Malum hastalıklar salgınlar aldı başını gitti ama bu hastalıklar cinsel yaşama engel olamadı peki partneriniz maske takarak ilişkiye girmek isteseydi tepkiniz ne olurdu?
Erkeklerin hatalarından bahşedilmiş hep bende kadınların hatalarını siralayayim ... öncelikle isteksizlik daha yeni yaptik bugün olmaz isim var başım ağrıyor ... ilişkiye başlayınca orama dokunma burası öpme vs kısıtlayıcı ... ilişkide yatağa sırt üstü yatıp bacaklarını açıp herseyi erkekten beklemek ... farkli pozisyonlarda iliski istediğimizde oflayip puflayip sonucta ayni yere girmiyor mu boyle yap deyip camış gibi sırtüstü yatmak istemeleri ... ikinci üçüncü postaya yeter artık deyip devam etmek istememeleri ... iliski tekrarını sürekli erkeklerin istemesini beklemeleri bazıları için olmasada olur modunda olmaları ... liste uzar da bu kadarı yeterli şimdilik
Hayır tabii ki de böyle saçma sapan şeyler isteyecek birisi zaten benim kalbime giremez kalbime giremediği için otomatik olarak vajinama da giremez yasak böyle saçma sapan şeyler istemez olurda hani istiyon mu yemin ederim bak kızarım artık djjf hayatında hiç görmediği benim o sinirli tarafımla tanışır😂 saçmalamasın maske takarsa nasıl Öpüşeceğiz kcjck Ben nasıl french Kiss yapacağım 😂😂😂😂
Daha önce öyle bir ilişkim oldu Zaten maskeyle yaptık daha doğrusu o maske takmıştı yani o şekilde yaptık güzeldi sıkıntı olmadi anlayışla Elbette karşılardim
Altada taksın maske çünki bu hastalık cinsel yollada bulaşıyor☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Opmeden yalamadan seks mi olur yaa. Ayrıca ben oral yapmadan duramam. Oral yapacağım zaman maskemi takamam. Ama illa diyorsa ki maskeyle ilişkiye girecem. Yapacak bi sey yok o zaman maske dışında her şeyini çıkaracak üzerinden :) ama ağzımı ballandirmadan sevişmenin tadı olmaz