soran +1 yıl Yiyemezsin zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D :D isterdim :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok dik ve sertmi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sa na ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzerine yatınca bunun için ağrı yapıyordur belki onun için sordun sanki sen cevap verince hemmen kendimi tatmin edecektim ne zannediyorsan Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yastığını biraz daha yükselt baskı azalsın acımasın, hormonal değişiklikten olabilir bide spor yapıyorsan göğüs kasları yorulmuş olabilir
Yastık mantıklı teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Premenstruasyon donemindeysen agriyabilir,
Prolaktin seviyen yuksekse agriyabilir,
Kist varlığında agriyabilir
ya da basit meme ucu problemlerinde ağrıyabilir
Regl zamanında mısın ya da regl zamanına yaklaşmış olabilirsiniz ayriyeten çok sertlik varsa o da ağrı yapar
Çok mu büyükler dicem ama önceden böyle değildi demişsin.. Uçları mı acıyor?
Yok genel olarak aciyor
Enteresan yani
Evt
Giydiğin sütyen ile alakası yok dimi?
ne zamandır öyle reglin yakın mı?
Yok ya, var daha
elinle bi yokladığında ağrı var mı? ya da sertlik
Yok şu an acimiyor
o zaman sorun yok
yüz üstü yatma mesela akıllı bacım
Yüz üstü fena olur aynen ya sjhe
Alışmışım akıllı bacım
Kadın hakli bencede pozisyon değiştir jejd
Göğüslerin büyüyosa ondanda acır canım
Meme uçlarında hassasiyet fazladır.👍
Önceden öyle değildi
Hormonal değişiklik var ve cinsel dürtülerin artıyor. Yaşın kaç?
Büyükse acır sığmıyordur
yatma ozaman sende sırt üstü yat
Regl dönemin geliyordur?
Daha var
1-2 hafta öncesinden acır aslında, onun haricinde gelişim süreci dicemde 20 yaşındasın daha nereye gelişicen :D
Yas kaç
20
Ergenlikte geçmiş regl mi yakın
Yokk
Uçları sertleşiyordur
Kızarmış olabilir
Dönemin geliyordur
Daha var
Adetine kaç gün var
Var daha
Ne kadar var
ya da göğüslerin büyük ondan dolayı mi😊
Bilmiyorum
Ölçüsü ne kadar peki göğüslerinin
Ananın buyuklugudne
Senin anan dururken bize ne gerek
Anani soyleme kardeşim sg
.. kardeşim
regl zamanı yakınsa hassaslaşıyor diye biliyorum
Yok ona var daha
çok mu büyükler?
Sana ne
büyükse eziliyordur diyecektim :D merak etme yemem memelerini :D :D
Yiyemezsin zaten
:D :D isterdim :D
çok dik ve sertmi
Sa na ne
üzerine yatınca bunun için ağrı yapıyordur belki onun için sordun sanki sen cevap verince hemmen kendimi tatmin edecektim ne zannediyorsan
Ok
Sertliği oluyor mu
Uçlarimi
Genel