Hayır tabii ki de değildir sadece çıplak olması beni yükseltmez yani yükseltir ama tetiklemesi anlatabiliyor muyum kör olması lazım mesela böyle bakış atmasa daha zım ya da işte üstüme bakıp bakıp böyle hınzır gibi gülümsemesi lazım kendine doğru böyle bir şekilde çekmesi lazım sadece çıplak olması da beni çok yükseltir dayanamam ama daha fazla çıldırtmak için başka şeyler daha yapması lazım 😂
Buna evet diyecek çok çok az bir kesim olduğunu düşünüyorum. Tamamen giyinik bir bedenin tahrik edebileceği gibi, tamamen çıplak bir beden hiç tahrik etmeyebilir. Benim için öncelikle duygu önemli. Duygu hissetmediğim kimsenin çıplaklığı beni tahrik etmez. Duygu hissettiğim biriyse kıyafetli olsa bile beni tahrik edebilir..
Her çıplak beden tahrik etmez. Ortama göre değişiklik gösterir. Mesela ben tıbbi üroloji sektöründeyim. Sayısız ameliyatlara girdim. Ameliyathanelerde sayısız kadını çıplak olarak gördüm ve bundan dolayı tahrik olmak, yükselmek gibi durumlar yaşamadım. Ameliyathane çalışanları ve doktorlar için de durum böyledir. Sıradan bir et parçasıdır gördükleri.
Çıplaklık tahrik edici ama yarı çıplaklık daha tahrik edici, partnerin konuşması bakışları bile tahrik olmamıza yetebilir. Tenine dokunmak onun dokunması tahrik edebilir, iç çamaşırları tahrik olmamızı sağlayacak en önemli unsurdur. Tamamen çıplak olmasındansa iç çamaşırlarıyla karşımda durması daha tahrik edici olur.
Ülkedeki ezici bir kitle için, ufacık bir boşluk bile tahrik unsuru zaten. Azınlıkta kalanlar için ise birkaç küçük hoş detayın verdiği cezbedici nüans yeterli.
Erkekler görsel yönden tahrik olurken kadınlar daha fazla seks içeren hitaplardan hoşlanıyor. Ama kaslı bir vücutta tabi görmek %20 katkı sağlar. Bir şekil etkiliyor. Dokunma da etkiler.
Hayır çıplaklık tahrik edici değildir. Giyinik olup da hatları gösteren kıyafetler ya da varla yok arası olan iç çamaşırları daha tahrik edici. Mesela çıplak olan mi yoksa siyah dantelli jartiyer giyen mi daha tahrik edicidir? Tabi ki jartiyerli olan :))))
Begendigim bi fiziğe sahip bi karşı cins te ciplak kapalı fark etmez etkilenirim ama beğenmediğim çırılçıplak da olsa umurumda olmaz belki tiksindirici de olabilir
Çıplaklık genel olarak seksilik demek değildir haliyle bir erkeğin çırılçıplak olması asla beni tahrik etmez😄 hareketleri bana karşı eylemleri belki gülümsemesi daha çok etki yaratıyor üstümde