Kadın talep ederse, ne olur?
Ya da, sürekli aynı taraf baslatirsa? Dogru bir cinsellik olur mu?
Ya da, sürekli aynı taraf baslatirsa? Dogru bir cinsellik olur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsellik yaşamdığında iki tarafın da zevk ve mutluluk duyduğu bir eylem olduğuna göre hangi tarafın adım attığı veya başlattığı önemli değildir. Önemli olan birlikte zevk alıp veriyor muyuz, birlikte mutlu oluyor muyuz sorusunun cevabıdır.
Kadın da erkek de başlatabilir sevişmeyi. Bunda abes bir durum yok.
Hayır olmaz tabii ki sürekli olan her şey zevkin bitmesi için en büyük etkendir bazen kadın bşlatmalı bazen erkek yani bu sürekli değişmeli nasıl başlatmadı sorusuna cevap vermek gerekirse mesela yanına gidersin yaklaşırsın bir şekilde belli edersin yani mesela ben giderim yanında otururum kucağına boynuna filan sarılırım öperim ufak ufak bir şekilde anlar
Cinsellikte yapılan en büyük hatalardan birisi cinselliği erkeğin başlatmasını beklemektir. Kadın cinselliği başlatırsa erkek daha öz güvenli olur. Tabii her zaman aynı olması monoton olması gerekmez. Ama cinselliği başlatan kadının öz güveni ve isteği aklı başında olan her erkeği kendine aşık eder.
Erkeğin başlatması klasikleşti artık..
Her zaman bir tarafın ateşlemesi de heyecanlı olmaz.. Şaşırtmalı çiftler birbirini..
Bazen olmadık yerde ve zamanda ateşe barutla yaklaşmalı..
Cevap
41Cevap
'Yavrum hadi bir seks başlatta', havamız yerine gelsin modunda başlayacak diyalogdur. Önemli olan kimin başlattığından ziyade, aynı anda bitirebilmektir. O ayran olsun, ben son lokma..
iyi bir cinsel hayatı olan çiftlerde bu konuşulmamalı bence. kim başlatırsa başlatsın.
ama bir taraf sürekli isteyen olursa bu da ilişkideki dengeyi bozar
karşılıklı paslaşılmalı
Kadın talep etmesi daha mantıklı. Çünkü her şey kadın isterse olur. Erkek istediğinde kadın mecbur da kalabiliyor. Kadın ateşli olursa erkek hep hazır olur. Ama kadın hazır değilse diyet yemeği gibi bii olur tatsız tuzsuz
sürekli aynı tarafın başlatması bi süre sonra sıkıntı olur. hep başlatan taraf bu sefer acaba karşı taraf hiç mi beni istemiyor, sadece ben istiyorum diye mi oluyor, görev gibi mi görüyor gibi düşünmeye başlar.
cinselliği kadının başlatması kadının istekli olması her zaman erkek için daha haz verici oluyor bu da bi gerçek.
Kimin baslattiginin ne önemi var ki. Zaten iki taraf da istekli ise bir dokunuşla, bakisla başlar her şey. Bir taraf isteksiz ise davul zurna calsan nafile 😂
En büyük korkum ilerde evlenirsem eşimin hiç başlatmak istememesi, hep benim söylemek zorunda kalmam... İdeal olanı sıra sıra farklı tarafın istemesi, bir benim istemem, bir onun istemesi...
Ortak bir noktada buluşulmalı. Erkek olunca sapık, kadın olunca yollu deniyor. Biraz sıkıntılı bir durum..
Başlasın da kimin başlattığının önemi yok :)
Sıkıntı başlatmak isteyen tarafın karşılık bulamaması.
Farketmez ama sürekli bir tarafın başlatması da hoş değil. Karşı taraf sanki istemiyormuş gibi hissettirebilir.
Bence direk erkek kadını kolundan tutup duvara kıstırarak güzel bir başlangıç yapar.
Bana göre kadının bana adım atması daha ateşli oluyor.
İlişki cinselliğe kadar ilerlediyse kimin başlattığı hiç önemli değil. Anın tadı çıkarılmalı
Keşke hep kadın başlatsa erkek zaten hazir bomba gibi anında fiseklenir 😍😍
Olur niye olmasın bu bari dert olmasın arkadaş sen icraate bak
Gönüller bir olsun kim başlatırsa başlatsın sorun olmaz
Kadın talep ederse bal kaymak olur ve hızlı gelişir bence.
bence kimin başlattığının bi önemi yok önemli olan birlikteliğin kalitesidir
erkek başatırsa sana tecavuz etmiş gibi olur ben öyle yaparım
kadın genelde talep etmez bu zor yaa ederse erkek mileti yanlış anlıyor geneli
Ikintarafta baslatabilir ama sen sanki yapanazsin
En çok azan başlasın 😍😍😍
Tarafı yok. Canı isteyen başlatır zaten
Kadin baslatirsa tadindan yenmiyor
birlikte istemek daha zevkli olur bence
Arkadan adam başlatmalı 😂
kadını erkeği yok. ilk kim arzulanmışsa o başlatır
sen benimi var . başlasın da !!
İki tarafta belli etmeli bence.