Deneyimleriniz doğrultusunda bilgi verirseniz sevinirim😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoğru yapıldığında tabiki zevk alınır.. Doğru yapılmayan anal seks kadına sadece acı verir. Asla zevk alamaz ve orgazm olamaz..
Anal seks için hijyen çok önemli...
Seks öncesinde boşaltım yapılmış olmalı, yeniden duş alınmalı ve gerekli kremler jeller de kullanılmalı..
Sindirim sorunu yaşamamak adına yemekten hemen sonra gerçekleştirilmezse daha sağlıklı ve daha risksiz bir seks yapılır..
Bu arada anal sekste de , her sevisme ve seks evresi gibi ön sevişme çok önemli...
Ne kadar ön sevismeye önem verilirse kadının kendini teslim etmesi o kadar rahatlaşır22 Yorumla
Soran+1 yılSizce nasıl peki bu deneyim
- +1 yıl
Denediğim için yorum yaptım..
Ben anal seksi çok severim..
Ama hijyen cidden önemli.. Yoksa hem görsellik açısından kötü olur hem de partnerini kendinden soğutursun..
Vücudunu doğru kullanmayı bilmelisin..
Hep o yönetmesin mesela seni..
Sürpriz yap ve ara ara sende onu kendine hayran bırak..
Hijyen konusunda bir sıkıntı yaşamadım ne mutlu ki..
Umarım sende hem hijyen hem zevk konusunda mağduriyet ya da kötü bir durum yaşamazsın..
Bu arada..
İkiniz için de ilkse extra dikkat ister..
Tecrübeli biriyle en azından kontrollü bir birliktelik yaşarken, tecrübesiz biriyle kötü sonuçlar elde edebilirsin..
Eğer partnerinin tecrübesi yoksa sen biraz daha detaylı öğrenmeye bak :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Zevki bakireleri tatmin eder lakin kadınları pek kesmez. Çoğu genç kız cinsel isteğini analla giderip bekaretini ancak bu yolla saklayabilmekte evlenene kadar malum.
Hazırlığı çok önemli temizliği size düşüyor wc ihtiyacı sonrası duş başlığını çıkarıp hortumu deliğe yaklaştırın sakın sokmayın basınçlı su içeri kendiliğinden dolacaktır su ılık olsun şişkinlik hissettiğinizde klozete boşaltın bu işlemi üç kez tekrarlayın rektum tertemiz olur.
İlişki öncesi sevgiliniz kayganlaştırıcı jel kullansın kesinlikle yağ olmaz önce parmakla deliği yavaşça gevşetmeli parmağı içeride 8 şeklinde hareket ettirmesi kaslarınızı rahatlatır. En konforlu olacağınız pozisyon prone bone tarzıdır yüz üstü uzanın kalçanızı kaldırın arkadan usul usul girsin acı hissi kesinlikle olmayacaktır yeterki rahatlamış olun.
Anal ilişki ile orgazma ulaşabilmeniz için ön sevişme oral seks ve vajinaya sürtünme aşamalarından sonra anal ilişkiye geçmelisiniz arkadan girerken vajinanızı eliyle okşaması orgazmınızın şiddetini artıracaktır.
Kadınlar gibi erkekler de arka delikten zevk alırlar normal sağlıklı erkeklere de anal yapılabilir prostat nedeniyle zevk alırlar gay olmayla bir ilgisi yoktur. Anal yoldan parmaklarınızla prostat masajını denerseniz sevgilinizi hemen boşaltabilirsiniz fışkırtarak hem de.
Usülünce zorlama ve acı olmadan yapıldığında analın herhangi bir zararı yoktur wc ihtiyacımızı giderirken hergün penisten kalın açılmakta orası efsanelere inanmayın sadece temizliğe dikkat edin ve sürekli yapacaksanız butt plug kullanın anal plug takarsanız ilişki öncesi gevşeme süreci ile uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.
Keyifli ilişkiler dilerim mutluluklar..10 Yorumla
Ters iliski bu soru ilk basta sunu soyluyum tercihim degil. Ama detaylandiriyim. Anal iliskide zevk alabilirsin bu daha cok acı hissine bakis avi hissine bakisin ile ilgili. Daha cok mazosit kadinlar ya da kadinlarini onden inletemeyen erkeklerin hosuna gider ya da kural cigneemeye bayilan bu yuzden ilgi ceker ters iliski yasayanlar. Zevk alinir ancak bosalamazsin analdan birlesim siradinda partnerin yads sen onden kendin ile oynayip yads oyuncakla git gel yaparak anin tadini cikartabilirsin. Ters iliskide lahman temizligi vs vs olsada sonucta anal yol gununuz mahvolabilir olasi bir durumda. Acı hissiyati ve erkegine zevk berebilmek kadinligini yasatir ancak belli bir sure sonra yan etkileri var idrar kacirma yirtilma vs vs gibi. Soru cok uzun yorumlanabilir o yuzden bitiriyim burada umarim anlatabilmisimdir.
03 Yorumla
Soran+1 yılGünümüz neden mahvolabilir ki
+1 yılİlk deneyimde erkek zevk alır ama kadın için aynı şeyi söylemek zordur, ne kadar dikkat edilse, kayganlastirici kullanilsa da, kadın ilk anal deneyiminde ağrı duyar, haz zordur,, ancak sonraki ilişkilerinde oda haz alır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılönce acı hissedersin ama sonra vajinandan daha çok zevk alırsın çığlıkların yükselir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma biçoğu sevmiyor kadınların
- +1 yıl
seven kadınlarda var tercih meselesi bu
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Abi bunun icin bir organiniz varken neden bok yolu ya aga
09 Yorumla
Soran+1 yılKızlık zarı sorunsalı
Soran+1 yılKadınlar daha çok zevk alır diyorlar
Soran+1 yılHa arkadan mı bahsetmiştiniz demin
Soran+1 yılBazısı zevk veriyor diyor
Soran+1 yılBu konuyu konuşmadık ama bazen sevişmek sürtmek yetmiyor vajinal yapmak da istemiyorum nişanlı bile değiliz
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alınır ama partnerin bencil olmayıp taktiği bilmesi gerekli
00 Yorumla
+1 yılAlınıyor elbette gayette güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerin iyiyse bayağı zevk alirsin bence ;)
00 YorumlaVajina dururken anala ne gerek var ki😊
00 Yorumla
+1 yılpartnerinle uyum li olursan zevk alirsun
00 YorumlaKadını bilmem biz çok zevk alıyoruz 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiz sokan tarafız bilemem :)
00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelge nasıldır peki
- +1 yıl
Gerekli şartlar sağlandığın da keyifli her iki taraf içinde
+1 yılHarika bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ters iliski noluyo
00 Yorumla
+1 yılSana sormalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapan kız net kafasızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın kac yapmayı düşünüyormusun
11 Yorumla- +1 yıl
Yazık olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar sevmiyor genelde sen sever misin
00 Yorumla
+1 yılPartnerine bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılSizin partneriniz alıyor muydu
- +1 yıl
Evet alıyordu
Soran+1 yılPeki ne derecede alıyordu kendinden geçiyor muydu yoksa hafif mi tam ifade edemedim şu an
- +1 yıl
Kendinden geçiyordu
Soran+1 yılCiddi misin hiç inandırıcı gelmedi şu an
- +1 yıl
Yaşadığında anlarsın ancak
Eyidir eyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi