Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seks acı değil keyif veren bir durumdur. Acı olması için kişilerin davranışları önemlidir. Anal istemeyen bir partneri alana zorlamak acı verir. Islanmadan partnerine girmeye çalışırsa bu acı verir. Partneri soft seviyor ama erkek sert hareket ediyorsa bu acı verir. Yani karşılıklı anlayış ve ne istediğini bilerek yapınca tat alırsın ve acı yerine zevk duyarsın. Diğer türlüsü de gerçekten sadece acı verir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yıltabiki mümkün seks acısız olur zaten ön sevişmeyi uzun tutup kadının hazırlanma süresini arttırırsak. o zaman zevk alıp acı çekmemek çok mümkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani seks dediğin acılı olmaz vajinal yapıyor isen ilk bir kaç sefer vajinal seks de acı çekmen normal sonrasında alışırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. biraz acı şart gibi.. mesala misyonerde bogazına yapışıp bastırmak gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün tabikide biz erkekler karşı tarafın acı çekmesini istiyoz 4 duvar arasında ki tek ses bağırma sesi olmalı böyle kan getirene kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılSen kafayı yemişsin
Cevap sahibi+1 yılGözler fışkırana kadar paat paat paat seni deldiğimi düşünsene 🤣🤣
Soran+1 yılBencilsin. Sadece kendi zevkine odaklanıyosun üstelik hayvani duygular barındırıyosun içinde
Cevap sahibi+1 yılTakılıyorum şu an sorulara cevabı arkadaşlarla yazıyom uşak kendinden geçiyor o yüzden 😂😂 neyse mesai saati başladı bana kolay gelsin sana iyi günler
+1 yılPartnerine bağlı o hazzı yaşatırsa acı olmaz ama seni kıvama getirmezse ve bölgen darsa acıta bilir
00 Yorumla
+1 yılSeksin acıdığını sana kim söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk öyle diyo görüşlerde de öyle
- +1 yıl
Yalan sen bakma onlara ☺️
Olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılAcısız seks mi olmamalı yoksa acı mı olmamalı?
+1 yılAcı yoksa zevk de olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi adına mı konuşuyosun
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılmümkün tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatlıyor böyle diyenleri görünce
- +1 yıl
içinin çok rahatlasın çünkü gerçek bu :)
ağzına alırken zorla sokmazsa
ve vajinal olarak da zaten çok esnek bir organın var.
ön sevişme de yaparsanız, iyice de ıslanırsın. erkek de mal değilse aleti ne kadar büyük olursa olsun sorun yaşamazsın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki seks zevktir acı olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılacılı olan adana mıydı urfa mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç komik değilsin cidden
- +1 yıl
sağlık olsun, en azından sorunun cevabını biliyorum.
Soran+1 yılBen bilmiyorum ve bu yüzden sordum. Utanmıyorum bilmediğim için.
- +1 yıl
estf. utanmalık bi durum yok ama biraz düşünebilirsin. acılı-acısız örneğini neden kebap üzerinden verdi? o kadar mı alakasız yoksa seksin acılı olması gibi falan filan.
seks acılı olmaz ama bekaret olayı sebebiyle anal sekse yönelen insanlar acı hissediyor elbette. eğer fantezi harici normal seks deneyiminizde acı hissediyorsanız bir sorununuz var demektir.
Soran+1 yılAcı çekilmez seks zevk veren bir eylemdir diyenler kadar, acı çekilir bizzat ben kendim deneyimledim diyenler de var. İster istemez düşünüyor insan yani. Başıma gelecekleri merak ediyorum çünkü. Ve çok gariptir ki seks yapmamış biri olarak çok acı çekeceğimi hissediyorum tedirginim
- +1 yıl
dediğim gibi bir şeyleri yanlış ya da eksik yaparsanız acılı olabilir. ekstra boyutlar vs olabilir ama normal şartlarda seks acı vermez.
+1 yılhee bütün dünya acı acı yapıyor zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. alışınca acı olmaz anal değilse tabi
00 YorumlaOlur.
Mesela oralla baslat00 Yorumlaolur çok güzel ön sevişme yaparsan
00 YorumlaKulak agrisiz deliniyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılKulakla benim sorum ne mana? Kulak deliniyor adı üstünde, tabiki de ağrısı olur. Ama vajina seks için uygun bir biçimde yaratılmış o delik zaten var.
Soran+1 yılİşte ben de bu yüzden merak ediyorum acısız olma ihtimali var mı, ilk kez yapan ve 0 acı çeken olur mu diye
Soran+1 yılYoo benim bu konu hakkında en ufak bir fikrim yok zaten anlaşılacağı üzere. Yoksa sormazdım bu soruyu. Sen haklı da olabilirsin bunu yaşamadan bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün değil canım maalwsef sen korkuyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKalsın harun abi
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin canım gerçek harunlarla konuş sen ben kızım çünkü iyi günler
Soran+1 yılAynen abim good bye
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı çekerek sevk alan var
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onlardan olamam
Cevap sahibi+1 yılYaşadın mı hiç
Soran+1 yılYaşamadım
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişkiye girdin mi peki
Soran+1 yılAbi yaşamadım diyosam girmemişimdir heralde
Cevap sahibi+1 yıltamam ne kızıyorsun daha zevkini almamışsın
Cevap sahibi+1 yılZevkini tat kendin karar ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk seks mi merak ettiğin
06 Yorumla
Soran+1 yılO da var
Cevap sahibi+1 yıltabiki mümkün ama acı en az zevk en yüksekte olabilir tecrübeli birisi bunu sana en mükemmel şekilde sunabilir ve mmast yapıyorsan bazen çook zevk alır ve dersin ki şimdi içine girse canım acımaz dediğin olur seni o zevke taşıması gereken erkektir yapması gerekenler var
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılaslında tüm sır sevişmede saklı sevişerek dilini elini kullanarak seni doruğa çıkarırsa sen bile içine almak için sabırsızlanacaksın içine kadar yalamalı vajina suyunu içer gibi içine çekmeli erkeğin yalarken azgınlığı yalamayı sevmesi senide kudurtacak ve içine girme zamanını sen belirleyeceksin sen sırt üstü yattığında bel altına kalçana yakın bir yastık koyarak bacaklarını açıp kendine çekeceksin erkek bacak arana girdiğinde senin ellerin erkeğin kalçalarında olur sen kendine doğru çektikçe asla acele etmeden gir çık yapa yapa ilerlemeli bakirenin ilk seksi 2 3 saate yayılarak adım adım ilerlemeli olmalı
Soran+1 yılTamam detay vermesen de olur
Cevap sahibi+1 yılolur konuşmak istediğin ben değilim
Mümkün
11 Yorumla
+1 yılİstersen mümkün
11 Yorumla- +1 yıl
İşin inceliği bilmek gerek
+1 yılOlur tabi neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılOlur ama anal hep acılı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olur gibi zaten zevkle karışık acı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Mümkün
21 Yorumla
+1 yılİlk seksin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet mümkün tabiki
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani, tabii ki olur
00 Yorumla
+1 yılİsibilenle mümkün tabi
00 YorumlaÇok değil bence
00 Yorumla
+1 yılMümkün
10 Yorumla
+1 yıltabiki mümkündür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil gerçekten çok acıyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen korkuyor musun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKorkmakta haklisin
Cevap sahibi+1 yılYeni yaptık hala acıyor
Soran+1 yılErkeğin elinde bu derlerdi. Demek ki sen yeteri kadar zevk verememişsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur ama zevk alirmsn tam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Olur tabı
00 Yorumla
+1 yılOlmazzz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler