Arkadaşlar öncelikle herkesin yaşantısına ve hür iradesine sonsuz saygım var. Kimse evlenmeden önce seviştiği için kötü olmaz benim gözümde. Ama benim kararım ve isteğim bu yönde yani evlenmeden ilişki yaşamak istemiyorum. Sevgilimle 3 senedir beraberiz ve ilişki istiyor ben evlenmeden önce istemiyorum dedim ben yıllarca seni mi bekliycem dedi. Sizce ne yapmalıyım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle şunu söylemem gerekiyor. Geçmişte olanlar nedeniyle kimse kimseye yargılayamaz ve yargılamamalı. Bu konuda ki düşünceleriniz oldukça güzel. Kimseyle birlikte olmamak ve bunu istemek de sizin en doğal hakkınız. Sevgiliniz istiyor diye ne yapmalıyım diyorsunuz o da sevgilim istemiyor ne yapmalıyım diyor mu acaba. Bu konuda saygı duyması gereken kişi bence erkek arkadaşınız. Kadınlardaki bekaret durumu önemli olabiliyor bazıları için. Tabi kızlık dururken her şeyi yapanlar var bu konu da bambaşka. Olması gereken ise erkek arkadaşınızın saygı duyması ve beklemesi, cinsellik için ilişki istemiyorsa bu konuda anlayışlı olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmek yasak mı? Bütün bunları konuşup yaşayabilecek yaştaysanız evlenebilecek yaştaysanızdır zaten. Evlenmek için toplumun şart koştuğu bazı şartlar çok saçma ve mantıkla alakası yok. Özellikle üniversiteliler için oluyor bunlar. Ailenizden ayrı uzakta yaşayabiliyorsunuz. Eve çıkabiliyorsunuz. Hemcinsiniz olan ev arkadaşlarınız oluyor. Sonra sevgiliniz oluyor. Birbirinizin evine gidip kalabiliyorsunuz. Hatta evli olanların yaptığı her şeyi yapabiliyorsunuz ama evlenemiyorsunuz. Niye toplum diploma istiyor, toplum iş istiyor, toplum pahalı düğün istiyor, toplum araba istiyor, toplum gösterişli yeni ev eşyaları istiyor. Aileden uzak arkadaşlarla kalmayı uygun gören, sevgili yapıp gece beraber kalmayı uygun gören ama sevenlerin birbiriyle evlenip yuva kurmasına gelince 80 tane lüzumsuz şart koşan topluma yazıklar olsun.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacağın gayet basit sevgiline nikah için belgeleri topla de bakalım o zaman iş kendiliğinden çözülür.
Aynı şeyi kendi ablası, bacısı yaşamak istese buna kesinlikle karşı çıkar 👍 Doğru olanda budur. Zar benim için önemli değil diyenler kadına değer vermiyor ve kadını cinsel obje olarak görüyor. İşini görüp evlilik yapmak istediğinde bakire eline erkek eli değmemiş kız istiyorlar. Bu yüzden sadece bizim gibi ülkelerde olan "zar dikme operasyonu" diye bir ameliyat var. Kadına insan olduğu için değer veren erkek sayısı ne yazık ki az fakat bunun sebebi gene kadınlar çünkü her erkeği bir kadın dünyaya getiriyor ve eğitimi o kadına ait. Amacım kadını veya erkeği küçümsemek vs değil realist olmak gerekiyor ve maalesef durum bu!00 Yorumla
+1 yılBeklemeli. Senin kararına saygı duymalı. Yarının bir garantisi yok ayrılık olabilir. Yarın için evlilik olsa bile senin kararına düşüncelerine saygı duymalı. Bana kalırsa taviz verme ve çizgini koy. Söyleniyorsa sana saygısı yoktur, bunun için bırakan olursa zaten sevmiyordur hiç gitme filan deme giden gitsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen istemiyorsun kendine niye diye sor seven insan ister çünkü
Ama arkadaşında suçlu sama saygı duyması lazım biriniz çok aceleci diğerinizde bedeninizi çok sakınıyorsunuz10 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun bence adam şimdiden gerçek yüzünü göstermiş sana.. birde ilişkiye girdiğini düşün böylesi insan seni her şekilde ve koşulda terkederdi ozaman kendini çok çok daha kötü kullanılmış hissedecektin.. onun amacı belli gününü gün edip gidecek böyle biriyle gelecek olmaz.. kendine iyi bak 😇
43 Yorumla
Soran+1 yılDiyo ki benim cevremde daha ilk aydan iliskiye giren var biz 3 yillik sevgiliyiz ama ben senin bacaklarini bile gormedim
- +1 yıl
Manipüle etmeye çalışıyor senin ( kadınların) başkasıyla kıyaslanmaya tahammül edemeyeceğini herkesten daha iyi olma dürtünü biliyor o yüzden öyle söylüyor sen de ki ben herkes değilim de konuşmayı uzatma uzattıkça ikna çabasına girecek unutma ulaşılamayan kadın her daim değerlidir. Adam belliki sırtlan antrenmanlı baya 😂 çok gördüm böylesini
- +1 yıl
Onun o bahsettiği kadınlar her yerde var ama sen farklısın farkını kişiliğini karakterini ortaya koy değerli olan herşeyin ulaşılması zordur sen de öylesin bunu ona göster canım hemcinsim benim😄
10 yıl bekledim ve hiç gücenmedim. Çokta mutlu oldum sonunda. Evlilik için beklemenin hiç bir sakıncası yok. Aksine bu işin büyüsünde beklemek var. Bugün bunları söyleyen yarın evli olsanız bile iş gereği bir süre senden uzak kaldığında aldatacaktır. Bu sözümü unutma. Kendini belli etmiş maalesef. İyi günler.
10 YorumlaSadece cinsellik için mi seninle beraber..
Seven erkek sevdiğinin yanında olmaktan görmekten saçını okşayıp koklamaktan bile mutluluk duyar..
Bir beraberlik sadece seksten ibaret olmamalı..
Bence fazla bekletme onu biletini al ilk gelen otobüse bindir gönder gitsin..
ya da bir an önce evlenin sevgilin muradına ersin..10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yıllarca seni mi bekleyeceğim demesinden yaşlarınızın daha evlenmek için çok küçük olduğunu düşünmekteyim. Yani normalde üç senelik ilişkide artık ciddi adımların atılması lazım ama yaşınız küçükse olmaması normal. Bence böyle birine istediğini verme. Çünkü verirsen ortada kalırsın. Ortada bırakanlar böyle tipler oluyor işte.
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın bilmiyorum ama 3 sene geçmiş aradan oda bir şeyler yaşamak istiyor artık 3 sene az değil günümüzde çok uzun ilişki bile sayılır. Ayrıl diyen... lı takma Türkiye de günümüz için zor bir şey bu çok bel bağlanıyor. Bakire değil mi aa bacım diye ama öyle bir şey yok. Hayatın sonu değil bu. Bu kadar anlam içermiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun seninle evlenmeye niyeti yok. Yaariniz kucuk mu bilmiyorum ama evlenemden olmaz diyene gel o zaman nokahima evlenelim diyebilirdi. Ya da sen seni mi bekleyecem dediginde evlenelim o zaman bekleme daha fazla deseydin. Boylelikle evlilikle ilgili dusuncesini de ogrenmis olurdun. Ama bu seninle kac yil gecerse gecsin evlenmez. Bir de beraber olursa seninle hic evlenmez.
00 YorumlaAyrıl pişman olmazsın yıllarca bekleyemem diyorsa gerçekten dürüst ise gelsin adam gibi istesin şerefsizliğin lüzumu yok birlikte olursan terkedilirsin dürüst ise de gelsin istesin evlen bekletme
30 Yorumlaseven kişide ister yani sonuçta ihtiyaçtır ama sen bu ihtiyacına iraden ile engel olup evlenmeyi bekliyorsan oda seni seviyor ise beklemek zorunda , beni sevmiyorsan beklemek zorunda değilsin de bence ona
00 YorumlaSeni bekleyemiyorsa bu onun sorunu, senin değil. Doğru ya da yanlış bir karar almışsın, onun buna saygı duyması gerekir. İster inancın gereği, ister kendini eşine saklamak istiyor oluşun olsun, önemli olan senin yaşantına saygı duyması.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 aylık sevdiğim kızla bizde yaptık kızlığını aldım evlenmekte istedim ama o yalnız kalcam diye bıraktı piskolojisi bozuk biriymiş gibi hissediyorum yaptıklarında iyi haline denk geldim böyle ilerledi her şey şimdi yine bozuldu ki sebepsiz böyle uzaklaştı gitti wp filanda sildi
00 Yorumla
+1 yılSevgilin haklı. 3 yıllık bir ilişki var ve boyutu sevgili düzeyinde kalmış.
Söz, nişan, evlilik desen en az bir o kadar yıl daha geçecek.
İnsan sevdiği ile birlikte olmak ister. Bu son derece normal05 Yorumla- +1 yıl
@agaRIOmee Sanırım sevgili durumunda olan kişinin beyanı bir düşünce sayılabilir.
Niçin onun düşüncesi saygı görmez?
Hiç bir taraf sonuna kadar haklı değildir.
Düşünceye saygı duyulduğu için 3 yıl geride kalmış. Bu 3 yılı nasıl yok sayalım?
Erkek dile getirdikleri ile düşüncesini dile getirmiş ben de haklı buldum.
Bu da benim düşüncem. Niçin saygısızlık olsun ki?
Beyan ortada. Kadın istiyorsa devam eder, istemiyorsa noktayı koyar.
Ben garip bir şey göremedim doğrusunu söylemek gerekirse 🤷♂️ - +1 yıl
@agaRIOmee " Yatağa atmak istiyorum " sanırım sana ait bir yorum. Soruyu soran kişinin beyanı böyle değil.
Beyana bakarak yorum yapmak lazım. Yatağa atmak için 3 yıl bekleyen bir kişi gösteremez büyük bir çoğunluk.
Erkek olan kişinin uzun süren birliktelik yaşadıklarını ve cinsellik yaşamak isteğini dile getirdiğini görüyorum.
Düşüncesi sana göre anormal, bana göre normal olması hiç bir şeyi değiştirmez.
Beyanı soru sahibine.
Önüne gelen yeni durumu düşünecek, kendince bir karar verecek. Olumlu ya da olumsuz olabilir erkek için bu karar.
Beni zere kadar ilgilendirmiyor soran kişin neyi seçeceği.
Şunu yap, bunu yapma demedim, demem.
Kendi hayatı, kendi karar verecek.
Hiç tanımadığım insanlar hakkında niyet okuyuculuğu yapamam.
Sadece erkeğin bu isteğinde haklı olduğunu düşündüm.
Konu benim nezdimde budur.
Daha başka bir şey söylemesine gerek var mı g. tüne tekmeyi vurmak için?
Sana neden takıldığını açık açık söylemiş.
Seven insan evliliğe kadar sabreder.10 Yorumla
+1 yıl"Bekleyeceksin, seviyorsan bekleyeceksin, benim düşüncelerime isteklerime seviyorsan saygı duyacaksın bekleyeceksin. Ha işine gelmiyorsa, beklemiyorsan, sektirip gidebilirsin." diyeceksiniz.
10 Yorumla
+1 yılBekleyecek tabi. Hem yıllarca ne demek. En fazla bi üç sene daha. Seni bekleyemeyen biri uzun süre seninle nasıl birlikte yaşayacak. Seven anlayış gösterir Hatta sormaz bile.
10 Yorumla
+1 yılBazı arzular zamanı kalır ama dile kolay 3 yıl diyorsun adam bir 3 yıl daha bekleyecek Seher seni aldatabilir senin bu ilişkide cinsel obje olmadığını anlamış olması gerekir
10 Yorumla
+1 yılBekleme, gidebilirsin de. Yıllarca seni beklemeyeceğim ne demek yahu. İmkanı varsa hemen evlenin o zaman, beklememiş olur? Kararından vazgeçme. Benim önerim bu.
10 YorumlaSöylediyinin arkasında dur bence. Hayat bu yarın ne olucak belli diyil. Hem bu sayede sevgilinin seni gerçekten sevib sevmediyini anlarsın seviyorsa bekler zaten 😊
10 Yorumla
+1 yılMuhattap olman hata. O lafı dediyse terbiyezsizce. Uzatmadan ayrılcaktın. Usluba bak isteğe bak? Seni mi bklicem? Karaktersiz. Uğraşma derim.
23 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bu. En basitinden empati yapıp bn bi kadın olsam. Değil 3 yıl 10 yıllık ilişkimi bile bitirir gözünün yaşına bakmazdım. Bide utanmadan seni mi beklcem demiş. Seven adam ölene kadar bile bekler sevdiği kadını. Ama adam olan bkler , erkek cinsiyetine sahip olan değil. Yazık gerçekten. Kadının bu denli aşağalandığı başka bir ülke yok.
+1 yılSonuçta senin kendi bedenin kendi kararın, sevgilinin saygı duyması gerek. Belki bi orts yol bulmayı deneyebilirsiniz
20 Yorumla
+1 yılİlişkilerde illa cinsellik olucak diye bir kaide yok. Demekki sadece seni böyle görüyormuş bununla hayat geçmez ayrıl bence
20 Yorumla
+1 yılSanırım 3 yıldır birkikte olduğunuz icin nasıl davranman konusunda emin olamiyorsun. Ne kadar zaman gecerse geçsin senin kararlarına saygı duymak zorundaydı. Bence acilen ondan ayrılmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sen istemiyorsan bekleyecek saygı duyacak. Ha yok benim ihtiyaçlarımızı var işte başka kadınlara mi yoneleyim der ise elin ne güne duruyor diyebilirsin.
08 Yorumla- +1 yıl
Bu gibi insanlar söylediklerinizin karşılığını şöyle verir: " gerçeği varken niye elimle yapayım ki , eminim sende zevk alacaksın vs vs.." diyecektir emin olun 😄
- +1 yıl
@Mavihasrett yahu adamın derdi zaten belli tabi ki böyle diyecek ama gerçekten değer veriliyor ise saygı duyup beklemek gerek cinsellik çok önemli bir kriter benim için diyorsa ayrılık gerçekleşecek yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Öyle tabii ama ben böyle bir insanın karşısındakine gram değer verdiğini düşünmüyorum. Neden? Söylem tarzı bile çok kaba yıllarca seni mi beklicem çok kabaca tabiiki cinsellik önemlidir lakin dediğiniz gibi seven ve karşısındakine onun düşüncelerine saygısı olan insan sabreder ve bekler
- +1 yıl
@Mavihasrett kesinlikle katılıyorum. Bu arada konu gerçekten önemli çiftlerin birbirine bu konu hakkındaki düşüncelerini kesinlikle evlilik öncesinde anlatması gerektiğini düşünüyorum sonrası kötü oluyor çünkü...
- +1 yıl
Evet bence de herkes diğerinin fikrini öğrenip ilişkiye devam etme konusunda karar vermelidir
- +1 yıl
@Mavihasrett :) Ufak sohbet için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim
- +1 yıl
@Mavihasrett iyi günler :)
+1 yılAdama koklatp canını çektirip vermiyorsan hakli cinsel açlık çekiyor tek seferlik ilişkiye girin iyice bı doyur sevgilini düğüne kadar istemesin bı daha ;)
00 Yorumlaeğer seni seviyorsa sana saygı göstermeli. Bazı erkekler kadına sadece cinsel obje gibi bakıyor. Kesinlikle çizgin belli olsun. Evlenmeden istemiyorsan oda beklesin madem seviyorsa.
00 YorumlaSen haklısın da o ne demek senimi bekliyicem felan
1. Si dusuncene saygı duymak zorunda2. si yani seviyorsan bekliyiceksin ne yani seninle 3 yıl bir gün yatağa atmak icinmi çıktı ayıp etmiş bence00 YorumlaBu isteğin normal. Senin insanlara ve görüşlerine saygın var ama sevgilim dediğin insanın sana saygısı yok sanırım. Ver yolu gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğim isteklerim var 3 senedir hiçbi cinsel temasta bulunmadık falan diyor. Çevresinde herkes yaşıyormuş ayrılırsak bekleyişi boşuna olucakmış
Güle güle beklemesin her yerde seni bekliyordu zaten by by de
30 Yorumla
+1 yılOnla anlaşamazsan ne olacak? İlerde diyelim ki başka birine gönlü kaydı.. sen cinsel ilişkide kaybettiğinle kalırsın risk alma derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin bir şeyi kaybetme korkusuyla yaparsan sonunda evlenseniz dahi büyük pişmanlık duyacağına hayat tecrübem ile kesin gözüyle bakıyorum.
10 Yorumla Kesinlikle pişman olacağın bir şey yapma. Seninle evleneceği garanti mi? Hadi ilişki sonrası çekip gitti? Ne yapacaksın?
10 YorumlaAyrık gitsin gerçek seven öyle demez öyle deyip seni becerip terk edecek amacı bu
20 Yorumla
+1 yılYürüsün gitsin o zaman. İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bana kalırsa haklı ama bu şekilde ifade etmemeli ve bu kadar bekletmemeliydi
22 Yorumla- +1 yıl
Yani ilişkiye mi girmesi gerekir?
+1 yılYıllarca dediğine göre bunun amacı seninle işi pişirmek dikkat et kızlığını bozup ortadan kaybolabilir.
00 Yorumla
+1 yıl3 sene beklemiş şimdi mi bekleyemiyor, bunu diyen kişiye güven olmaz kararın en doğrusu yol ver gitsin
00 YorumlaÖyle düşünüyorsan öyle devam et sana kimse karışamaz ama yapmak istiyorsanda yine bu senin tercihin ama sevgilin ısrar çok zorluyorsa bu doğru değil ayrıca analda yapabilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi mi kandırıcam
+1 yılKnk 3 yıldır bi sıkıntınız probleminiz olmadıysa ileri gidilebilir bence
10 Yorumla
+1 yılBeklicen tabi genelev çocuğu diceksin, köpek gibi saygı duymak zorunda p*c
10 Yorumla
+1 yılbari bu kadar belli etmeseymis... karaktersizligini
10 YorumlaZorla mı kardeşim? Kimse seni zorlayamaz, o zaman gidebilir bu kadar...
00 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsa seni evlensin o zaman. Saygı duysun kararına bi zahmet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin evlenmeden sevişelim cinsellik mi yaşayalım dedi
00 Yorumla
+1 yılYıllarca beklemeye değer biri olduğunu anlamalı.
Bu bence hakaret'dir kişiye yapılan.00 Yorumla
+1 yılikinizin tercihleri bu konuda farkli karar vermen zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltabi beklicek, o istiyor sen istemiyon ee zorla mi olacak. Bekleyemiyorsa cikip gitsin Allah Allah bu nasil sacmalik...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bekleyemiyor anlamıyorum beni sadece o amaçla mı görüyordu
Cevap sahibi+1 yılIste ondan sonra yarin bir gun ayrilinca olan sana olur. Isteyen zaten o ve kim bilir daha once kac kere yapmis o yuzden o istedigi icin ona bir sey olmaz burada olan sana olur istemeyene olur ya da zorla sirf onun istegi icin yapana olur. Hem yapinca noluyor simdiye kadar nasil giderdiyse istegini gene oyle devam etsin iste bunlar hep bahane ya…
Ben de istiyorum ama doğru yoldasin evlenmeden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar sene beklemişsin a g biraz daha bekle deseydin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine sinmeyen hiçbir adım atma. Cidden önemseyen insan seni böyle bir şeye zorlamaz bunun için baskı yapmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediğne bak insan hemen evlenelim o zaman der. Ayrıca niye yıllarca bekliyor ki kaç yaşındasınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 22
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacı sadece ilişkiye girmek belli ki yoksa seven biri böyle konuşmaz asla
10 YorumlaUzatmadan ayrılmalısın gönülsüz birşeyler yaşayıp pişman olmaktan sa ayrılıp üzülmek daha mantıklı üzüntü geçer ama pişmanlık bir ömür seninle olur
00 Yorumla
+1 yılnasıl bastırıyorsun duygularını ve ısteklerını pekı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatimi etkiliycek kadar bi isteğim yok işim gücüm var
- +1 yıl
bence ıllakıde kendı kendıne ıdare edıyorsundur
+1 yılO zaman beklemesin , güle güle de..
40 Yorumla
+1 yılO zaman sen yoluna ben yoluma diyeceksin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemezsen aha kapı üstünde de sapı de
20 Yorumla Yol ver gitsin simdi beklemeyen sonra ne yapacak
10 Yorumla
+1 yılbas nikahi o zaman deseydin
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan eşek gibi bekleyecek
10 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime evlenmeden olmaz dedim yıllarca seni mi bekleyeceğim dedi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler