Erkek arkadasimla birlikte kaliyorum ve tabiki de bir cinsel hayatimiz var. Sevisme esnasinda cok bagiran biri degilim ama tabiki de inlemelerim oluyor. Apartmanda genelde universite ogrencileri var, aile falan yok yani. Gecen ay yan komsum manyak gibi duvara vurup yeter artik bilmem ne diye bagirdi. Hadi o gun abarttik bir sey demiyorum bu sabah da girise not yazmislar. Duvarlarin ses gecirdigini unutmayin ozel olaylarinizi baska yerde yasayin diye. Nerde yasayacagim pardon? Insanin yatagina bu kadar girilmez ne bicim insanlar var ya. Ev degil mi kardesim burasi sokakta mi seviselim? Ne dusunuyorsunuz bu konuda, ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Biz evlenince ne yapacağız acaba merak ediyorum. Komşulardan aile evimde çok çektim zaten. Cinsel hayatımız bir o kadar ateşli, gürültülü. Kalkıp biri böyle dese varya tam anlamıyla ağzına sı*çardım herhalde. Siz evli değilsiniz diye böyle rahat karışabileceklerini düşünüyorlar bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılsaygisiz insanlar ya. umarim onlarin da birgun cinsel hayati olursa baslarina gelir. kulaklik diye bir icat var kullanin kardesim
En İyi Cevaplar
+1 yılHafif inlesen ses gitmez o kadar ama bağırırcasına yaptıysan ve özellikle de insanların uyuduğu saatte özellikle, sık sık yapıyorsan, onların da haklılık payı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yan komsudaki kadınında inlemeleri sesli değil ama çok tahrik edici. Bende bazen ulan bu kadını ben yaşamak isterdim diye kızıp duvarı yumruklayasım gelmiyor değil 😄
Fantezi ürünlerde ağız topu var istersen kullan. Hem bdsm'e yavaştan giriş yaparsın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılOnlara inat daha çok bağıır. Kendileri yapamıyor yapanı da çekemiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılilk kez duvardan bagirdiginda oyle dusunmustum. kadin azginliktan kurudu heralde kiskaniyor beni demistim. ama tum apartmana reklam etmek icin girise not da yazmazsin ya. gerci bu notu yazanin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum cunku oyle bagirdiktan sonra baska oda da yapmaya basladik
- +1 yıl
Bütün binayı inletiyon anlaşılan. Ama yine de inletmeye devam. Onlar eşleriyle kavga etsinler yapamadıkları için
Soran+1 yılsanmiyorum cunku yuksek sesle inlemiyorum. konusma sesi gibi ama inleme olunca sorun oluyor
- +1 yıl
Sen zevkine bak
Yapacak birsey yok. Kapı kapandıktan sonrası özeldir istedigini yapabilirsin. Ama yinede komşuları çok rahatsız etmemek lazım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen nazikçe de ki "o. c* cugu kapat çeneni yoksa sevgilimi yollar seni g * tünden çü* ktürürüm".
İnsana insan, hayvana hayvan dilinden hitap etmeden olmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaldırış etmeden hayatını yaşamaya devam etmeni tavsiye ederim yapamadıları için çatlıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSessiz olabilirsin
Kimseyi rahatsız etme hakkin yok22 Yorumla
Soran+1 yılBagirmiyorum ki normal evde konusma sesi seviyesinde cikiyordur. sadece bu ses inleme sesi olunca sorun oluyor.
- +1 yıl
Sessiz olabilirsin
Insanlar bundan tahrik olabilir
evli değildir
Kafayı yer
Ya da duymak istemez
Bizler toplum olarak yasamayı öğrenmek zorundayız
Bu modernlik filan değil
Insanlar senin inlemelerini duymak zorunda degil
Soru baya troll ama yinede, komsularini sizden gelen sesler demek ki rahatsiz ediyor, anlayissiz olan sen olmuyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi troll degil. ikincisi de kulaklik diye bir sey var max 30dk surecek bir sey icin bu kadar tantanaya gerek var mi? baska yolu varsa soylesin o sekilde yapalim ama ozel olaylarinizi baska yerde yapin ne demek ya hahahahsha nerde yapalim mesela?
Soran+1 yılkardesim troll degil diyorum illa notun fotografini mi cekip atayim? ayrica hayir duymuyorum cunku herkes sevismiyor olabilir. yalniz basina kalanlar da var apartmanda
- +1 yıl
Nerede yasiyorsun sen? Senin mantigin avrupa'da dahi yok, sesin gidiyorsa sesini keseceksin, komsuna kulaklik kullan deme hakkin yok. Toplumda yasiyorsan, toplumu rahatsiz edecek davranislardan kacacaksin. Troll olmadiigni düsünelim, komsulara gidecek sesli seks yapiyorsan, uyarilara aldiris etmeyip, kulaklik takin diyorsan, hakkinizda sikayettee bulunup, dava acip apartmandan attirma haklari var! Toplumda yasiyorsunuz, biraz medeni düsünün
+1 yılBakir olunca çok kıskanıyorum. Zaten mümkün olduğunca sessiz olmaya çalışıyormuşsunuz o yüzden takmayın devamke
00 Yorumla
+1 yılHahah 😂😂
Bakya neler yazmış komşu sende yaz ona..
Sanane sende yap ya da kulaklarına pamuk tak duyma 😂😂🤦🏿♂️00 Yorumlahahahahah daha çok ses yapın uyutmayın ne yapacaklar vize haftası yapın tam zamanı xd
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadasin ne diyo bu konuda yani kimse karisamaz orasi senin evin k karisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir ilişkimde çığlık atıp inlemedim. nasıl seks hayatlarınız var abi sizin :) vay anasını sayın seyirciler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen istediğin gibi davran kanka rahat ol ve hazzın tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSallama ya bak keyfine sen kudursunlar embesiller😉😄
00 Yorumla
+1 yılHatun bildigin kıskancın önde gideni 😀🤣😂
10 Yorumla
+1 yılDurmak yok yola devam 😁
00 Yorumla
+1 yılKıskanmışlar :) başka odada sevişin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban ne diyo erkek arkadasinla birlikde kalmana
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Samett95 evet jxjdjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@Samett95 yok ben sapim zaten ckdkdkd ama gercekten mrk etti cvplasin ya
Cevap sahibi+1 yıl@Samett95 aynen olabilir ya da bazi aileler rahat oluyo
Cevap sahibi+1 yıl@Samett95 var ya nasl gormedin influencerler unluler
+1 yılyalnışsın
22 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
adab-ı muaşere
+1 yılBence özel hayata saygi duymayi ogrenmelilier
00 YorumlaKulaklık tak sen de de
00 YorumlaÇok bağırıyorsun ağzını vs bağlasın
00 Yorumla
+1 yılBize komşu gel
00 Yorumla
+1 yılTrol soru
21 Yorumla
Soran+1 yılyasadigim buyuk bi sacmalik oldugu icin troll sanmaniz cok normal ama maalesef degil. rezalet olan da bu. yasadigim seye bak ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın kac çokmu inliuon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım