Kız arkadaşınızın sizden önce 20den fazla partneri olmuş olsa hepsiyle cins. Ilişki anal, oral vs yaşamış olsa sonradan pişman olup sizinle tanıştığında ( siz bakirsiniz diyelim ) öpüşmeyi bile nikahtan sonra yapalım dese kabul eder misiniz bu durumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYoo kabul etmem ayrıca tecrübesiz partnerle işim olmaz çünkü beni mutlu edemez, bana ayak uyduramaz, değerimi anlayamaz hem pantolon alırken bile deniyoruz bir ömür geçireceğim kişiyi denemedenmi alacam, kalite kontrol şart, kontrol derken dediğim gibi 2 damla kanın ya da geçmişinin benim için önemi yok, önemli olan benden sonrası bu konuda kendime güvenirim geçmişini unutturacağıma eminim her anlamda🙂 soru kızlar içinde ama ben kendime uyarladım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle benden öncesi beni ilglendirmez bunda sıkıntım yok lakin benim ile evlendikten sonra yapalım demesi beni bozar cinsel ilişkimin olmadığı bir ilişkide ben sadık kalamam bunu göze alması laızm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Dedigin tarzda kiz arkadasim oldu hatta okulda adi kasara cikmis bir kizdi grup falan lafi bile donuodu
Tam 3 yil ciktik mezun olduk mesafe var diye ayrildi
Cinsellik yasadik mi evet ama birakasimda yoktu
Yani ole biri olabilir02 Yorumla
Soran+1 yılHangi okul o ya
+1 yılYani olabilir büyük konuşmamak lazım hayat bu. Çok sevince. Sonuçta gecmiş bitmiş önemli olan gelecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmem ki daha da baskan ben bakir biri olarak zaten bakire olmayan biriyle sevgili olmaktan korkarim kabulde etmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gerçekten seviyorsam aşıksam geçmişine takılmam her insan hata yapabilir bu ömüre yansıtılmamalı
08 Yorumla
Soran+1 yılAma senle opusmucek bile anca resmi nikah olursa şartı var
Soran+1 yılEvet bunu soyluyo zaten seninle mantık evliliği yapacak sevgi değil
Soran+1 yılTamam işte seni tatmin etmeyi gereksiz buluyo diyelim nikahtan önce
Soran+1 yılBaşka yakışıklı erkeklere öyle değil ama
+1 yılPeki günahlarından dolayı pişman olup tevbe etmiş bir insan mı bu
00 YorumlaBunu o kişiye sötlemeniz gerekiyor onun kabul edip etmemesine bağlı burada ne desen boş
00 Yorumla
+1 yılPek iyi düşünmezdim. Zaten o kız kendini tutamazda
020 Yorumla
Soran+1 yılE zen hiç yaşamadın mı opusme vs
- +1 yıl
Yaşadım tabi ve o erkekle de evlendim
- +1 yıl
Yaşadım tabi. Max ilerisi öpüşmeydi bende. ve o erkekle de evlendim
Soran+1 yılYani ilk opustugunle mi evlendin iyimiş
- +1 yıl
Evet öyle
Soran+1 yılMutluluklar dilerim size🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim size de
Soran+1 yıl@asaza0 bundan sonra evlemmeden önce yakınlaşmaz mısınız
Soran+1 yıl@asaza0 e o zaman kim evlenir ki öncekilerle birsürü şey yaşamışsan evlenecegin adam nasıl böyle bir şey kabul etsin bu onun yerine koyunca kendini acayip bi saflık olmuyo mu
- +1 yıl
bakir olmayan ya da bakirelige onem vermeyen gecmisime degil birlikte yasayacagimiz gelecege, karakterime onem veren seven deger veren biri evlenir bunun disinda kabul etmezse sevmiyordur zaten benimde isim olmaz sktrsn gtsn evlilik meraklsi deglm kimsenin nazini kaprisini cekemem seven sever sevmeyen sevmez
Soran+1 yıl@asaza0 evlenmeyip nikahsız beraber yasayalım seni seviyorum ama evlilik istemiyorum dese
Soran+1 yıl@asaza0 ama işte böyle deyince , o erkek de sen benden öncekini daha çok sevmissin onunla yakinlasmissın beni o kadar sevmiyorsun yakinlasmak içinden gelmiyo derse haklı değil mi
Soran+1 yılDiğer erkeklerle evlilik şartını sunmadan yakinlasmissın fakat benden nikah garantisi istiyosun demek beni sevmiyosun mantık evliliği yapıyorsun da diyebilir
Soran+1 yıl@asaza0 sizin için demedim ki bakire misiniz siz de
- +1 yıl
@asaza0 tevbe etmek ayrı konu. Her kes müslüman değil. Saçma sapan yorum yazmadan önce de iyice düşünün
Sen ne yaşamak istiyon
014 Yorumla
Soran+1 yılBen değil yani bu kişi Sebep olarak da sizinle mantık evliliği düşünüyorum seni çekici bulmuyorum , bir garanti olmadan bana dokunamazsın dese
Soran+1 yılErkek olsan mesela
Soran+1 yılSonuçta dürüst ama geçmişi hakkında yalan söylemiyo
Soran+1 yılE kimle evlenecek peki herkes böyle düşünürse
Soran+1 yılBence geri kafalılık benim de libidom var yaşamadan nasıl durabilirim 28 29 yaşına kadar erkekler de yapıyo ama herşeyi
Soran+1 yılGeçmişimi degistirme şansım yok o zaman yalan söylerim ben de
Soran+1 yılYani herkes evlenirken ben neden yalnız yaşayım 30lardan sonra çekicilik de gidiyo sevgili bulmak da zor evlenecek bir saf bulmak benim de hakkım değil mi
Soran+1 yılSen yaşamadın mı ki hiç opusme vs
+1 yılTabi canimmmm her erkeğin hayali
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi
- +1 yıl
Anal oral ne varsa yaşadın yani
Bakir isem asla kabul etmem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltaksimetremi varmış sayıyı nereden biliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlımlı güzelsen ederler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese şappur şupur bize yarabbi şükür 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılawk rspusu der tokadi carpar terk ederim
00 Yorumla
+1 yılHerkese dağıtmış bana da kendini kakalayacak
14 Yorumla
Soran+1 yılSebep olarak da sizinle mantık evliliği düşünüyorum seni çekici bulmuyorum , bir garanti olmadan bana dokunamazsın dese
- +1 yıl
Türkçesi nikah yapıp eski haltlarımi temize çıkarmak istiyorum
Soran+1 yılAma bu daha dürüstce değil mi geçmişi hakkında yalan söylese daha mı iyi
- +1 yıl
Bu sen misin
Hayır :D
110 Yorumla
Soran+1 yılSebep olarak da sizinle mantık evliliği düşünüyorum seni çekici bulmuyorum , bir garanti olmadan bana dokunamazsın dese
Soran+1 yılAma bu daha dürüstce değil mi geçmişi hakkında yalan söylese daha mı iyi
Soran+1 yılNeresi saçma
Soran+1 yılAma pişman olmuş diyelim büyük tövbe etmiş
Soran+1 yılYani herkes evlenirken ben neden yalnız yaşayım 30lardan sonra çekicilik de gidiyo sevgili bulmak da zor evlenecek bir saf bulmak benim de hakkım değil mi
+1 yılederim sonuçta için insan olsun sevsin saysın
00 Yorumlabirden karar zor çok sevmiş olmam lazım
00 Yorumla
+1 yılMal oldum şunan
00 Yorumla
+1 yılEtmem benlede herşeyi yaşayacak
00 Yorumlafollos olmus
00 YorumlaBen olsam devam ederdim
00 YorumlaEderim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben alırım gel
00 Yorumla