Çoğu kişiye saçma gelebilir ancak bunu takıntı haline getirdim. Ben kimseyle ilişki yaşamadım. şu an sadece sevgilim var ama bu konuda canımı çok sıkıyor. Doktora gidelim dese kabul ederim ama bunu da demiyor. Bana düzgün bir şekilde anlatacak birisi varsa çok sevinirim. İlişkiye gireceğiniz zaman deneyimsiz olsanız dahi kan gelmezse bakire oldğunu nasıl anlarsınız. Esnek değilse Muhakkak kan gelir mi. Kan dışında anlama yöntemi nedir. Zorlanması vb. Birde ilişki yaşamış birinde de zorlanma oluyo mu farkı nasıl anlıyorlar
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. herhangi biri kan dışında bakarak anlayamaz.
zar denilen aslında özel bir zar değil iç dokuya ait deri uzantısıdır. o bir deri. kılcal damar yok denecek kadar azdır. yırtılma anında damara denk gelirse kanar ama damara denk gelmezse kanamaz. yani yırtılsa bile kanamaz. onu ancak doktor anlayabilir. uzman olmayan anlamaz. boş ahkam kesenlere de inanma. ancak uzmanı bilir.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaslına bakarsan amacı kızların küçükken kaka yaptığnda altına mikrop kapmasın diye koruyucu bir zar biz bunu berkaret oladrak adlandırmışız bu her zaman kanamaz esnek olur zar olmaz bunu anlama yöntemi bu değil kimse kusura bkmasın sende bu cahille uğraşacağına boş ver bırak git
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Bende korku ve takıntı yarattı işte. Teşekkürler
+1 yıl1) Kızlık Zar'ın çok geride olabilir. Ve erkek arkadaşının Penis boyu kısa ise bu zarı yırtmaya yetmez.
2) Doğuştan olmamalı ihtimali (Düşük te olsa bu ihtimal var.)
3) Kadın Doğum Uzmanı Kızlık zarı olup olmadığına dair sana rapor verebilir.01 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
8
+1 yılMerhaba, kızlık zarı denilen hymen, vulvanin hemen 0.5-1 cm iç tarafında yer alır. Genelde ilk birleşmede parçalandığı için kanama olur ancak bazı kadınlarda hiç olmayabileceği gibi bazılarında esnek olup birkaç birleşme sonrasına kadar parcalanmayabiliyor.
Sorunun cevabina gelirsek, vajinal kaslar aşırı dar olur, ilk birleşmede penis zorlanır içeri girerken, ayrıca ilk ilişkisini yaşayan kızın tavırları belli eder ilk olduğunu.
Buna takılan biriyle birlikteysen ondan uzak durmani tavsiye ederim, hem evlenmeden ilişki yasamak isteyip hemde senin bekaretine takılıyorsa yol ver gitsin12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTamam da ne gerek var kime ne ispatliyorsun onu anlayamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik sadece zar ile ilgili degil. Bakirelik bir kizin masumlugmu ifade eder. Cogu kizlar biri ile iliskiye girerek bu masumiyeti kayip ediyor.
00 YorumlaEsneknolursa kan gelmez Dr de belli olur bekaret
01 Yorumla
+1 yılKan gelmesine mi takıksın
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır, bakire olduğumu anlayıp anlamayacağına taktım. Ya anlamazsa diye
- +1 yıl
Sert davransın sana, zarın esnek olsa, daha önceden bozuk olsan dahi kanatabilir
Soran+1 yılKanayan yer tam olarak neresi desem bilgisizligime verip cevap verir misiniz
- +1 yıl
Zar girişte zaten, girişi zorlarsa kanatır
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidilmeli o muayene etmeli
00 Yorumla
+1 yılBakire olup olmayacağına mı bakacak
00 YorumlaBelli olur ki bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl meselas
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri