+1 yılMümkünse finale gelmek sürsün biraz..
İyi vakit geçirelim.. Zaman düşüncemiz olmasın, bol vaktimiz olsun...
Kanalım birbirimize..
Uzun ve ateşli bir ön sevisme olsun mesela..
Seks olmasa da tek başına mutlu olabileceğimiz güzellikte.
Birlikte orgazm olalım.. Benim inleyişimi duysun daha fazla istesin beni.. Dokunuşlarının sertliği artsın..
Hırçınlaşsın..
Defalarca orgazm olalım birlikte ama finale yakışır bir orgazm olsun sonuncusu..
Orgazm sonrası sırtını dönüp uyuyacak birisi olmaz zaten benim hayatıma giren kişi
Birlikte duş alıp sonrasında sohbet edebilelim..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar çok var ki sadece birkaç tanesini aşağıya sıralıycam
- Bir tanesinde şöyle bir final istiyorum böyle prone bone pozisyonda içime tam boşalacakken böyle içime çok sert bir şekilde boşalsın sert bir şekilde hızlı bir şekilde biçersin iyice böyle sonuna kadar gitsin öyle bir hissiyat uyandırsın ki içimde böyle sanki içim dolmuş gibi hissedip tuvalete koşmak istiyorum
- Ya da mesela ikinci olarak karşı tarafın ağzımın içine filan gitmesini istiyorum yani yüzüme filan bitişi yapsın gözlerim alev alsın vs
- Üçüncü olarak mesela her iki tarafında tatmin oldu 69 pozisyonunda final olabilir
O kadar çok şey yazabilirim ki o kadar çok şey yazabilirim ki ama bunlar kaldırılır ve ben şu anda bu tehlikeye giremem Ama çok güzel final fikirleri var aklımda mükemmeller hepsi de benim favorim50 Yorumla
+1 yıltam final anını yazayım
-finali doggy veya misyoner olsun
-son bir derin penetrasyonla içine geleyim o arada o en tatlı inlemeyle karışık çığlığını atıp sırtıma tırnaklarını geçirsin (eğer misyoner ise) bende son derin bir gürleme ile onu en son orgazmına getirirken geleyim (daha önce den de 1 veya bir kaç kere orgazm olmuş olsun)
-son bir french kiss ile (bol dilli olanından lütfen) birbirimizin ağzını yedikten sonra doğru duşa (duşta biraz daha kirlenip öyle yıkanalım)
-sonra da yatakta biraz muhabbet olsun sarmaş dolaş iken
-e artık uyuyalım ama değil mi, sabah uyanınca devam ederiz.40 Yorumla
Sevişmek ayrı seks ayrı. Sadece sevişmek ise çok güzel elleşme dokunarak güzelce o dudakların tadına bakıp oradan göğüslere inerek ve boynunda nefesimi hissettire hissettire, elimi de bacaklarının arasına alarak finali yaparım. Ama seks de ise daha çok misyonerde pozisyonunda veya bacak omuz yaparken final yapmayı seviyorum. O sırada tüm ağırlığımı karşımdakinin vücuduna vererek göğüslerini veya boğazını birazcık sıkarım.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRakipler kıran, kırana geçen sevişmeden dolayı bir birlerini dostça tebrik edip, erkek kişisi dilin kıvrak havzasına şampanya patlatarak olayı nihayetlendirmelidir..
30 Yorumla
+1 yılTek bir finalden bahsetmek monoton bir yaklaşım olur ama illa birini öne çıkarmam gerekirse tercihim penetrasyon halindeki olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörsele düştüm 😍
Böyle bir final olsun geri başa döneriz yine :))30 Yorumla
+1 yılErkeğin kadının boyundan aldığı şehvetli bir öpücük sevişmenin finalı olabilir. Sonrası zaten penis vajina buluşması bunun bir adı vardı ama unuttum😄
35 Yorumla- +1 yıl
Penetraston..
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Penetrasyon.. *
- +1 yıl
Doğrusu bu demek :)
- +1 yıl
Evet..
Harf hatası oldu..
Gizli Üye(25-29)+1 yılicime boşalsın sıcaklığını hissedeyim korunuruz zaten. Sonra arkamdan sarılsın guzel kokusunu hissedeyim kendimi uykuya ve onun kollarına bırakayım...
80 Yorumla
+1 yılBir çok finali olabilir ama finalden önce partnerim en az 4. Orgazmı yaşamış ve yarı baygın bir hale gelmeli, sonrasında genelde finişi yüzüne yaparım ya da göğüslerine kalçasına o anki psikolojime göre artık
10 Yorumlaİki tarafta titreyerek boşaldıktan sonra nefes nefese sarılarak öpüşerek bitirmeli
😊60 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/g6ZhRxvAAI8Uyuyarak bitmeli :D Sıla'nın da dediği gibi..
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle içerideyken orgazmla beraber boşalarak, ardından çıkmadan o nefes nefese olan hal ile öpüşerek en sonundada göğsünün sağ tarafına alıp mayhoş bi şekilde uykuya dalarak. En fazla yarım saat sonra yine şeytan dürtecektir zaten 😁
20 YorumlaO kadar çok sayarım ki ohoooo :) :)
Ama bence göz göze gelmek ve gözleri ayırmamak ve içinde kalmak.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte boşalmak öpüşerek. Dudaklarını kemirerek içine sıcacık akmak. Ben aktıkça beni hissetmesi😍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzülüyorum hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım diye. Millet ne güzel yaşıyor. Benim de hakkım değil mi?
10 YorumlaDiz çöktürüp ağzına akıtıp yutturuyorum veya yüzüne akıtıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyeterki beni s*ksinnn guzelcee ve ikimizde orgazm olalimmm
20 Yorumla
+1 yılOrgazm olacağın esnada çıkarıp üzerine göğüslerine göbeğine boşalmak ve o esnada öpüşmeye devam etmek
10 Yorumla
+1 yılAğza yüze fışkırtarak bsbsbsbsb
60 Yorumla
+1 yılAynı anda orgazma ulaşarak...
40 YorumlaÇay içip durum değerlendirmesi yaparak.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİliklerine kadar partnerinin sıcağına akarak
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAteşli inlemelerde zevk doruk noktayı bulur.
10 Yorumla
+1 yılDudak dudağa ılık ılık
10 Yorumla
+1 yılDuvara vura vura bitmeli 😂
10 YorumlaYapamadık ki finali görelim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemelerime boşalarak
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zamanlara gelelim de finali şöyle dursun😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bunu da istemiyor. Off
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl olur bemem ama fotodaki gibiyse süper
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İkimizin de nirvanaya çıktığı bir final olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nirvana..
30 Yorumlaİyi bir orgazm
20 Yorumla
+1 yılSigara uzatarak 😅
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Negan
10 YorumlaIslak terli yorgun
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı
10 YorumlaDenemeden bilemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuratina bosalarak
10 Yorumla
+1 yılBir daha sevişmek