Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bir yanda sevdiğiniz,
Bir yanda peofesyonel yapan hangisi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bence sizin için önemli değil pek
Daha hayvanisiniz
Daha hayvanisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Erkeklerde pek önemi yok hatta penisin kalmasıyla erkeklerin cogu seks makinasına dömüp gözlerine ğerde iner sadece onun beyni sexe odaklanır duygusallıktan gram belirti kalmaz cünkü olmaz inanmayan cinseligin ortasında yarıda kesip parnerini engellesin ve tepkisini gördun
Sevgi gerçekse her türlü sorunu bertaraf eder. Ten uyumu yok falan bunlar bahane. İnsan seks yüzünden sevdiğini terkeder mi?
Hayvani yani guduleriyle hareket eder evet ama bilmedigin bisey var; bi kadinda gercek anlamda seksi tanidiginda oda hayvani sever. Duygulardan ziyade tahrik olacagi seyleri sever
Evet ben de böyleyim, ama uyum ten uyumu ararım
Hoşlanmadığım biriyle sevişmem sanırım
Şu an
Ama sekse bakisin degisirse hoslanmak degil arzulamak on plana gececek. Hislanmadigin hatta sinir oldugun biri seni tahrik edebilecek. Sekste atesliys3n mutlaka bigun dedigimi anlicaksin
Tahrik edebiliyor
Ama kendime koyduğum ahlaki ve dini gerekçelervar
Hatta zamanında sevgili olmayacağım hiçbir ortak yönümüz ve duygusal hissim olmayan biriyle sporcu diye oluyordum o anki güdülerimle ama sonra değiştim
Erkekler de değişemez mi
Elbette degisebilir ama dusuk ihtimal. Senin hayatinda boyle birimi vRdi anlamadim
Çook hem de. Yoksa saçma sapan bir hal alıyor
Mesela bir yanda sevdiğiniz,
Sevgiye çok inanmam ama sevdim diyelim o da profesyonelleşir değil mi? Ama seks çok güzel bir şey
ilişkide uyum değil asıl önemli olan doğru sürede bencillik olmadan sevişmek önemli ve bazı şeyleri neye göre belirleyeceğini bilmek
evet
Basitsiniz
Önemli tabi.
Ten uyumu mesela
Ben esmerim, beyaz tenli de olabilir ama tercihim esmer.
Ten uyumu önemli tabi ki de. Beyaz tenli olsun tarumar ederim.
Bizde etin ete değmesi yeterli😂😀
Bu kadar mı basitler ya
Mesela yani 😀😀
Farketmez bize
Bu kadar basit misiniz
Basitlik ne alaka denk gelirse yaparız yani aaa tenim sana uymuyor yapmayalim mi dicez
Evet biz öyle yapıyoruz
nefes alsın yeter
Basitlik
yarım kilo yağsız yerinden