Cinsel Yaşam Göğüs piercingi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Eşimde istiyor ama kararsızım Güncellemeler+1 yıl Arkadaşı yapacak güvenilir olsun diye sizce? Göğüs piercingi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bir ara düşünüyordum hatta randewu bile aldım ama sonra vazgeçtim gerek yok 0 0 Yorumla
busekarann Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl Çok acıyor yaptırırken ne kadar uyuştururlarsa uyuştursunlar bana yapan kadının eli çok hafifti ama çok acıyor bakımı çok zor iyi düşün 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yani guzel ama sutyensiz kiyafet giymeyi seviyorsan eskiye oranla 3 kati dikkat cekio oluyor 0 3 Yorumla Kanekii +1 yıl Arkadasi kiz mi erkek mi? Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Kanekii +1 yıl Hem bunu takmani destekliyor dikkat cekiceni bile bileHem de bunu bir erkege yaptirmak istiyor sen belki bir kadina yaptirabilcekkenBence seni baska erkeklerin izlemesini dokunmasini dusundukce tahrik oluyor paylasmak istiyorBuna benzer olay yasadin mi gecmiste bi dusun Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana çok itici geliyor hiç gerek yok 1 0 Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl çekici ve seksi olur aslında ama ben göbek için daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşırı iğrenç geliyor bana insan kendine bu acıyı neden yapar bir de eşiniz istiyor muş şaşırtıcı eşiniz sizin acı çekmenizden çok hoşlanıyor sanırım 2 0 Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl iğrenç bence soğuk havalar da kullanılması zorlaşıyor 0 21 Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Nedn Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 çok büyümüş gibi hissediyorsun diğer metallerde aynı şekilde Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Guzel drglmı bu Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 anlamadım Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Güzel degılmı bu yanı Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 yani görünüş olarak da güzel değil kullanmasıda zor Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Sende var mı Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 hayır benim dilimde göbeğimde ve burnumda kullanıyorum Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Oww enfes. Vajina var mı Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 hayır Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Cook guzel oda nıye yaptırmadn Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 sevmiyorum ben cinsel bölgelerde sağlık açısından da kötü Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl seksi baya ama. Dildekide enfes Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 ama öpüşürken zorlanıyor Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Hmm takılıyomu Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 evet Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Ama ben mesela senle öpusurken dilini onla kavramak isterdim Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 sevgilim var Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Bu öpusemıycez anlamına gelmez ki dilini yalarım nasşpse Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl @Ogulmurat57 rahatsız etmeyin Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Tamam aşkım öptüm Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadece göğüslerine mi düşünüyorsun. Vajinana düşünmüyor musun orasida cok guzel oluyor 0 0 Yorumla
Obsesifpsikolog Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Yaptır yavrum. Eşin de istiyor madem. Yalaması daha zevkli olur. ;) 0 0 Yorumla
TeAmoEcem Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Bemce göbek piercing hem daha hos duruyor hemde daha saglikli 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Ben de istiyorum bence çok seksi yaptır 2 1 Yorumla Nobdymr +1 yıl Acımıyo mu be Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göğüste piercing güzel durur seksi görünür 0 29 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Arkadaşı göğsünü açacak yapacak erkek mi kadın mı Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Erkek göğüslerini açacak ve piercing yapacak komple açık şekilde Yorumla Soran +1 yıl Yani açmadan yapamayacağı için Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Eşinin arkadaşıda olsa göğüslerine piercing yaptırcan eşindemi olacak yanında Yorumla Soran +1 yıl Bilmem olur heralde Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Bilmiyomusun olur mu olması gerek eşin kıskanç değilmi Yorumla Soran +1 yıl Güvenir arkadaşına bende tanıyorum zaten Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Güvenir mi arkadaş göğüslerini açıp piercing yapacak tanıman önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Yapsın ne olacak Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kocanın arkadaşıda olsa ne kadar genişmiş kocan güvenilirniş tanıyomuş Yorumla Soran +1 yıl Bilmedik biri yapsa daha mı iyi Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Bilmedik biri içinde demiyorum eşin yanında olsun tamam sıkıntı yok ne kadar güvenli olursa olsun Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kaç yıldır evlisinix Yorumla Soran +1 yıl Olur büyük ihtimal Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Bencede olsun yani bayan ben olsam kıskanırım Yorumla Soran +1 yıl Yoğun çalıştığı için bakıcaz artık Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yoğun çalışıyomu ne iş yapıyo Yorumla Soran +1 yıl Ne yapcaksın Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Merak ettim hanfendi Yorumla Soran +1 yıl Etme Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sen göğsüne neden piercing yaptırcan ki eşine göstermek için mi Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Neden etmeyim söylermisiniz Yorumla Soran +1 yıl Güzel hoş bir görüntü evet eşim de istiyor tatilde bikinide de seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Bilmeni gerektirecek bir şey yok Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Güzel hoş durabilir eşin istedikten sonra belki tatilde emdirirsin eşine öyle değilmi Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Neden bilmeni gerektircek bişey yok diyosunuz beni kırıyosunuz Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sanane oldu öylemi şimdi hanfendi eşinle özelin tabide Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok da gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum 1 1 Yorumla Gokbulak +1 yıl İnsanın bedenine metal takması çok sacma. Hele birde burunlarını takiyorlar tiksiniyorumm Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl İtici ben emmek istiyorum. Ağzima demir geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaptırırsan sütyeni unut 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acayip acıtır canını Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Eşin ağzının tadını biliyor 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dene 0 1 Yorumla MehmetCKM +1 yıl Unutmissun sanirim beni? ya da neyse Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. emerken çok acır ama 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gereksiz buluyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir ara düşünüyordum hatta randewu bile aldım ama sonra vazgeçtim gerek yok
Çok acıyor yaptırırken ne kadar uyuştururlarsa uyuştursunlar bana yapan kadının eli çok hafifti ama çok acıyor bakımı çok zor iyi düşün
Yani guzel ama sutyensiz kiyafet giymeyi seviyorsan eskiye oranla 3 kati dikkat cekio oluyor
Arkadasi kiz mi erkek mi?
Erkek
Hem bunu takmani destekliyor dikkat cekiceni bile bile
Hem de bunu bir erkege yaptirmak istiyor sen belki bir kadina yaptirabilcekken
Bence seni baska erkeklerin izlemesini dokunmasini dusundukce tahrik oluyor paylasmak istiyor
Buna benzer olay yasadin mi gecmiste bi dusun
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana çok itici geliyor hiç gerek yok
çekici ve seksi olur aslında ama ben göbek için daha çok seviyorum
Aşırı iğrenç geliyor bana insan kendine bu acıyı neden yapar bir de eşiniz istiyor muş şaşırtıcı eşiniz sizin acı çekmenizden çok hoşlanıyor sanırım
iğrenç bence soğuk havalar da kullanılması zorlaşıyor
Nedn
@Ogulmurat57 çok büyümüş gibi hissediyorsun diğer metallerde aynı şekilde
Guzel drglmı bu
@Ogulmurat57 anlamadım
Güzel degılmı bu yanı
@Ogulmurat57 yani görünüş olarak da güzel değil kullanmasıda zor
Sende var mı
@Ogulmurat57 hayır benim dilimde göbeğimde ve burnumda kullanıyorum
Oww enfes. Vajina var mı
@Ogulmurat57 hayır
Cook guzel oda nıye yaptırmadn
@Ogulmurat57 sevmiyorum ben cinsel bölgelerde sağlık açısından da kötü
seksi baya ama. Dildekide enfes
@Ogulmurat57 ama öpüşürken zorlanıyor
Hmm takılıyomu
@Ogulmurat57 evet
Ama ben mesela senle öpusurken dilini onla kavramak isterdim
@Ogulmurat57 sevgilim var
Bu öpusemıycez anlamına gelmez ki dilini yalarım nasşpse
@Ogulmurat57 rahatsız etmeyin
Tamam aşkım öptüm
Sadece göğüslerine mi düşünüyorsun. Vajinana düşünmüyor musun orasida cok guzel oluyor
Yaptır yavrum. Eşin de istiyor madem. Yalaması daha zevkli olur. ;)
Bemce göbek piercing hem daha hos duruyor hemde daha saglikli
Ben de istiyorum bence çok seksi yaptır
Acımıyo mu be
Göğüste piercing güzel durur seksi görünür
Arkadaşı göğsünü açacak yapacak erkek mi kadın mı
Erkek
Erkek göğüslerini açacak ve piercing yapacak komple açık şekilde
Yani açmadan yapamayacağı için
Eşinin arkadaşıda olsa göğüslerine piercing yaptırcan eşindemi olacak yanında
Bilmem olur heralde
Bilmiyomusun olur mu olması gerek eşin kıskanç değilmi
Güvenir arkadaşına bende tanıyorum zaten
Güvenir mi arkadaş göğüslerini açıp piercing yapacak tanıman önemli değil
Yapsın ne olacak
Kocanın arkadaşıda olsa ne kadar genişmiş kocan güvenilirniş tanıyomuş
Bilmedik biri yapsa daha mı iyi
Bilmedik biri içinde demiyorum eşin yanında olsun tamam sıkıntı yok ne kadar güvenli olursa olsun
Kaç yıldır evlisinix
Olur büyük ihtimal
Bencede olsun yani bayan ben olsam kıskanırım
Yoğun çalıştığı için bakıcaz artık
Yoğun çalışıyomu ne iş yapıyo
Ne yapcaksın
Merak ettim hanfendi
Etme
Sen göğsüne neden piercing yaptırcan ki eşine göstermek için mi
Neden etmeyim söylermisiniz
Güzel hoş bir görüntü evet eşim de istiyor tatilde bikinide de seviyorum
Bilmeni gerektirecek bir şey yok
Güzel hoş durabilir eşin istedikten sonra belki tatilde emdirirsin eşine öyle değilmi
Sanane
Neden bilmeni gerektircek bişey yok diyosunuz beni kırıyosunuz
Sanane oldu öylemi şimdi hanfendi eşinle özelin tabide
çok da gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum
İnsanın bedenine metal takması çok sacma. Hele birde burunlarını takiyorlar tiksiniyorumm
İtici ben emmek istiyorum. Ağzima demir geliyor
Gogus uclari cok kahverengi degilse guzel durur
Kötü bence ya ben istemem
Keşke bende yaptırabilem
Yaptırırsan sütyeni unut
Ne alaka
Acayip acıtır canını
Tıksındırıci
Eşin ağzının tadını biliyor
Dene
Unutmissun sanirim beni? ya da neyse
emerken çok acır ama