Sevgilim daha önce anal yapmış lakin benimle yapmak istemiyor sebebi ne olabilir?

Bir kaç aydır ilişkimiz oturmaya başladı hiç bu kadar bağlandığım bir kız olmamıştı benden hiç bir şeyi saklamadı geçmişiyle ilgili eski erkek arkadaşıyla 3 yıllık bir ilişkisi vardı haliyle yakınlaşmaları olmuş oral anal gibi fakat ona bekaretimi verecek kadar bağlanmadım zaten kızlığımı hakedecek biri de değilmiş iyi ki vermemişim sen farklısın evlenilecek adamsın sevgimi hak ediyorsun bekaretim senin olacak kalbimi de kızlığımı da sen hak ediyorsun diyor

Son bir haftadır yakınlaşmalarımız başladı oral ve sürtünme şeklinde haftasonu anal teklif ettim fakat yüzü düştü önden yapalım çok istiyorsan ben sana güveniyorum dedi

Ben de olabilir ancak benim tecrübem yok ve analı merak ediyorum ilk anal yapalım sonra normalini yapar bekaretini alırım hem tecrübe kazanmış olurum hiçbir kızla cinsel ilişkiye girmedim milli olmadım daha sadece eski kız arkadaşımla oral yapmıştım dedim

Lakin anal kesinlikle istemediğini söyledi diğeriyle defalarca yapmışsın benden niye esirgiyorsun korkma canını yakmam dedim mesele acıması değil aşkım seninle yapmayı yakıştıramıyorum kendime dedi

Bir de analı aklından sil evlendiğimizde dahi sadece önden olacak seninle arkadan yapmam diğerleri b. k deliğine layıktı boş ver arkayı eskisinin yeri kapıcı dairesiydi senin yerin ön tarafta first class kral dairesi aşkım dedi

Bir kız neden böyle der sizce diğeriyle yıllarca anal yapmış benimle bir defa bile evlenince dahi yapmak istemiyor çoğu kız böyle mi düşünüyor?
Sevgilim daha önce anal yapmış lakin benimle yapmak istemiyor sebebi ne olabilir?
Çoğu kız bekaretini verdiği adamla anal yapmaz normaldir
Bekaretini verse dahi çoğu kız anal yapar normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun canının yanması değil arkadaşlar anal zevk verir mi diyorum zevk almasak yapmayız diyo benimle neden yapmıyosun diyorum ön var arkaya gerek yok kadının olmak istiyorum diyo

Eski çıktığı çocuk önden istemiş ona güvenememiş arkadan yapmayı kendi teklif etmiş üni. birinci sınıfta çıkmaya başlamışlar 3 yıl sürmüş ilişkileri 3 sene zorla anal yaptırmaz ayakları yere basan özgüvenli bir kız çünkü

Analı neden yasaklıyo sorunu nedir sizce bu kızın?
Güncellemeler
+1 yıl
Eskisi önden istedi güvenmedim arkadan verdim sana güveniyorum kızlığımı her şeyimi vercem diyorum sen arkadan istiyorsun neyin kafasını yaşıyon vajina varken analı merak eden erkek gözümden düşer g. tçü falan mısın diyo

Neden arkası bana yasak zevk almıyor musun diyorum anal zevkli ama vajina daha zevkli ön varken hiçbir kadın arkadan vermez evleneceğim adama arkası yasak bekaretimi sundum daha ne geçmişimi anlattığıma pişman ettirme dedi

Çoğu kız böyle mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün tartıştık sevgilimle anal konusunu bir daha açarsam vajinayı rüyamda görürmüşüm boşuna evlilik hayali kurmayacakmışım erkek adama vajina yetermiş bir şey diyemedim anal fantezisi hayal oldu