Kendisine aşığım. 5 senedir tanışıyoruz. Evlenmek istiyorum nasıl ikna edebilirim unutamıyorum başkasıyla olamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmeyin ben de evliliğe karşıyım. Evlilik protokoldür dolayısıyla köleliktir. Karşına al ve ona şunu söyle. Ben hayatta anlamlı bir şey istiyorum. Evlenmek değilde hayatlarınızı birleştirmek istediğini söyle. Seks dışında da onunla derin sohbetlere gir. Özgürlük hakkında konuş sürekli
04 Yorumla- +1 yıl
O da evlenme karşıtı ona gerçekten çok aşığım o da bana bakarken herkes gibi bakmıyor her şeyimiz uyumlu ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Özgürlüğüne düşkün cinsellik yaşadığı başka partnerleri var mı onun
- +1 yıl
Vardı şimdi yok sanırım sadece benim
- +1 yıl
Benim de benzer düşüncelerim var. Onun hayatındaki yerini hayata yönelik inancınla enerjinle gösterirsen işe yaraması muhtemel seks dışında şeyler de paylaşın. Gelecek hakkında konuş fakat zorlama sohbetlerden kaçın. Ona yaşamdan ne beklediğini sor anlamaya çalış. Enerjini farklı bi yolla göster. Bunu yaptıktan sonra seksi sınırla yapma biraz afallasın ve sonuç bekle 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılYazık sana. Evlensen de hayır gelmez bence. O sana bi sn bile dönüp bakmıyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılO isler zor dadlum. Hrm bu yasta evlilik ne be pisman kere pisman olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi tık zor anı paylaş soru sor hakkın da anlasın kendisi hakkın da bir şeyler öğrenmek istediğini zaten karşılık verir vermez duruma göre bakarsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim sen kahveyi şekerli içersin de misal ya da şu rengi sevmezsin şunu yapmazsın şunu etmezsin diye ona onu anlat ufak manipüle et
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadını almıştır neden evlensinki? Sen anca kendini kullandırt :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahsjaj sen onun anca f*ck bodysi olursun kardeş gercekten evleneceğini düşünüyor musun? Seninle? Sen onun için bu objesin basar geçer affedersin böyle jizlarla evlilik düşüneceğini sanmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Klasik taktigi denedin mi hamile kaldim numarasi?
04 Yorumla- +1 yıl
Yok nasıl
- +1 yıl
Yok
+1 yılOna bunu açıkça söyle
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek bana ters diyor
- +1 yıl
Hamile kal dicem ama evlenmezse de o zaman senin için sorun olur. Eğer o da sana bağlıysa bir müddet ilişkiye ara ver bence.
- +1 yıl
Ara verdik zaten yine birleştik
- +1 yıl
Ne kadar bir ara?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik Türk kızı işte.
00 Yorumla İlk o muydu
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor bence
00 Yorumla
+1 yılEdemezsin 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNolcak şimdi
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum onun da bakışları bana aşık gibi napıcaz böyle bilmiyorum üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani istersen oyun yapalım ona bi 😂
- +1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi+1 yılBen sana instaa versem yazar mısın bi
- +1 yıl
Yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında