31 yaşına geldim. Bu zamana kadar mastürbasyon yaptım sürekli. Birlikteliğim olmadı. Ama tamamen bıraksam mı diye düşünüyorum.
Ne kadar mantıklı bi karar?
Ne kadar mantıklı bi karar?
İyi de tamamen istesen bile bırakamazsın ki çünkü cinsel istek ne zaman geleceği belli olmayan bir şey mesela yapmazsın aylarca aklına gelmez ama bir de istek öyle bir yükselir ki hiç yapmadığın gibi mastürbasyon yaparsın mesela ben bunu işte tamamen bırakacağım hiç yapmayacağım ya da çok fazla yapacağım demek bu senin elinde olan bir şey değil
allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi devamli romantik sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin icin herkesi karsisina alacak kendi canindan bile sana karsi cok ama cok icten deger verecek seni asla takilmalik gecici gozuyle bakmayacak gozu senden baskasini gormeyecek dinini irkini siyasi goruslerini asla yargilamayacak hicbir dis gorunusunu yargilamayacak gururunda duygularinda hakli oldugunu kabul edecek seni helali gozuyle bakacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin insallah rabbim
Bir anda bırakmak mi onu birakabilecegini düşünmüyorum eğer birisiyle cinsel hayatın yoksa illaki vücudun cinsellik isteyecek bunu durdurman için hormonlarını aldırman ya da 50 li yaşlarda olman lazım. Mastb bırakabilmen için hayatında biri olmalı ve düzenli birliktelik yasamalisin yoksa zor.
hormonların tavan yaptığı zamanlar çok zorlar seni düzenli bir seks hayatın yoksa eğer mastürbasyon yapmaya devam et. Çok aşırıya kaçmadan denge de tut bişi olmaz
Ya o zamanlarda da lanet ediyorm yalnızlığıma kimse olmayışına
Ben ne diyorum sen ne diyosun
ben de sana diyorum ki yalnızlığın ve kimsenin olmayışına üzülerek yapabileceğin bir şey değil bu mastürbasyon diyorum :D yani her mastürbasyon yapan yalnız olmuyor. p*rno starlarının bile mastürbasyon yapması düzenlidir kadın /erkek. O yüzden şu melankolik kafandan kurtul yani kısacası her şey farklı boyutta olur
Cevap
41Cevap
Aynı yaştayız ve ben de yıllardır yapıyorum ama asla bırakamazsın. Ben çok denedim olmuyor. Bağımlılık gibi bişey. Ayrıca sana gelecekten kötü bir haberim var. Evlenince cinsel hayatın bok gibi olacak çünkü mastürbasyonun zevki gibi olmayacak sürekli yaptığımız İçin oradan zevk alınmıyor
Evlilik vs düşünmüyorum ya sorun yok.. şimdi olmamış ya da olmayacak bi şey için üzülemem😀
ya arkadaşlar öyle düşünmeyin klitoral ve vajinal hassasiyet ayrı ama vajina içinde penisin gidip gelmesi sizi tam olarak istediğiniz haz seviyesine ulaştırmasa bile partneriniz ya da siz yine klitoral uyarılmalarla o istenilen zevke ulaşabilirsiniz. ya da diğer çeşitli oyuncaklar ile değişik deneyimler kazanablirsiniz. ayrıca mastürbasyon yaparken geçiştirmek için yapmayın öyle olursa 1 saat sonra yine istek olur, mümkün olduğunca kendinizi erteyerek uzun ve şiddetli orgazm yaşanacak şekilde mastürbasyon yapın ki yaptığınıza deysin ve 2-3 gün sizi idare etsin. bir sürü mastürbasyon yöntemi var bunları da deneyerek zevkinizi arttırabilirsiniz. cinselliğe düşkün kişilerin karamsar olmaması gerek..
kendine zarar bence. he isteğin yoksa zaten yapman gereken bir durum yok. ama isteğin varken kendini yapmıcam diye şartlaman sana eziyet olur. bünyen istiyorsa, libidon yüksekse yap rahatla. bağımlılık yapacak derecede de sık yapmıyorsundur herhalde.
Arada nadiren çok aşırı da oluyo. İşte bağımlılık da oluşturuyo
arada ki aşırılık öyle zarar vermez. geçici bir libido artışıdır o dönemler. muhtemelen regl öncesi ya da sonrasıdır o dönemlerin. bu da normal bence.
Hayır... zamanı fark etmiyor. yaptıkça daha çok aklıma geliyor
bi hobi uğraş edinirsen daha az aklına gelir. ama bünyen istediğinde de çok karşı koyma. elbet bi rahatlamak isteyecek çünkü bünyen. tamam biraz frenle kendini ama hormonlarını çok bastırma.
Sıkıldım hormonlarımdan da..
onlar olmadan da kadınlığın eksik olur ama :)
Neyse ölene kadar çekeceğiz
çekeceğiz derken? :D
Hormonlaro yani
hormonlar candır, iyi ki varlar :)
🙄
hayatında biri olmasa bile, gizlilik ve güven içerisinde en azından oralla tatmin olabiliyor olman güzel olurdu.
Yok öyle birini istemem benlik değil
ele devam o zaman. yalnız yaşıyrosan oyuncak vs de düşünebilirsin, en azından biraz daha keyifli hale getirmiş olursun.
Abla sigarayi mi birakiyon bu ne bicim bi karar shjfkfk
😀😀😀
Ciddi olarak teklif ediyorum; gizlilik ve saygı cercevesinde görüşmek istersen yaz. Evlilik çocuk felan düşünmeyen biriyim ama düzenli olarak ve güvenli olarak görüşebileceğim birini istiyorum hayatımda. Ne dersin?
Nerede yaşıyosun
Ankara .
Uzak misin
Bişey olmaz ara ara yaparsan yeterli atıyorum haftada 1 sefer seninde tatmin olman gerekli. diye düşünüyorum
Çok o
birliktelik olmazsa başka ne olacak normal bırakmanın sakıncası olmaz ama yaparsin yine
Yıllarca mastürbasyon yapan biri birden bırakamaz asla nerdeyse bırakması bile imkansız umarım başarırsın bir zararı da olmaz. Sen kendine hâkim olabilecekmisin o var
Olaamdm
Yani mastürbasyon yaptın yine
Yapıcam
Oruç tutmuyormusun?
Kendine hâkim olmaya çalış biraz başka şeylerle kendini avutma ya çalış
tamamen yapmayabilirmisin evet ama ilk başlarda biraz zorlar fakat şuda bir gercek bi an öyle bir canın ceker işte o durumda ne yapacaksın
tamamen bırakmak sağlıksız olur hem bırakamzsın alıkanlık var
1 aydır rahatım
1 aydır yapmıyor muusn benim 1 ay boşalmadığımı hayal bile edmeiyorum
bir anda tamamen bırakma bence çok zor stres ve gerginlikten psikolojin bozulabilir bence yapma sıklığını azalt. ayrıca neden böyle bir karar aldın ki?
Neden bırkacam ayrıca yaşın geçmiş daha ne bekliyon
Bağımlılık yapıyor Cinsel İlişkiye girsem bile yine de yapıyorum.
bırakamazsın. ihtiyacın oldukça yapacaksın. sadece azaltabilirsin
cinsel hayatını düzene sokmadan bırakabiliceğini sanmıyorum
Zorlanırsın tamamen bırakmakta. Ama sayını azaltabilirsin
Mantıksız cinsel olarak kendini tatmin etmemen durumunda birliktelik yasaman gerekir
zaten zevk vermemeye baslıyor bende öleyım bırakıyom hıc canım ıstemıyor bazen
Bende çok diyorum bırakayım ama ya daha istekli oluyorum ya da bi bakmışım anlık bi yükseltiyle iki üç defa yapmışım
Mantıklı da ama bırakamazsın yıllarca yapmış olduğun şeyi
Keşke alışmasaydım
Evet öyle bende de aynı durum var hergün günde 4-5 defa yapıyorum artık istesem de bırakamıyorum
Seninki hastalık gibi olmuş
Aynen , sendeki nasıl peki? Kaç günde bir yapıyorsun?
Onun yerine bir sekilde duzenli seks hayatiniz olsun... 🤞
Mümkün değil birakamazsin bu döngüye girmek kolay çıkmak imkânsızdır
mantıklı ama canın isterse ne yapacaksın? sorun orada?
bırakma diye bir şey yok sadece haftada 1 e indir ve devam et ama artık birini de bulmalısın
Bırakma devam et napacaksın bırakıp
Höm
Bence Yani bırakıp ne yapacaksın gerçek ilişki falan olmayacaksa
Yaş gelmiş bırak artık
Nasıl yani
Zor, vücut isteyecek devamlı.
Yapmadıkça eskisi gibi istemiyo ama
Kafanı çok meşgul etmen lazım, aklına getirmeyecek kadar.
Dediğin gbii oldu
Nasıl oldu
bence bırakacaksan daha köklü bir deişiklk yap
Bırakma hayatını yaşa. En verimli yaşların
Aga genclete yonel emin ol 20 yaslar olgun seviyor
kendni tutabilirsen neden olmasın
Bırakamazsın bence alışkanlık haline gelmiştir
Istesende bırakmazsın
Bırak tabi. arada canın isteyince yaparsın.
Oğlum bu sigara mı bırakacaksın? Bırakamazsın ki.
Umarım ilerde birliktelik yaşarken tatmin olursun
Partner bulursun birakirsin
Bıraktım desen ne kadar yapmayacaksın
Hiç
Evet yapaöadm
Zor olmaz mı bi ilişki olmadan bi de
Bilmem birkaç hafta oldu ama bilmiyorm
Özellikle regl öncesi gelen istek zamanı
Bırakamazsın
Çok mantıklı karar
Dene bi
Bırakamazsın